- 4 Kasım 2017
- 1.566
- 827
- 28
Izledim canım mercani istemeye gidiyorlarya sinir oldum2 fragmanı geldi birisi bugun akşam geldi canım izledin mi
Bunu biliyorum, kadına şiddete dikkat çekmek için yapılmış. Benim için bir.sorun yok izlemekte,kızım 13 yaşında,filmin amacını bilse de bilmese de etkilenir diye düşündüğümden izleyemedim.gun icinde de oturup aralıksız internetten izleyecek.kadar vaktim olmuyor. O yüzden sizden ögrenmek.istedimDizide şiddete karşı savaşma mesajı veriyo o nedenle ilk bölümde savaşmak için şiddet uygulayan bi psikopat olmalıydı ki sonrasında şiddetle savaşan kişi olarak dizideki ismi Nefes bu mücadeleye başlayacaktı
Yüzük bile taktılar hep annesi aklına soktu kız tarafının asiyeyle de uğraşıyo kadına sinir oluyorum yaIzledim canım mercani istemeye gidiyorlarya sinir oldum
1.bölümü internetten izleyebilirsiniz sonunda zaten kadın evden kaçtı 2.bölümde şiddet yok 3.bölüm de bu hafta işte bekliyoruz :)Bunu biliyorum, kadına şiddete dikkat çekmek için yapılmış. Benim için bir.sorun yok izlemekte,kızım 13 yaşında,filmin amacını bilse de bilmese de etkilenir diye düşündüğümden izleyemedim.gun icinde de oturup aralıksız internetten izleyecek.kadar vaktim olmuyor. O yüzden sizden ögrenmek.istedim
Öyle bir kayınvalideye asiye gelin olmakla iyi oluyor ney mustafam ney diyorya gülmekten kiriliyirum yaYüzük bile taktılar hep annesi aklına soktu kız tarafının asiyeyle de uğraşıyo kadına sinir oluyorum ya
Cilveli kadın yaa çok şeker jenerikteki şarkıyı da o seslendiriyorÖyle bir kayınvalideye asiye gelin olmakla iyi oluyor ney mustafam ney diyorya gülmekten kiriliyirum ya
Ortaklık olayı olmasa nişanlanmazdı mecbur kaldı. İşleri düzeltince belki ayrılırFragmana sevinemedimmm.Tahiri nisanliyor anasi.ne sacma.bakalim nolucak.ama Tahire cok daha fazla yüklenicek ailesi.Nisanlandi sonucta
Her çarşamba buradayız canım sohbete beklerizDiziye bayılıyorum ya çok güzel bir konuya dikkat çekiyor üstelik :)
Nefes ve Tahir’i de çok yakıştırıyorum
Bence de ya sırf annesi sussun diye bence.Ortaklık olayı olmasa nişanlanmazdı mecbur kaldı. İşleri düzeltince belki ayrılır
Şu annelerine de artık bi dur deseler
Asiyeyle de çok uğraşıyo huysuz kadınBence de ya sırf annesi sussun diye bence.
Bundan sonra hep burdayıımHer çarşamba buradayız canım sohbete bekleriz
Fragmanları izledin mi mercanla tahir sözlendi
Asiye favorim yaAsiyeyle de çok uğraşıyo huysuz kadın
Neyyy Mıstafam neeeyAsiye favorim ya
“Tam baa layuk elti”
Kadını görmedim Ufak tefek cinayetleri gördümCanım kadın dizisinin bildirimi kaç haftadır geliyor yani bana en az 3 defa geldi umarım bunun da bildirimi gelir