Sema & Erdal'ın Evine Buyrun

evin çok şık olmuş canım özellikle oturma odana bayıldım.güle güle otur mutlulukla huzurla inşallah.

cok güzelmis eviniz koltuklar sahane
ayrica mutfak cok güzel büyükmüs
allah güle güle oturmak nasip etsin

evin ve tüllerin harika bu arada sende benim gibi müge anlıcısın galiba o günkü bölüm ne kötüydü kız çocuğu ne hale getirmiş vijdansızlar:oklava:

hepinize ayrı ayrı tsk ederiorum kızlar saolun :)

evin ve tüllerin harika bu arada sende benim gibi müge anlıcısın galiba o günkü bölüm ne kötüydü kız çocuğu ne hale getirmiş vijdansızlar:oklava:

evet sabahları evde oldugumdan genelde onu izliorum :) cok üzücü seyler oluyor ama ibret verici elinden bisi gelmeden anca izlioruz iste napalım güzel bi programm ama.

canım tek kelimeyle harika bir evin var
halılarına özellikle bayıldım markalarını yazabilir misin acaba?
rabbim evinizden huzuru eksik etmesin
bebek kahkahaları da nasip etsin:)

evin çok güzel üzülmeni de istemem ama ilerde fikir olur diye söylemeden edemicem.oturma odanda renk uyumu göremedim.hepsi ayrı ayrı çok güzel ama siyah beyaz krem kahve...çok karışık olmuş.keşke koltuklarını krem kahve tonlarında yaptırsaydın daha da hoş olurdu.aynı şey salonda da dikkatimi çekti.koltuk takımın çok hoş siyah gri ama yemek takımının kahve olması uyumu bozdu gibi geldi bana.belki ben renk kargaşasını sevmediğimdendir.ama mutfak süper uyumlu çok güzel.yatak odanda çok hoş görünce uykum geldi :roflol: mor uykumu getiriyo ne CADIARZU

cok saolun hepiniz. stickerimi internetten begenip burda fuar vardı oraya özel yaptırdım
halılarımda royal antireler ve mutfagım, gümüşsuyu salonumdaki, pierre cardin takliti oturmaodasındaki :) yatak odamdakide kaşmir.

renkuyumuna gelince oturmaodam icin öle düsünmüorum dikkatli bakarsan bütün renkler tekrarlanıyor odanın icinde;) ama salonumda haklısın, bende cok dikkat ederim renkuyumuna ve cok önemlidir benim icin fakat salonumda elimde olmadan öle olmak zorunda kaldı ilk baska cok kafaya takıodum artık alıstım :)

tsk ederim hepinize :)

çok beğendım
özellıkle mutfağının hastası oldum
baa versenesempatiksalakcinni
güle güle huzurla otur

güle güle kullanın..şu siyah beyaz halının markasını sorabilirmiyim? çok beğendimde..

Back
X