Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok merak ettim yaa...Hemen ben de mi başlasam acaba?
cevap ver kısmına tıkladıktan sonra yukarda smiley işaretinin altında kare bi kutucuk var üzerine geldiğinizde insert image demesi lazım oraya tıklayın aşağıda dosyaları seç diye bi buton var ona basın sonra yüklemeyi bitirin bu kadar
çok sağol yardım için dediğin gibi en iyisi albüm. oramı buramı millet görmesin sonuçta site dışı da görüyo
attım bacağımın yakından halini. albümde. zamanım olunca popomdaki değişimi de göstermek isterm çok ilginç
kullandığın yağların markası ne idi....
Benim bacaklarımda değil de popişimde biraz var orayı nasıl streçleyeceğim ya .Nasıl yapsam bilemedim :26:
Hemen denemem lazım, umarım işe yarar, bir de merak ettim ne kadar miktarda yetiyor bir seans için
1 çorba kaşığı toplam yeterli. bacaklar ve popo için. ne kadar az olursa o kadar iyi işe yarar
Bugün hepsinden aldım, yatmadan önce yapacağım ama hepsinden az az koyup toplamda bir çorba kaşığı kadar mı demek istedin :S eğer öyleyse bacakların üst kısımlarına ve popoya yetmez yawsss
Bugün hepsinden aldım, yatmadan önce yapacağım ama hepsinden az az koyup toplamda bir çorba kaşığı kadar mı demek istedin :S eğer öyleyse bacakların üst kısımlarına ve popoya yetmez yawsss