Halka samantha mıydı adı neydi oNefesidmnde bogazinda silah varken su bi tane filim vardi tv den cikiyordu ya uzun sacli kiz filimin adi aklima gelmedi,ona acayio benzettim
Hah Samaraymış :))Samara.
Halka filmi.
Kuyudan gelirdi tv den cikardi yavrum. ayni ona benzemis
Hahaha bizde halkadaki kız halkadaki kız dedik görünceNefesidmnde bogazinda silah varken su bi tane filim vardi tv den cikiyordu ya uzun sacli kiz filimin adi aklima gelmedi,ona acayio benzettim
Hadi Nefes söyle artık da Tahir'e korumanın abin olduğunu. Çatladım burda.
Ya simdi soyleyince kiziyorsunuz ama
Adam tahmini 4-5 saat once bacagindan ve kolundan vuruldu. Kursun icerdeydi. Hadi ambulans gitti falan ama hemen mi kalkti ayaga.
Adam dimdik ayakta.
Simdi reklamdan sonra gelecek hafta verilcek mi bekliyim mi :)(Vedat o kizim ne sandin
Verilir heralde bi kere daha reklam var yanilmiyorsam ama .Simdi reklamdan sonra gelecek hafta verilcek mi bekliyim mi :)(
Valla Karadenizin yüz karası o mustafa düştü gözümden bu kadar bencil olunurmu yaaHayin mistafa.nasil verir cocugu.gercekten oda zalim.neler yasadiklarini biliyor.vedatin nefese neler yaptigimi biliyor yinede Verdi cocugu.Nefese Vedata bagliyor vicdansiz. Nefesi birakta minicik cocuk nasil sigindi ona.Alcak
Bu haftaki kadar heycanli degil haftaya ama olsun :))Uyuyamadim izledim