Selülit selülitlerimden tiksiniyorum:(

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
merdiven çıkmak basen yapıyor.bol su için spor yapın.bide 2 çk pudra şekeri 2 çk kahve ve 1 küçük şişe portakal yağını karıştırp banyodan sonra masaj yapıp durulayın.masajı aşağıdan yukarıya doğru dairesel hareketlerle yapın.3-4 seans falan haftada 1 yapın sonra 2 haftada 1 e düşürün
bunu deneyeceğim çok teşekkür ederim.

kızlar bana yardım edin kilolu bir bayan değilim ama bacaklarımda aşırı selülit var ve ne yapacağımı şaşırdım sizin kullandığınız memnun kaldığınız krem vs varsa önerebilir misiniz? ya da düzenli spor fayda eder mi lütfen beslenmeden mi kaynaklanıyor acaba bu kadar fazla değildi :KK42::KK42:

yağlı yemediğiniz sürece ve spor yaptığınız sürece selülit olmaz ki
çoğu kadın (sözüm size değil) yiyor yiyor tavuk kanatları ketcap mayonez oturuyor dıyor kı ee ben cok gezıyorum enerjı doluyum neden yağlanma var..
kardeşim yedıgının ıkı katı spor yapıcaksın su ıcıceksın yağsız yemeye ozen gostereceksın ha bır de abur cubur yemıceksın..çıkolata yıyorsan bıtter yıceksın bıskuvı vs cips asla..

emınım kı sız de bunlardan bırını yapıyorsunuzdur yoksa bacakta selülitin işi ne..her kadında evet azıcık da olsa vardır ama tıksınıcek kadar varsa dıkkatlı beslenıp spor yapmadıgınızdandır...saydıklarımdan kaçınmanız kafi..sevgiler

yağlı yemediğiniz sürece ve spor yaptığınız sürece selülit olmaz ki
çoğu kadın (sözüm size değil) yiyor yiyor tavuk kanatları ketcap mayonez oturuyor dıyor kı ee ben cok gezıyorum enerjı doluyum neden yağlanma var..
kardeşim yedıgının ıkı katı spor yapıcaksın su ıcıceksın yağsız yemeye ozen gostereceksın ha bır de abur cubur yemıceksın..çıkolata yıyorsan bıtter yıceksın bıskuvı vs cips asla..

emınım kı sız de bunlardan bırını yapıyorsunuzdur yoksa bacakta selülitin işi ne..her kadında evet azıcık da olsa vardır ama tıksınıcek kadar varsa dıkkatlı beslenıp spor yapmadıgınızdandır...saydıklarımdan kaçınmanız kafi..sevgiler
cips ket ap bunlari agzima surmem bol su 9cerim spor da yapmiyorsam bir yildir ama o kadar gevsek bir tenim var ki malesef genetik selulitim yoktu bu yil oldu birden bir suru hemde..olabiliyor iste

X