- Konu Sahibi BolSekerli
-
Mekani cennet olsun canim.. Rabbim size sabirlarin en buyugunu versin..
Bağışlamammı burcum yaaaa bağışlamammı benim canım arkadaşım yaaaa... mahvettin beni biliyomusun, şuan arkamda babam oturuyo ve benim gözümden yaşlar süzülüyoşuan hasta yatağımda yatıyorum canım arkadaşım ve dualarım senin için o aslan o prens o kızının bitanesi babacığın için olucak..
RABBİM MEKANINU CENNET TOPRAĞINI BOL EYLESİNN
"kul hüvallahü ehad allah-üs-samed lem yelid ve lem yûled ve lem ye küllahu küfüven ehad."
"bismillah ir-rahman ir-rahim. elhamdü lillahi rabb-il alemin. er-rahman ir-rahim. malik-i yevm-id-din. iyya kena'büdü ve iyya kenestain. ihtinas-sırat-el mustakim. sırat-ellezine en'amte aleyhim, ğayril mağzubi aleyhim, veled-dâlin."
AMİİİİNNN...
yazını okurken içim parçalandı gözlerimden süzülen yaslara engel olamadım babacıgının mekanı cennet olsun insallah allah sabırlar versin
Ne güzel anlatmışsın duygularını.Ne desem boş,kimse senin kadar hissedemez bu duyguları...Senin ve ailen kadar yanmaz yüreği.Bizler ancak acına ortak olup,destek olabiliriz sana.İnanıyorum ki,babacığın hep senin yanında...Mutlu ol,üzülme ki,o da üzülmesin.a.s. Mutluluğunla mutlu olsun.:Saruboceq:
burcum seni çok iyi anlıyorum.aynı şeyleri bende yaşadım ve senide çok iyi tanıyorum.dualarımda babanla olcak merak etme.bu yaz evlenen senmisin kardeşin mi onu anlamadım.sanırım kardeşin olsa gerek.
okurken gözlerim ıslandı...
Allah sizlere sabır ve dayanma gücü,babacığınıza da gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun :Saruboceq:
tabi ki burcum fatiha okudum Allah kabul etsin :Saruboceq:
mekanı cennet olsun hiçbirsey yerini dolduramaz anne ve babaların :gitme:
Rabbim sizlere sabır versin inş:çok üzgünüm:
Bu okuduklarım beni bitirdi be güzelim. Ne kadar içten yazmışsın. O anlarda yanınızdaymışım gibi hissettim.
Biliyorum acısını unutman mümkün değil; ama yüce Allahım sana dayanma gücü versin.
bilmemmi bu acıyı tam altı ay oldu babam ebediyete gideli
kızlar için sanırım biraz daha zor babalarının ölümünü kabullenmek
rabbim herkeze gecinden versin ölüm acısını
babanı duamda unutmuycam burcum
rabbim mekanını cennet eylesin
hepimize ölümün sıralı olanını nasip etsin inşallah
allah rahmet eylesin canım
fatihamı okudum ağlaya ağlaya
BABA BABAMMMMM BABACIĞIMMMMM :gitme:
mekanı cennet olsun.Allah sizlere sabır versin...
canım kardeşim benim....
duygularını neler yaşadığını az çok biliyorum..
anlıyorum diyorum hep anlamaya çalışıyorum ama en nihayetinde ateş düştüğü yeri yakıyor..
dualarım her zman olduğu gibi sen ve babacığınla..
allah sizlere hayırlı ömürler versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?