Sen Anlat KARADENIZ

Iyi geceler.. filmin metnini çok duydum, izlemek istedim bir kere. Bizim açtığımızda adam (sanırım kocası) kadinin ağzıni kapatıp elini kırıyordu. Sonra filmi kapattim. Filmle ilgili bir haberde de tecavüz sahnesi olduğunu okudum. Kızım da o saatlerde uyanık oluyor ve izlemek istiyor. Bu kadar çok şiddet var mı filmde? Daha dogrusu cocuklara uygun mu,yoksa bana mı denk geldi o sahneler? Ona göre izlemeye karar vereceğim..

Iyi geceler.. filmin metnini çok duydum, izlemek istedim bir kere. Bizim açtığımızda adam (sanırım kocası) kadinin ağzıni kapatıp elini kırıyordu. Sonra filmi kapattim. Filmle ilgili bir haberde de tecavüz sahnesi olduğunu okudum. Kızım da o saatlerde uyanık oluyor ve izlemek istiyor. Bu kadar çok şiddet var mı filmde? Daha dogrusu cocuklara uygun mu,yoksa bana mı denk geldi o sahneler? Ona göre izlemeye karar vereceğim..
Tecavüz kısmı görünmüyo 2 saniye şu görüntü var videoyu paylaşıyım
Kocası değil maalesef kadını eve kapatmış saplantılı aşık kadın sevmediği için dışarı çıkmasına izin vermiyo ve kadın ilk bölümde evden kaçtı şiddet içeren tek kısmı o parmağını kırdıgı 1 dakikalık sahneydi keşke kapatmasaydınız dizi ordan sonra başlıyodu. Biz izleyenler olarak tavsiye ederiz çok başarılı ve reyting rekorları kıran bi dizi

Canım ilk iki bölüm şiddet vardı ama dozu kişiye göre değişir. En kötü sahneydi parmak kırma sahnesi. Tecavüz sahnesi yok. Bu bölümden itibaren şiddetin dozu azalacak izeyebilirsin yada internetten daha sonrada izleyebilirsin :)

Tecavüz kısmı görünmüyo 2 saniye şu görüntü var videoyu paylaşıyım
Kocası değil maalesef kadını eve kapatmış saplantılı aşık kadın sevmediği için dışarı çıkmasına izin vermiyo ve kadın ilk bölümde evden kaçtı şiddet içeren tek kısmı o parmağını kırdıgı 1 dakikalık sahneydi keşke kapatmasaydınız dizi ordan sonra başlıyodu. Biz izleyenler olarak tavsiye ederiz çok başarılı ve reyting rekorları kıran bi dizi

Cok istiyordum aslinda izlemeyi ama o el kırma sahnesinden ben bile etkilendim, kızimin daha fazla şiddet sahnesi izlemesini istemedim (yogun oldugunu düşünerek)

Bomba gibi gelen dizi izleyiciyi ekran başına kitliyo tahir ile nefesin imkansız aşkı vedatın nefese yaptıkları adeta gerçek hissi veren mükemmell oyunculuklarıyla Sen Anlat Karadeniz her çarşamba atv de
Yeni başlayacaklar için dizi hakkında bilgilendirme

Çarşamba 20:00
"Ben anlatınca deli diyorlar!"

On altı yaşındayken kapatıldığı evde, sekiz senedir Vedat Sayar'ın karısı olmaya mecbur bırakılan Nefes'in hayatındaki tek güzel şey yedi yaşındaki oğlu Yiğit'tir. Bu sekiz yıl boyunca gece gündüz gördüğü şiddete boyun eğmeyen Nefes, her fırsatta oğlunu da alarak kaçmaya çalışır. Ama her defasında yakalanır, kapılar tekrar üstüne kilitlenir ve yine şiddete maruz kalır. Her kurtulma girişimi başarısızlıkla sonuçlanır, ta ki Tahir Kaleli ile karşılaşana kadar.

Tahir Kaleli, nam-ı diğer Deli Tahir, Karadenizli muhafazakâr bir ailenin oğludur. Ailenin sahip olduğu kum şirketinde masa başında oturacağına, kum gemilerinde kaptanlık yapmayı, koca koca direklerin tepelerinde makara yağlamayı tercih eden asi, mert, gözü pek, korkusuz bir Karadeniz delikanlısıdır. Tek derdi onu köyün en uslu kızıyla evlendirmek isteyen annesi Saniye'dir. Ancak Sayar Beton'la anlaşma imzalamak için geldikleri İstanbul'da, Tahir'in hayatı sonsuza kadar değişecektir. Vedat Sayar, Kaleli ailesini akşam yemeğine çağırınca Tahir'le Nefes tanışırlar. Tahir Nefes'e ilk gördüğü anda vurulur ve kısacık bir andan sonra evli barklı kadına bakmanın ağırlığını hissedip bakışlarını da ilgisini de Nefes'den çeker, ta ki o narin bileklerde şiddet izlerini görene kadar.

Vedat, hasta kafasıyla karısına bileğindeki morlukları soran Tahir'i yanlış anlar; bileklerini gösterdiği için Nefes'i suçlar ve ceza olarak parmaklarını kırar. Bu artık son noktadır. Nefes kocasının misafirlerle ilgilenmesini fırsat bilerek oğlunu alır ve kaçar. Bu kaçış hem Tahir'i hem Nefes'i hem de Kaleli ailesini çok büyük bir çıkmazın içine sokacaktır.

Nefes kaçar ama nereye? Tahir pikabının arkasında anne ve oğlunu bulunca ne yapacak? Vedat, karısını Tahir'in kaçırdığını anlarsa neler olacak? Kaleli ailesi, evli barklı bir kadın için Tahir'in hayatını riske atacak mı? Tahir senelerce şiddet gören bir kadını ve oğlunu kocasına teslim etmemek için neleri göze alacak, ne kadar ileri gidecek?Eki Görüntüle 2105750 Eki Görüntüle 2105751
Muhteşem bir film ya harikaydı yeni bölümünü heyecanla bekliyorum

Cok istiyordum aslinda izlemeyi ama o el kırma sahnesinden ben bile etkilendim, kızimin daha fazla şiddet sahnesi izlemesini istemedim (yogun oldugunu düşünerek)
Dizide şiddete karşı savaşma mesajı veriyo o nedenle ilk bölümde savaşmak için şiddet uygulayan bi psikopat olmalıydı ki sonrasında şiddetle savaşan kişi olarak dizideki ismi Nefes bu mücadeleye başlayacaktı

Siz izleyin ama çocuğunuza izletmeyin korkabilir yetiskinler arasinda çok korkutucu film olmasada çocuklar hassastır o yüzden çabuk etkilenip babam da anneme bunları yaparsa diye korkup babadan uzaklasabilir

X