Ben hoslanmadim diziden sinirlerim bozuldu. Erkekleri siddete tesvik ediyor. Insallah bir an once kaldirilir yayindan .
Siddete karsi durmak lazim evet ama bundan hoslanan veya meyilli erkekleri tesvik ediyor.Bence tam tersi şiddete karşı durmak gerektigini anlatıyo
Bunuda izlemeyin zevkler ve renkler tartışılmazO soylediginiz vurdulu kirdili silahli dizileride izlemiyorum zaten.
Meyilli erkekleri tesvik edebilir ayni zamanda.Katılmıyorum en azından kadinlarin şiddete karşı pısırık olmamasini öğretebilir inşallah ki nefes te böyle bi karakter
Evet kesinlikleBence tam tersi şiddete karşı durmak gerektigini anlatıyo
Bence teşvik degil tam tersi uyanış böyle yaparlarsa başlarına bu gelir diye uyarıSiddete karsi durmak lazim evet ama bundan hoslanan veya meyilli erkekleri tesvik ediyor.
Nacizane fikrimi belirttim izlemiyorum. Fikir belirtmek serbest herhalde.Bunuda izlemeyin zevkler ve renkler tartışılmaz
Fikir belirtmek elbetteki serbest ama kaldırılsın falan demek yok şiddet meyili falan bunlar hoş degilNacizane fikrimi belirttim izlemiyorum. Fikir belirtmek serbest herhalde.
Tek bir şiddet sahnesi oldu sonrasında kadın evden kaçtı şimdi zaten karısı bile değildi kaçırmıştı Nefes'i. Kaçınca hatta artık özgürüm diye haykırdı tam tersi şiddet gören kadınlara buna katlanmayın diye güzel bi mesaj dahi varArkadaslar tamam dogru soyluyorsunuz. Siddete karsi durmayi anlatiyor ama buna egilimli erkeklerde var. Boyle erkekleride tesvik ettigini dusunuyorum.
Aynen katılıyorumTek bir şiddet sahnesi oldu sonrasında kadın evden kaçtı şimdi zaten karısı bile değildi kaçırmıştı Nefes'i. Kaçınca hatta artık özgürüm diye haykırdı tam tersi şiddet gören kadınlara buna katlanmayın diye güzel bi mesaj dahi var
Kosarak gelecegim :))
Evet yaa. Bende izleyemedim.. konusunu merak ediyordum ama izlemeyi düşünmüyorum... Psikolojisi bozulur insanın.Ayy ben üzülmekten izleyemiyorum kızlar diziyi çok fena ya kalbim kaldırmadı
Hoşgeldin ablam ❤yarın burdayız profilden konuşması zor oluyo yazılar küçük orda
Hoşgeldin ablam ❤yarın burdayız profilden konuşması zor oluyo yazılar küçük orda
Şimdiden 3.bölümü merak etmeye başladım hahahBen dizi başlamadan işlerimi bitirip gelirim buraya
Şimdiden 3.bölümü merak etmeye başladım hahah
Ayy final olmasın yaaaa çok bağlandımSen 3. bölümü merak ediyorsun , ben dizinin son bölümüne final bile yazdım
Aynen ya lütfen final olmasınAyy final olmasın yaaaa çok bağlandım