- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
-
- Konu Sahibi sempatik_kiz
Merhaba daha once de yazmistim cevap alamadım. 1. Resimdeki ayakkabı,3.resimdeki ayakkabi ve canta,10.resimdeki cantayi almak istiyorum.Indiriminiz var mı?
Birde 17.resimdeki siyah canta tumu son ne kadar olur bir fiyat verirmisiniz?Merhaba daha once de yazmistim cevap alamadım. 1. Resimdeki ayakkabı,3.resimdeki ayakkabi ve canta,10.resimdeki cantayi almak istiyorum.Indiriminiz var mı?
17. resimdeki çanta siyah değil lacivert renkte. Sizin düşündüğünüz fiyat nedir?Birde 17.resimdeki siyah canta tumu son ne kadar olur bir fiyat verirmisiniz?
37 numara takas düşünmüyorum ne yazıkkiTakas dusunurmusun ayakkabilar kac numara
resimdekiler icin uygun fiyat son me olur?Birde 17.resimdeki siyah canta tumu son ne kadar olur bir fiyat verirmisiniz?
En son 130 TL yapabilirimresimdekiler icin uygun fiyat son me olur?
Lütfen 110 yapalım çünkü bir de kargo ucreti var.Kabul ederseniz özelden Iban numarasını verin bu hafta içi halledelim olur mu?En son 130 TL yapabilirim
İkisininde ortası olsun deyip en son 120 yapabilirim. Daha aşağı inemem ne yazıkkiLütfen 110 yapalım çünkü bir de kargo ucreti var.Kabul ederseniz özelden Iban numarasını verin bu hafta içi halledelim olur mu?
O zaman ben düşündüm ve karar verdim lacivert çantayı almıyorum,diğer 4 ürünü 100 tl ye alıyorum.Size özelden numaramı yazacağım sizde bana iban numaranızı verirsiniz hallederiz olur mu?İkisininde ortası olsun deyip en son 120 yapabilirim. Daha aşağı inemem ne yazıkki