- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 33
Yeni oyuncu katılıyor neci o polismi :)Gelecek hafta iyi.
Nefes tahirle eve donuyor.
Eysan i buluyorlar gene el koyuyorlar yigiti sormak icin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni oyuncu katılıyor neci o polismi :)Gelecek hafta iyi.
Nefes tahirle eve donuyor.
Eysan i buluyorlar gene el koyuyorlar yigiti sormak icin.
Ona dikkat edemedim cocugu ayagimda sallarken telefonda yuzde sifir parlaklikla sessiz izledimYeni oyuncu katılıyor neci o polismi :)
Adamın adı neydiki yaa bıyıklı bişey uyumadımı daha bu saatte, hoş diyeneci bak yeni uyudu bizimkiOna dikkat edemedim cocugu ayagimda sallarken telefonda yuzde sifir parlaklikla sessiz izledim
Uyumustu 10 gibi. Surekli kalkiyor sipa. :/Adamın adı neydiki yaa bıyıklı bişey uyumadımı daha bu saatte, hoş diyeneci bak yeni uyudu bizimki
Diş mi çıkarır, burnumu tıkalıki ?Uyumustu 10 gibi. Surekli kalkiyor sipa. :/
Dis zamani..Diş mi çıkarır, burnumu tıkalıki ?
Allah kolaylık versin yavruda acısız ağrısız kolayca çıkarsın incilerini inşallah geçiyor bu dönemler unutuyosun bile :)Dis zamani..
Alttan ustten patlatmaya calisiyor. Meme bagimlisi. Kalkip iki cekip oyle uyucak falan. Oyle iste :))
Amin insallah tesekkurler *_*Allah kolaylık versin yavruda acısız ağrısız kolayca çıkarsın incilerini inşallah geçiyor bu dönemler unutuyosun bile :)
Helal olsunn akıcılığıyla insanı kendine bağlıyor 6. Bölüme geldik bileGünaydın kızlar
Reytinglerde birinci olmuşuuz
Diğer dizilerden farklı bir konu olduğu için çok tutuyor :)Helal olsunn akıcılığıyla insanı kendine bağlıyor 6. Bölüme geldik bile
6 haftadır zirvenin adı
SEN ANLAT KARADENİZ
Helal olsunn akıcılığıyla insanı kendine bağlıyor 6. Bölüme geldik bile
6 haftadır zirvenin adı
SEN ANLAT KARADENİZ
Nefesten tahire yar olmaz diyo2.fragman da gelmiş