Ayy final olmasın yaaaa çok bağlandım
Anladım ablacım dediğiniYani hani en son bölümde ne olur , bu dizinin sonu nasıl olur diye derin derin düşünüyorum ...
Sarıcık anlatabilmişimdir umarım çünkü yine tutukluk yaptı devrelerim
Anladım ablacım dediğiniYani hani en son bölümde ne olur , bu dizinin sonu nasıl olur diye derin derin düşünüyorum ...
Sarıcık anlatabilmişimdir umarım çünkü yine tutukluk yaptı devrelerim
Anladım ablacım dediğini
Sence ilerleyen bölümler nasıl olacak her bölüm kaçamazlar neler olabilir
Ben eyşan mustafala asiyenin arasını bozacak diye düşünüyorum
Bencede kovalama bi yerde bitecek neler olacak kestiremiyorum polise falan gidebilir ama eyşandan şüpheleniyorumAynen bende böyle düşünüyorum ama vedat in ilerki bolumde diZinin neresinde olacağını kestiremiyorum hep bu şekilde kovalamaca olmayacktr sanrm
Anladım ablacım dediğini
Sence ilerleyen bölümler nasıl olacak her bölüm kaçamazlar neler olabilir
Ben eyşan mustafala asiyenin arasını bozacak diye düşünüyorum
Aa evet onları unuttum onlar da evlenecek falan tahire aşık olan kız arıza çıkaracak benceTabiki her bölümde kaçacak değiller , Nefes yine o adamın hapishanesine geri dönecek , yani Nefesi yakalayacak , tabi ölümden dönmeli sahneler de olacak , bence Tahirin kardeşlerinden biri de o herif tarafından öldürtülecek .
Aa evet onları unuttum onlar da evlenecek falan tahire aşık olan kız arıza çıkaracak bence
Tabiki her bölümde kaçacak değiller , Nefes yine o adamın hapishanesine geri dönecek , yani Nefesi yakalayacak , tabi ölümden dönmeli sahneler de olacak , bence Tahirin kardeşlerinden biri de o herif tarafından öldürtülecek .
Hmm mantıklı hemen ilk bölümden kurtulmuş olursa diziyi aşk filmine çevirmiş olurlar (nefes ile tahir) ama fragmanlarda ne diyordu kadına şiddet ile ilgili birsey söyleniyordu sanrm evet nefes geri doneblr tekrar aynı şeyleri yasayablr sizinde soyledignz gbi
Aa evet onları unuttum onlar da evlenecek falan tahire aşık olan kız arıza çıkaracak bence
Pardon nazarmis adıTahire arıza olan degilde kardeşi sanrm arıza çıkacak nazliydi galiba (tahirin kardesinn sevgilisi şuan sanrm)
Youtubeda roportaj yapmislar dizideki karakterlerle o kizda(nazli ) ablami uzduler başlarına bela olacagm diyordu ...
Kıvırcık saçlı olan mı?Tahire arıza olan degilde kardeşi sanrm arıza çıkacak nazliydi galiba (tahirin kardesinn sevgilisi şuan sanrm)
Youtubeda roportaj yapmislar dizideki karakterlerle o kizda(nazli ) ablami uzduler başlarına bela olacagm diyordu ...
Kıvırcık saçlı olan mı?
Sinir oldum şimdi onun ablası kendi kendine gelin güvey oluyo allaalaa
Murat yüz vermiyodu ona iyi yapıyomuşAynen muratla evlenecek sanrm yada sevgili olup yakinlasacak aileye arayı bozacak gibi...
Murat yüz vermiyodu ona iyi yapıyomuş
Mustafa nefesi geri verecek heralde
Nefes ben onun karısı değilim diyince tahir sürekli nesisin nesisin diyip durdu ya çok tatlıydı ya :)Mustafa vurulunca belki annesi geri verir yada eysan bu fikrim var diyor bakalm gorecegz
Nefes ben onun karısı değilim diyince tahir sürekli nesisin nesisin diyip durdu ya çok tatlıydı ya :)