Sen bizden gideli 1 yıl oldu Babam...

BolSekerli

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2007
4.015
1.088
698
İstanbul
Geçen yıl bu zamanlar... Anneannem bizdeydi... Her şey yolundaydı. Birkaç gün önce benim rahatsızlığımla ilgili temiz raporu almıştık ve çok mutluyduk... Artık işe gidip gelebiliyordum...
Sonra yılın ilk ayının son günü... O kara gün... 31 Ocak 2009... ışten çıkmışım, sevgilim beni almaya gelmiş ve durağa doğru gelmişiz, kardeşimden bir telefon... "Abla babam çok kötü, Çapa'ya gidiyoruz." Ben şaka sanıyorum, saçmalama diyorum... Ama bir yandan titremeye başlamışım, gözlerimden yaşlar geliyor... Sanıyoruz ki, sadece tansiyonu yükselmiş... Çapa'ya yetişiyorum, babam çığlık çığlığa... Neler olduğunu hala anlayamıyorum, sanıyorum ki bir kabusun içindeyim... Acil servis'teki tüm doktorlar babamın başında... "ıyi misin baba" diyebiliyorum sadece... "Anam çağırıyor kızım, kendinize iyi bakın" diyor... O an istediğim tek şey ben öleyim ona bir şey olmasın oluyor... Ama o benim babam ya... Babalar hep güçlüdür ya, ölmezler ya, bir türlü öleceğini kabullenemiyorum... O an doktor odadan çıkarıyor, beni ve kardeşimi... Annem kalıyor babamın yanında... Hissediyorum güzel şeyler söylemeyecek... Durumu çok kötü, aort diseksiyonu... Bu hastaların yalamı oranı % 10 diyor... Size tüm bildiğim sözleri yazsam ifade edemem o an hissettiklerimi.... Ama hala inanmıyorum hala... Ameliyat için gece yarısı gidiyoruz o kahrolası Koşuyolu Hastanesi'ne... Babam yatağından yoğun bakıma girerken bize son defa bakıyor... Son kez el sallayıp gülümsüyor... Ama hiç bir şey diyemiyorum Lanet olsun... Babaaaa, bırak son kez sarılayım, sana bir daha dokunamayacağım diyemiyorum. Ya Anneciğim, hiç bir şeyden habersiz sadece sanıyor ki, bunlar sadece prosedür... Ona haykıramıyorum hayat arkadaşını bir daha göremeyeceğini... ıçim parçalanıyor ama ne fayda...
Kardeşimle ben hastaneyi inletiyoruz kan diye... Anlıyorum ki, insanlık ölmemiş... Bizim yalvarmalarımıza kulak verenler babama gelip kan kardeş oluyorlar sağ olsunlar...
Ama ne faydaki... Akşam 8,00 suları, ameliyattan çıkıyor, umutsuz... Ve 10,00. 31 Ocak 2009 22,00... Başınız sağ olsun diye bir ses çınlıyor kulaklarımdan....Baba diyemeyecek miyim bir daha yoksa...

31 Ocak 2010'a geliyoruz... Hiç bir şey değişmesi Baba... Aslında çok şey değişti ama senle ilgili her şey aynı... Özlem bitmiyor baba, her gün daha da artıyor... Çok özlüyorum çok... Kimse de bulamıyorum senin tadını... Bambaşkaymış sen varken... Yoksun ya, eksik her şey... Biliyor musun sen gittikten 3 ay sonra, Serkan Abim ve Ümit Ablam da gitti... 2 . felaketimiz oldu... Berilimiz küçücükken bi başına kaldı... O bizi mahvetti.. O zaman şükrettim, iyi ki babam vardı ben büyürken dedim... Beril babasını hiç hatırlamayacak bile çünkü... Sonra, halalarım, amcalarım ve daha bir kaç kişi bizi yalnız bıraktı... Sen gittiğinden beri onları hiç görmüyoruz...
Ama güzel şeylerde oldu baba... Hani çok istiyordun ya... Üniversiteyi kazanmamı, kazandım üstelik en çok istediğim yeri... Bu yaz küçük kızın evleniyor... Buruk bir mutlulık olacak...ıkimizi de telli duvaklı uğurlamadın çünkü... Çok erkendi gitmen için ama isyan etmek istemiyorum... Ne kadar güzel şeylerde olsa... Hiç bir şey senin yokluğunun acısını almıyor...

Neler neler yazmak isterim daha ama inan sayfalar, kelimeler yetmez... Tek bildiğim Seni Çok Sevdiğim... Şimdi yarın kalkıyor uçağımız, senin toprağını koklamaya geliyoruz... Gidişinin 1. yılında yanında olacağız babacığım...

Evet belki çok uzun yazdım ama içimden geldi işte, size dökmek istedim içimi... Buradan KK dostlarıma çok teşekkür ediyorum, zor günlerimdeki en büyük destekçilerimdi... Hepsini çok seviyorum, iyi ki varsınız... Yarın gidiyorum babacığımın yanına, 10 gün sizlerden ayrıyım... Döndüğümde yine yanınızda olacağım...Babam için birer fatiha bağışlar mısınız?

Mekani cennet olsun canim.. Rabbim size sabirlarin en buyugunu versin..

Bağışlamammı burcum yaaaa bağışlamammı benim canım arkadaşım yaaaa... mahvettin beni biliyomusun, şuan arkamda babam oturuyo ve benim gözümden yaşlar süzülüyo şuan hasta yatağımda yatıyorum canım arkadaşım ve dualarım senin için o aslan o prens o kızının bitanesi babacığın için olucak..
RABBıM MEKANINU CENNET TOPRAĞINI BOL EYLESıNN

"kul hüvallahü ehad allah-üs-samed lem yelid ve lem yûled ve lem ye küllahu küfüven ehad."

