- 31 Mayıs 2010
- 37
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vücudumun üst tarafı formda olmasına rağmen,
bacaklarım hem kalın, hem alt taraflarında bile selülit oluştu.
Yıllardan beridir var, tam geçti derken tekrar çoğalıyo napıcam bilmiyorum çok canımı sıkıyor.
4 gün önce tekrar başladım bu sefer bırakmıcam tamamen yok olana kdr bilmiyorum napıcam üff üfff
elissacım umarım başarılı olursun tatlım,geçti diye bırakınca tekrar geliyo lanet şeyler,ne gibi yöntemler kullanıyosun peki
Bu arada bir arkadaşım istinye park taki aktardan selülit karışımı almış.
Kendilerinin hazırladığı ve özellikle ünlülerin aldığı. Masaj yaparak sürmüş sonra streçle sarıp yatmış 10 günde inanılmaz azaldığını söyledi.
Spor falan yapmadan 10 günde yok denecek kadar azalmış
En kısa zamanda alıcam, çok etkilendm
kızlar inanmicaksınız ama ben bu sabah farkettim ve gözlerime inanamadım. yok selülitlerim gitmiş:teytey: ama tam olarak neden onu bilmiyorum işte. cünkü yaklaşık olarak 4 aydır yosun sabunu ve kabak lifi kullanıyodum; burda okumuştum. 2.5 aydır da bal+sirke+su karışımı içiyorum ve ara arada avonun selülit kremini kullanıyorum. hangisi işe yaradı bilmem ama selülit yok ve coook mutluyum kızlar darısı başınızaaa:dance:
Arkadaşın biri (rafflesia_zamani)bi konu açmış "selülitlerimden kurtuldum sizde kurtulun" diye orda bi karışım vermiş bu karışımı kullandım karışım şöyle;
*1 tatlı kaşığı rezene
*1 tatlı kaşığı anason
*1 tatlı kaşığı biberiye
bunları bi lt kaynamış suya koydum 10 dk demlendirip akşama kadar bol limonla tükettim (tadı bayağı kötü :umursamaz:ama bolca limon koyunca güzel oluyozemuszemus)her gün düzenli yaptım 15 günde bile etkisini gördüm şimdi 1 ayı geçti şükür hiç selülit kalmadı arkadaşlar bence muhakkak deneyin süper bi karışım.Spor falanda yapmadım.:sm_cool:
1,5 yıldır bu cayı ıcıyorum hata benımkınde yesıl cayda var 5i bıryerde cayın ıcındekıler bunlar..emın olun bununla alakası yok gıden selulıtlerınızın 1.sı baslangıc evresıdır ve yeterlı sıvı almadıgınız ıcın cıkmıstır sızde vucudunuzu su ıle destkeleyınce gergınlık kazanan cıltten gıtmıs gıbı olmustur... 2.-3. derece selulıtı olanlar sadece bununla gıtmesını beklemeyın arkadaslar bu cay sadece bıraz destektır...