• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sema & Erdal'ın Evine Buyrun

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.Her şey çok güzel...Mutluluklar dilerim.

güle güle oturunn ,herşey çok güzel görünüyor ,, mutluluğunuz daim olsun inş..

allah evinizden mutluluğu ve huzuru hiç eksik etmesin canım.eviniz çok güzel hoşuma gitti.ama evle ilgili birseyler sormadanda geçemeyecegim:kedi:
balkonda halımı var? birde mutfak masasının yanında birsey çıkıyor oda masanın bir parçasımı anlayamadım

evin hayırlı olsun,sağlık sıhhatle,huzurla oturun.
oturma odan,antrelerin,mutfağın çok güzel.
salon da çok ferah,ve hoş olmuş.

herkese cok tsk ederim begenmenize svindim ve elestiri yapanlarada sevindim onlarda saolunopuyorumnanaktan

allah evinizden mutluluğu ve huzuru hiç eksik etmesin canım.eviniz çok güzel hoşuma gitti.ama evle ilgili birseyler sormadanda geçemeyecegim:kedi:
balkonda halımı var? birde mutfak masasının yanında birsey çıkıyor oda masanın bir parçasımı anlayamadım

canım balkona kücük kilim halı gibi bisi serdik tam kapatmadı ama idarelik onu serdik daha rahat edelim diye :) ve mutfak masamın kendi öle yani kenarlarından onu cıkarınca yuvarlak büyük masa oluo ister öle kullanabiliorum ister onları altına gizleyip kücük oolarak kullanabiliorum cok kullanıslı ben cok severek isteyerk aldım o masayı. annemler almanyadan geldiginde cok kalabalık olabilioruz 8-10 kisi rahatlıkla sıgabilior ozaman ama normalde 2-4 kisi kullanıoruz masayı. opuyorumnanaktan

çok hoş ve güzel olmuş canım evin birde eskitme modelini ben sevmem ama mutfağında görünce hoşuma gitti değişik olmuş güle güle ve hayırlısıyla oturun inşAllah :) :nazar:

cok saolun daha güzeli sizin olsun ins.
limongirl ben her odam degisik olsun istedim farketmissinizdir, mutfagım otantik salonum klasik oturma odam spor yatakodam agır bilerek öle yaptım cocuk odasıda cıvıl cıvıl olsun ins. :)

evin harika, ALLAH güle güle ağız tadıyla sağlıkla oturmayı nasip etsin, darısı başıma :)

Çok güzelmiş eviniz.
Eşyalarınıza bayıldım, özellikle mutfağınıza.
Güle güle, huzurla oturun inş.:nazar:

limongirl ben her odam degisik olsun istedim farketmissinizdir, mutfagım otantik salonum klasik oturma odam spor yatakodam agır bilerek öle yaptım cocuk odasıda cıvıl cıvıl olsun ins. :)[/QUOTE]

farkettim canım dediğim gibi hoş bir ambiyans olmuş güle güle kullan tekrar:):)

Bende en çok mutfağını beğendim. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:jeyyar:sositososito:roflol:-tatlicadiarzu-:umursamaz:a.s
Allah huzurla oturmayı nasip etsin size.

Back
X