Sevda için değil de önce can sonra canan kadını hem dövüyo hem özgürlüğünü elinden almış evlenmemeli ya evlenmesinSlm kizlar bende araniza katılayım ozman
Bir haftayi iple cekenlerdedim... ama nefes evlenecek kizlar o pislikle yigit icin...evlat sevda dan once gelir... yarn gorusmek uzere
Bencede evlenmesin yaaaSevda için değil de önce can sonra canan kadını hem dövüyo hem özgürlüğünü elinden almış evlenmemeli ya evlenmesin
Tahir engel olur bence tabi inat edip gidip gizli gizli evlenmezse. Çocugum yok o sevgiyi anlayamam ama önce can sonra canan demişler nefes önce kendi güvenli mutlu olacak ki oğlunu mutlu edebilsinBencede evlenmesin yaaa
Evladından ayrı nefes alamaz çoğu anne.Tahir engel olur bence tabi inat edip gidip gizli gizli evlenmezse. Çocugum yok o sevgiyi anlayamam ama önce can sonra canan demişler nefes önce kendi güvenli mutlu olacak ki oğlunu mutlu edebilsin
Bekliyozzz haydeeee uyyyhh haydeeee7 buçuk saat kaldı
saat geldi kimse yokBurdayız
Ne tatlısııı :)Tatlı yaptım da geldim izlerken yemeye
İrmik helvası foto atacaktım da diyette olanların canı çekmesin :)Ne tatlısııı :)
hamişleri de unutmayalımİrmik helvası foto atacaktım da diyette olanların canı çekmesin :)