- 7 Aralık 2017
- 658
- 642
- 23
Kadını görmedim Ufak tefek cinayetleri gördüm
Biz ısrarla isteyelm değerli yöneticilerimiz den bu dizi içinde gelsin bildirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadını görmedim Ufak tefek cinayetleri gördüm
Bencede gelsin izlenme sayısı çok yüksek sitede izleyen çok kişi vardır gelirler sohbet ederiz burdaBiz ısrarla isteyelm değerli yöneticilerimiz den bu dizi içinde gelsin bildirim
İmkansız aşk olacak herldeOfff film ama sabırsızlıkla bekliyorum çarşambayı demekki nefes ve tahir aski yok bu dizide
11 ziyaretçi gelin buraya
Bencede gelsin izlenme sayısı çok yüksek sitede izleyen çok kişi vardır gelirler sohbet ederiz burda
Hoşgeldin canım Jelesec Bizde sinirleniyoruz ona hatta adamı yolda görenler tehdit ediyomuşBen geldim sarıkız dizi arkadaşlarım dedi netten baktım ama çok kasıldım o adamı öldürürüm ben sinirim zıpladı inan dayanamadım kapadım canımcım iki zanaxs alıp öyle izlemem lazım :))))))))))))))
Çarşamba günü gelirler belkiUzaktan bakıp kaçıyor lar gelmiyor kimse
Hoşgeldin canım Jelesec Bizde sinirleniyoruz ona hatta adamı yolda görenler tehdit ediyomuş
Evet 2.bölümde sinirli bi şekilde bağırırken ağzından salyalar sıçrata sıçrata bağırdı yüzü falan kızardı çok iyi oynuyo :))hahhahah valla doğrudur ben diyorum ya ilk bölüm parmakları kırmada baktım çat çat cekirdeği sinirle çıtlıyorum kapadım adam rolünü çok iyi yapmış
Evet 2.bölümde sinirli bi şekilde bağırırken ağzından salyalar sıçrata sıçrata bağırdı yüzü falan kızardı çok iyi oynuyo :))
Amin Jelesec'im amino salyalarına ben ..... bip hahhahhah allah böyle gerçek hayatta olup karsına çocuğuna şiddet uygulayan şer... ıslah etsin
Hoşgeldin ikikediannesim aglanacak çok yer var ilaki aglatıyorlarAy daha ilk bölümdeyim yarıladım dün bölümü
Vedatın kızın parmaklarını kırması
Bir de herkes cok ağladık demiş
Bölüm sonuna doğru mu ağlanacak sahneler gelecek daha ağlamadım merak ettim
Yok yok şimdi ağlamadıysan bida zor ağlarsınAy daha ilk bölümdeyim yarıladım dün bölümü
Vedatın kızın parmaklarını kırması
Bir de herkes cok ağladık demiş
Bölüm sonuna doğru mu ağlanacak sahneler gelecek daha ağlamadım merak ettim