Selülit Selülite %100 çözümüm var hemde kimyasal olmadan

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
Bende çok merak ettim selülitim yok ama şu 1.5 beden incelme hoşuma gitti incelmek için yapabilirim

Son düzenleme:
Bende karatay diyeti ve bol su icerek epey azalttim seluliti ama hic olmamasini tercih edeerim tabii.
Merakla bekliyorum fotoyu.

Son düzenleme:
cevap ver kısmına tıkladıktan sonra yukarda smiley işaretinin altında kare bi kutucuk var üzerine geldiğinizde insert image demesi lazım oraya tıklayın aşağıda dosyaları seç diye bi buton var ona basın sonra yüklemeyi bitirin bu kadar

çok sağol yardım için dediğin gibi en iyisi albüm. oramı buramı millet görmesin sonuçta site dışı da görüyo :KK17:

attım bacağımın yakından halini. albümde. zamanım olunca popomdaki değişimi de göstermek isterm çok ilginç :KK52:

attım bacağımın yakından halini. albümde. zamanım olunca popomdaki değişimi de göstermek isterm çok ilginç :KK52:

teşekkür ederim öncelikle eklediğiniz için

çok fazla bir şey yokmuş zaten ama yinede fark var gibi duruyor denemekte fayda var =)

Son düzenleme:
10 saat boyunca bu sıcakta yağlı durmak pekte cazip görünmüyor. :KK70: Forumdan başka deneyen duyan var mı acaba?

Benim bacaklarımda değil de popişimde biraz var :KK1: orayı nasıl streçleyeceğim ya .Nasıl yapsam bilemedim :26:

konu sahibi ;sen kaç gün uyguladın ?sadece 7 gün mü?
bu sıcakta yağları streçle sarıp 10 saat durmak çok zor valla,
bırakırım ,gülben gibi kalsın selülatlarım..:KK53:

sadece yedi gün uyguladım. bir gün ara ile yine 7 gün yapıcam. aslında zor değil vücudunun iyi olduğunu bilmek çok rahatlatıyo insanı :KK1:

Hemen denemem lazım, umarım işe yarar, bir de merak ettim ne kadar miktarda yetiyor bir seans için

1 çorba kaşığı toplam yeterli. bacaklar ve popo için. ne kadar az olursa o kadar iyi işe yarar

Bugün hepsinden aldım, yatmadan önce yapacağım ama hepsinden az az koyup toplamda bir çorba kaşığı kadar mı demek istedin :S eğer öyleyse bacakların üst kısımlarına ve popoya yetmez yawsss

Bugün hepsinden aldım, yatmadan önce yapacağım ama hepsinden az az koyup toplamda bir çorba kaşığı kadar mı demek istedin :S eğer öyleyse bacakların üst kısımlarına ve popoya yetmez yawsss

evet öyle dedim doğru anlamışsın. ya az az kullanacaksın yedirerek. ve parmakların ile baskı uygulayarak yap.

fazla da olsa sorun olmaz tüm vücuda uygularsın. ama eşit miktarda koy önemli olan bu.

X