Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer mümkünse bana gönderir misin önceki çalışmanı bilmiyorum ne yaptıysam geçmedi çünkü*******
Evet kızlarrrr..... 2012 de böyle bir numune selülit kremi göndererek bir çalışma yapmıştık ...
şimdi ürün bitti firma ile tekrar görüştük firma yetkilisi arkadaşlar
ücretsiz nunume göndermek istiyorlar ilk olarak ciddi manada kullanıp buraya yorum yazacak kişilere öncelik tanınacaktır
moderatör arkadaşlara soracağım eğer bunu daha önce yaptığımız gibi yapabilirsek burdan site adını ve ürün adını yazıp sizlerle paylaşıp numune gönderimine başlayabiliriz
Teşekkür ederimPardon yeni gördüm tabiki sizede gönderebiliriz
Aynı dertten bnde de var yediklerine de dikkat ediyorum 3 lt su içiyorummerhaba arkadaşlar
yaklaşık iki yıldır gizli takipçinizdim ama artık gün yüzüne çıkma vakti geldiğini düşünüyorum. çünkü bende aynı dertten muzdaribim, yeni konu açacaktım fakat burayı görünce burdan devam edeyim dedim.
benim 16 yaşımdan beri selilütlerim var, şuan 31 yaşındayım ve hala selülitim var. geçen yıl bu selilütle başa çıkmaya karar verdim ve savaşa başladım. sırayla neler yaptığımı yazayım.
önce ahmet marankinin biberiye kekik susam yağı v.s karışımını yaptım ve 10 gün kullandım. faydasını görmedim.
suna dumankayanın aspirin, limon susam yağı v.s karışımını yaptım fayda göremedim.
ebru şallının enginar limon biberiye karışımı olan çayını içtim 20 gün fayda göremedim.
kahve ve limon karışımı ile masaj,
yosun yağı masajı, buz masajı, banyoda yosun sabunu ve kabak lifi ile kese, ardından soğuk su tutma yönteminide uyguladım fayda göremedim. tabi sporu ve bol alkali hale getirdiğim suyu bırakmadım.
yeşil çay ve biberiye çayına da devam ettim takviye olarak ama hala selilütlerde bir iyileşme yok. ümitlerim tükenmek üzere
ben daha ne yapabilirim. bir mucize arıyorum ve tecrubelerinize ihtiyacım var, YARDIM LÜTFEEEEN (
......................merhaba arkadaşlar
yaklaşık iki yıldır gizli takipçinizdim ama artık gün yüzüne çıkma vakti geldiğini düşünüyorum. çünkü bende aynı dertten muzdaribim, yeni konu açacaktım fakat burayı görünce burdan devam edeyim dedim.
benim 16 yaşımdan beri selilütlerim var, şuan 31 yaşındayım ve hala selülitim var. geçen yıl bu selilütle başa çıkmaya karar verdim ve savaşa başladım. sırayla neler yaptığımı yazayım.
önce ahmet marankinin biberiye kekik susam yağı v.s karışımını yaptım ve 10 gün kullandım. faydasını görmedim.
suna dumankayanın aspirin, limon susam yağı v.s karışımını yaptım fayda göremedim.
ebru şallının enginar limon biberiye karışımı olan çayını içtim 20 gün fayda göremedim.
kahve ve limon karışımı ile masaj,
yosun yağı masajı, buz masajı, banyoda yosun sabunu ve kabak lifi ile kese, ardından soğuk su tutma yönteminide uyguladım fayda göremedim. tabi sporu ve bol alkali hale getirdiğim suyu bırakmadım.
yeşil çay ve biberiye çayına da devam ettim takviye olarak ama hala selilütlerde bir iyileşme yok. ümitlerim tükenmek üzere
ben daha ne yapabilirim. bir mucize arıyorum ve tecrubelerinize ihtiyacım var, YARDIM LÜTFEEEEN (
evet numune dağıtıldığını okudum
şimdi baktım da netten, janze kozmetik ürün markasının ismimi yoksa internet sitesinin ismimi?
janze kometik diye bir site çıkmıyor çünkü
bu arada çook teşekkür ederim ilgilendiğin için[/QUOTE
Canim yanlış yazmissindir belki janze kozmetik firma janze ürünün adı
bu illet bendede var biraz cok yok ama genede rahatsz ediyor beni yaa
cnm nasl gecer dedn anlamdm onern varsa syle bnde uygulaym ya cnm sklyor yazn dedgn gbi dha belrgn olyor sinr oldm:)[/QUOTE]Canim rahatsız etmeyecek gibi değil ki yaz geldimi dahada belirgin oluyor sanki bu nun aşırı kiloyla alakası yok ki zayıf olanlarda bile var denemedigimiz yol at kılı fırçası da dahil canımız ciktiydi ☺çok şükür şimdi iyi gidiyor
Canim ben bir krem aldim onu kullanıyorum sabah akşam sürüyorum düzenli olarak[/QUOTE]Ca
cnm nasl gecer dedn anlamdm onern varsa syle bnde uygulaym ya cnm sklyor yazn dedgn gbi dha belrgn olyor sinr oldm:)
adi ne cnm bende alirm ne kadr bde ise yariyormu tam peki cnm k.bakma cok soru sordm ama [/QUOTE]Canim ben bir krem aldim onu kullanıyorum sabah akşam sürüyorum düzenli olarak