- 21 Ağustos 2007
- 496
- 2
- 40
-
- Konu Sahibi boncuk2334
arkadaşlar selvert ne kremi acaba? sivilce için mi? kinerase c peptide aldım ,2 gecedir sürüyorum çok memnun kaldım, cildin tonunu bile dengeliyor ki benim kılcal damar problemim de var, nemlendirmesi de güzel,kokusu çok süper değil ama şifa olduğu belli kremin..
selvert kaç lira ve nerede satılıyor onu da almalıyım...tatlicadiarzu
doku yenileyici kremi nasıl acaba?
kaç lira olursa olsun alırım,tatlicadiarzu acaba kaç ml bu 67 ytl lik krem bir de ne malı bu ürün?
boncuk çok teşekkürler, ama şu an büyük şehirde yaşamıyorum taşradayım :a015:
internetten alabilirsem bakayım
selam kızlar.selvert marka krem kullanan varmı.bana bu kremden tavsiye ettiler fakat pahalı diye alamadım.geçen gün komşum almış çok memnun.bana öneren kız etkisi daha hızlı oluyor başka marka kremlere göre demişti.komşum doku yenileyici olan kreminden almış.aranızda kullanan varsa bilgilerinizi bekliyorum.
ben göz altı kremini aldım tezgahtar kız çoook methetmişti 65 ytl de verdim ama bi halta yaramadııııııııııııııı ben amway kullanıyorum memnunum ama ne varsa bitkisel çözümlerde yahuuuu
bende amway kullanıorm..peeling-tonik-nemlendirme seti..hassas ciltler için olanı..bide minik sivilce lekesi geçiren kreminden aldım,eski lekelerimde bitti giitti :1rolleyes: makyaj malzemelerimde fondoteni özellikle amway aldım,sanki kozmetik değilde cildime krem sürmüşüm gibi hafif..ürünler pahalı ve kçük görünüo ama ,hem kalite hemde uzun vade gidio..çok memnunum