Genç yaşlı zayıf şişman dinlemiyor bu selülit. Her kadında olduğu gibi bende de vardı. Ama bu sabah yok olduklarını fark ettim tabii çok mutlu oldum. Nasıl oldu hemen anlatayım..
*Biberiye yağı *Kekik yağı *Tatlı badem yağı *Buğday yağı
- Bunlardan karışım hazırlayıp sürdüm bacaklarıma ve streçle sardım. 2 hafta boyunca her gece, ama pek düzenli yaptığım söylenemez.
- Tabii bununla birlikte kk'da gördüğüm Nivea aerobik videolarını ve Leslieyle 3 mil programını uyguladım. ilk hafta çok düzenli değildi ama 2. hafta oldukça düzenli bir şekilde yaptım. [bacaklarınızı yağladıktan sonra egzersiz daha etkili oluyor.]
- Duştan sonra sıcak suyun ardından bacaklarıma soğuk su tutarak şokladım :)
- Her gün bol bol su içtim.
- Aklıma geldikçe ip atladım.
Bu sabah bir baktım selülitlerim beni terk etmiş bende çok şaşırdım. Acayip sıkılaşmışım 2 haftada. Yağ karışımına gerek kalmadığını düşünüyorum artık ama spor yapmaya ip atlamaya ve bol bol su içmeye devam.
SPOR.. SPOR.. SPOR..!!!
6 gündür yediklerime dikkat ederek ( ama aşırı kısmadan ) biberiye yağımı sürüp sauna eşofmanlarımı giyiyorum, günde 1 saat tempolu yürüyüş artı birkaç pilates hareketi ile ( leslie ile 3 mil de yapıyorum bazen ) 1,5 kilo verdim
belden 2cm, göbekten 4cm veeee basenden de 3cm incelmişimmmmm
unutmadan, ben PKO'luyum haliyle çok zor kilo veriyorum düşünün
yürüyüş öncesi masaj yaparak sürüp sonra yürüyüşe çıkarsan daha çok faydasını görürsün. yağlardan sonra yapılan egzersizin daha faydalı olucağını düşünüyorum ki gülenkalp te söylemişti bunu :) nekadar süredir uyguluyorsun. fark ediliyormu?
geçtiğimiz aylarda 3-4 gün yapmıştım sonra devam edemedim. bugün yeniden başladım. yağı sürüp spor yapmak daha mantıklı geliyo bana da ama ben sabah işe gitmeden yarım saat yürüyorum bantta (daha dogrusu öyle yapacağımm :) ) ardından duş alıyorum. yağlar yalnızca yarım saat kalmış olmasın diye duş sonrasında sürdüm bugün. sanki yarım saat tam olarak yeterli olmazmış gibime geliyor :)
yapabiliyorsan eğer akşamdan sürüp yatabilirsin sabah yürüyüşten sonra duş aldınmı işlem tamam :) tabi yapabiliyorsan eğer. ben akşam 20.00-20.30 gibi sürüp 22.30 yıkıyorum sabaha kadar bekletemiyorum erken kalkıyorum diye
ben uyguladım canım hiç düşünme belden aşağı sür bel karın popo göbek bacaklar her yere sür daha sıkı oluyo
bende uyguluyorum farkını görüceksin canım.....:)
kızlar merhaba uzun süredir giremedim k.bakmayın. Yazdıklarınızı okudum. Kaşıntı olmadı diyen olmuş bu aldığınız yağın yoğunluğuylada alakalı okabilir sizin cildinizin hassalığıylada. Yanmıyor kaşınmıyor diye etkisi olmıcak sanmayın. Muhakkak olacak.
en az 7gün yazıyordu benim okuduğum yerde 1 hafta yapıp 2-3 gün ara veipr yine 1 hafta yaparsınız. böyle böyle 1 ay yapın bakalım sonuç ne olacak. sporla ve su içmekle desteklemeyi unutmuyoruz ona göre. Kolay gelsin hanımlar. Yeni görenler için ölçüyü tekrar yazayım.
Biberiye ve kekik yağlar eşit miktarda (örn:10 gr)
buğday ve badem yağı eşit miktar ama Biberiye ve kekik miktarının yarısı kadar (örn:5gr)
sürüyoruz sarıyoruz spor yapıyoruz. tercihen akşam yatmadan önce yapın. ama derseniz ki kokuyor gndüz yapıp 5-6 saat tutun. yıkarken en son soğuk suyu tutun üstüne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?