Sen Anlat KARADENIZ

Yeni dizi yeni konu haydi bismillah.
Aklıma geldikçe gözlerim doluyor :KK43:

Şarkıları zaten muhteşem.
Dizi başlamadan eşim jenerik şarkısını zil sesi yapmıştı bile :)
Şimdide ben başka bir müziğini zil sesi yaptım.

Favorim tabiiki Asiye ama ilk bölümde Mistafaya sinir oldum. Adam karısını döveyise döveyi ne yapalum dedi. Ülkenin büyük çoğunluğu bu kafada maalesef :mad:
Evli barklı kadını beğendi diyenler varsa ilk bölümde Nefes kocası olmadığını söyledi zaten.
Adam kızı eve kapatmış nikaha gittiklerinde Nefes hep hayır demiş adamda şiddet uygulamış. Onun sözünün geçmediği tek yer orası dedi.

Kaçma kovalama nereye kadar bende bilmiyorum ama inşallah daha iyiye gider dizi.
Osman Sınav yapımı olunca Deli Yürek aklına gelen bir tek benmiyim? :)

Yeni dizi yeni konu haydi bismillah.
Aklıma geldikçe gözlerim doluyor :KK43:

Şarkıları zaten muhteşem.
Dizi başlamadan eşim jenerik şarkısını zil sesi yapmıştı bile :)
Şimdide ben başka bir müziğini zil sesi yaptım.

Favorim tabiiki Asiye ama ilk bölümde Mistafaya sinir oldum. Adam karısını döveyise döveyi ne yapalum dedi. Ülkenin büyük çoğunluğu bu kafada maalesef :mad:
Evli barklı kadını beğendi diyenler varsa ilk bölümde Nefes kocası olmadığını söyledi zaten.
Adam kızı eve kapatmış nikaha gittiklerinde Nefes hep hayır demiş adamda şiddet uygulamış. Onun sözünün geçmediği tek yer orası dedi.

Kaçma kovalama nereye kadar bende bilmiyorum ama inşallah daha iyiye gider dizi.
Osman Sınav yapımı olunca Deli Yürek aklına gelen bir tek benmiyim? :)

Zaten nefes evli olsaydi ve tahir onu bu şekilde tanisaydi hoslantisi bu şekilde olsaydı tahiri iyi bilmezdik yani yönetmen bilmiş nasıl uyarlayacagni :)

Akşam burdayız :rolleyes:
Telefondan izleyeceğim için reklam araları gelicem maalesef :KK43:

Of ya nideeen bugun ?

Bugün benım Ertuğrulcuğumm var :/

Artık yarın internetten izlicem . :cry:

Screenshot_20180131-021910.png

Tahirin şimdi tam bir karadeniz gelini oldun dedigi yere birde özür dilerim daha önce gelmedigim için dedigi yerlere bittim

X