Küçük kardeşimin 2 senedir kiz arkadaşi var yeni anneme söyledi birde abisine geline söylemiş resmi falan göstermiş sonra babam öğrendi tabiki neyse bugün üçlü konuşuyorduk babam resmi bir daha görmek istedi annem de silmiş bnde geline yaz dedi yazdım atarmisin diye oda sen görmedin mi napcan falan deyince annemgil bir daha istiyor dedim atmak istemedi güya erkek kardeşimden çekiniyor tmm da annem biliyor babam biliyor neyin çekin Gesi bu bnde ablasiyim istiyorum yani babamda neden bizi karıştırdın dedim ki bn gördum zaten daha neden bakiyim falan tartıştık gelinle de atıştim atar yaptım ahiret soruları soruyorsun at dedim geri silcem dedim sonra gelmedi resim int aksaklıkları sebebiyle dedim neyse boşver tm kalsın dedim atar yapma abla dedi güldüm sorun var gelmiyor ne atari yapcam dedim Instagram dan at ozaman diye söyledi m oda attı neyse konu kapandı bnde dedim ki anneme babamla boş boş bağırdıniz bana annesi babası biliyor zaten bnde ablasiyim kimden neyi saklıyor ona sinir oldum dedim bn yolda görsem hile kafamı çeviririm Merak edip sorgulamam anlatırsa anlatır dedim bn gidipte kardeşim hayatında biri varmı diye sormam kimsenin hayatına karışmam çok meraklı değilim onun gibi değilim dedim annemde dediki ozaman hiç boşuna atar yapma sen abla olaydın geline anlatmak yerine senle paylaşırdi güvenirdi dedi gene bn suçlu oldum
bn hiç bir zaman kardeşlerimin ne iş ne eğitim ne aşk hayatiyla ilgilenmedigim için herkes kendi yolunu ektiğini seçsin dedigim için meraklı olmadığım için kötü bir abla miyim soruyorum size bn hep mesafemi korudum çünkü