"bismillah ir-rahman ir-rahim. elhamdü lillahi rabb-il alemin. er-rahman ir-rahim. malik-i yevm-id-din. iyya kena'büdü ve iyya kenestain. ihtinas-sırat-el mustakim. sırat-ellezine en'amte aleyhim, ğayril mağzubi aleyhim, veled-dâlin."

AMııııNNN...

Mekani cennet olsun canim.. Rabbim size sabirlarin en buyugunu versin..

Allah razı olsun.

Gamzeciğimmm, Allah razı olsun senden kuzum. Eminim babanın değerini biliyorsundur, ama o varken her günü dolu dolu yaşayın olur mu?
Duaların senin geçmişine de gitsin canım arkadaşım.

yazını okurken içim parçalandı gözlerimden süzülen yaslara engel olamadım babacıgının mekanı cennet olsun insallah allah sabırlar versin

Ne güzel anlatmışsın duygularını.Ne desem boş,kimse senin kadar hissedemez bu duyguları...Senin ve ailen kadar yanmaz yüreği.Bizler ancak acına ortak olup,destek olabiliriz sana.İnanıyorum ki,babacığın hep senin yanında...Mutlu ol,üzülme ki,o da üzülmesin.a.s. Mutluluğunla mutlu olsun.:Saruboceq:

yazını okurken içim parçalandı gözlerimden süzülen yaslara engel olamadım babacıgının mekanı cennet olsun insallah allah sabırlar versin

Teşekkür ederim. Allah razı olsun.

Teşekkür ederim... Gerçektende acı çekilmeden anlaşılmıyormuş. Bende dediğin gibi artık yaşadıklarımı babamın hissettiğini düşünüyorum, her adımımda aklıma bu geliyor ve öyle hareket ediyorum.

burcum seni çok iyi anlıyorum.aynı şeyleri bende yaşadım ve senide çok iyi tanıyorum.dualarımda babanla olcak merak etme.bu yaz evlenen senmisin kardeşin mi onu anlamadım.sanırım kardeşin olsa gerek.

burcum seni çok iyi anlıyorum.aynı şeyleri bende yaşadım ve senide çok iyi tanıyorum.dualarımda babanla olcak merak etme.bu yaz evlenen senmisin kardeşin mi onu anlamadım.sanırım kardeşin olsa gerek.

Allah razı olsun duaların için, beni çok iyi tanıdığını söylemişsin, nickini mi değiştirdin? Ben anımsayamadım çünkü. Özür dilerim...
Bu yaz evlenenen ben değilim kardeşim.

okurken gözlerim ıslandı...
Allah sizlere sabır ve dayanma gücü,babacığınıza da gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun :Saruboceq:

tabi ki burcum fatiha okudum Allah kabul etsin :Saruboceq:
mekanı cennet olsun hiçbirsey yerini dolduramaz anne ve babaların :gitme:
Rabbim sizlere sabır versin inş:çok üzgünüm:

Bu okuduklarım beni bitirdi be güzelim. Ne kadar içten yazmışsın. O anlarda yanınızdaymışım gibi hissettim.
Biliyorum acısını unutman mümkün değil; ama yüce Allahım sana dayanma gücü versin.

bilmemmi bu acıyı tam altı ay oldu babam ebediyete gideli
kızlar için sanırım biraz daha zor babalarının ölümünü kabullenmek
rabbim herkeze gecinden versin ölüm acısını
babanı duamda unutmuycam burcum
rabbim mekanını cennet eylesin
hepimize ölümün sıralı olanını nasip etsin inşallah

allah rahmet eylesin canım
fatihamı okudum ağlaya ağlaya
BABA BABAMMMMM BABACIĞIMMMMM
:gitme:

canım kardeşim benim....
duygularını neler yaşadığını az çok biliyorum..
anlıyorum diyorum hep anlamaya çalışıyorum ama en nihayetinde ateş düştüğü yeri yakıyor..
dualarım her zman olduğu gibi sen ve babacığınla..
allah sizlere hayırlı ömürler versin

okurken gözlerim ıslandı...
Allah sizlere sabır ve dayanma gücü,babacığınıza da gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun :Saruboceq:

Amin, Allah razı olsun...

tabi ki burcum fatiha okudum Allah kabul etsin :Saruboceq:
mekanı cennet olsun hiçbirsey yerini dolduramaz anne ve babaların :gitme:
Rabbim sizlere sabır versin inş:çok üzgünüm:

qadife teşekkür ederim duan için... Çok doğru söylüyorsun, hiç bir şey ananın babanın yerini tutmaz eminim artık...

Amin, çok teşekkür ederim.

Cemre ablamm bilmiyordum seninde babacığının gittiğini. mafoldumbenmafoldumben
Çok üzüldüm, umarım ikisi de cennettedir. Duaların için Allah razı olsun.

allah rahmet eylesin canım
fatihamı okudum ağlaya ağlaya
BABA BABAMMMMM BABACIĞIMMMMM
:gitme:

Amin, sağol çok sağol...

mekanı cennet olsun.Allah sizlere sabır versin...

Teşekkür ederim.

Amin kardeşim benim, seni de yüreğini de artık iyi tanıyorum... Böyle güzel şeylerde oluyor işte hayatta... Yanımda olduğun için sağol, iyi ki varsın...

ne yalan söyliyim yazıyı okumadım..o acıyın milyarda birini bile hissetmek felaket..:1no2:

allah sabırlar versin canım:Saruboceq:

babacığınında mekanı cennet suali hafif kabri ferah olsun..

bir gün bizimde oraya gidip onları göremeyeceğimiz gibi bir durum olsa sanırım çıldırırdık..

bir umuttur yaşatan insanı ya,işte ondan...:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…