Cilt Bakımı Ürünleri selvert krem

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
kızlar lütfen samimi olun amway satıcısı diilsiniz dimi çünkü yazdıklarınıza inanmak istiyorum lekelerden deliricem çare aramaktan öneriler denemekten yoruldum ama hiçbir gelişme yok cevaplarınızı bekliyorum

ben satıcı falan değilim cnm ,bir ara annem ilgilendi ama beceremedi bıraktı..
kaldıki ben satıcı olsam , netten tanımadığım birine satış yapmam,nerden buliim ben seni tatlicadiarzu...
benim parfümüm bile amway,çünkü ben ürünlerini çok kaliteli buluorm ve cok memnunum..cildime sürmediğim sey kalmamıştı imdadıma yetişti..ben aldığımda fiyatı 3'lü setin 90-100ytl arasıydı..her ürün herkese yarar mı orasını bilemem kızlar..

:teytey:selam kızlar.bence bir üründen memnunsanız eğer onu kullanmaya devam edin.ama bu memnuniyeti elde edene kadar da pek çok ürün denememiz gerekiyo.ben selvert kullanıcısıyım.makyaj çıkarıcısını,göz altı kremini,toniğini,kremini ve maskesini kullanıyorum.benim cildime çok iyi geldi.pulanma vardı cildimde.soyulmuş gibi görünüyordu makyajsızken ve makyaj yapıncada cildim düzgün görünmüyordu fakat şuan çok memnunum.tavsiye ediyorum

peki selvert krem mi amwayin iz geçiren kremi mi? ikisinden de memnun arkadaş var, en kısa ve en kalıcı çözüm hangisi acaba?

peki selvert krem mi amwayin iz geçiren kremi mi? ikisinden de memnun arkadaş var, en kısa ve en kalıcı çözüm hangisi acaba?

canım ben amway kullanmadım o yüzden bilemiyorum.şöyle söyleyeyim.selvert sivilce kremi değil.yani sürdüün zaman sivilcelerini yok etmiyor.fakat cildini düzene sokuyor.mesela benim cildimde sivilceli fakat kreme başlamadan önce daha kötü görünüyordu.şimdi ise düzenli olarak sabah akşam kullanıyorum kremi ve çok memnunum.sivilcelerim azaldı ve şikayetçi olduğum kuruluktan kurtuldum.sivilcelerimin azalmasına sebep kremmi yoksa cildimin dengeye girmiş olması mı bilemiyorum.ama zaten cildimi dengeye sokan da krem oldu.yani ben memnunum.diğer arkadaş da memnun sanırım.hangisi kafana yatıyorsa onu kullan ve 2-3 kutu kullandıktan sonra kararını ver.çünkü cilt 2-3 kutuda anca alışıyor kreme

Ben selvert kremin nemlendiricisini kullanıyorum çok memnunum. Cildim hassas ve kızarıklıklar var. Onlara iyi geldi. Gözaltı kremini de aldım ama ondan memnun kalmadım ama nemlendiricisini tavsiye ederim

bende amway kullanıorm..peeling-tonik-nemlendirme seti..hassas ciltler için olanı..bide minik sivilce lekesi geçiren kreminden aldım,eski lekelerimde bitti giitti :1rolleyes: makyaj malzemelerimde fondoteni özellikle amway aldım,sanki kozmetik değilde cildime krem sürmüşüm gibi hafif..ürünler pahalı ve kçük görünüo ama ,hem kalite hemde uzun vade gidio..çok memnunum

canım sorum olacaktı
1. cildin karma mı?
2. sivilce lekesi için kullandığın jel kaç hafta veya kaç ayda etkisini gösterdi..

benim zaten jelim ve nemlendiricim farkıklı marka ama kaliteli, onlara devam ederek kulanmayı düşünüyorum avene markası. inşaallah iyi gelir
samimiyetine inanıyorumm

teşekkür ederimm

arkadaşlar konu çok eskiymiş.. ancak benim leke ve sivilce sorunum çözülmediği için bana SELVERT krem tavsiye ettiler, aranızda kullananlar varmış. Gerçekten o kadar para vermeye değer mi?

X