Selülit Selülit yardım!

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

busekarakan98

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2013
572
344
Selülitlerim baya artmış bacağımın arkasındakiler neyse de bacağımın önündekiler sinirimi bozmaya başladı. Daha önce bu konuda bi tecrübem olmadı hiç ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Tamamen geçmesede nasıl azaltabilirim bunları? Krem öneriniz var mı kızlar?

Selülitlerim baya artmış bacağımın arkasındakiler neyse de bacağımın önündekiler sinirimi bozmaya başladı. Daha önce bu konuda bi tecrübem olmadı hiç ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Tamamen geçmesede nasıl azaltabilirim bunları? Krem öneriniz var mı kızlar?

Kremler vs,,çok etkili yada yanlız başına etkili olacağını düşünmüyorum.Ama
-Bol su,
-Hareket
-Az tuz,az kafein

Merhabalar. At kılı fırça ile her sabah ve her akşam en az 2 en fazla 10 dakika selülitli bölgeyi fırçalayın. Spor yapmıyorsanız selülit kremi ile destekleyin. Biraz da yediklerinize dikkat ederseniz daha 2. Günden etkiyi fark edersiniz.

Merhaba bence BODYEVER kullanabilirsiniz dr.erçin özüntürk tavsiyesiyle kullandım ben ve acayip memnun kaldım bi kullanın derim ben...

Selülit devamı olmaması için diyet şart. Spor yapamasanızda en azından yürüyüş mesafenizi artırın. 3 ay böyle deneyin. Selülit kremleri çok tavsiye ettiğimiz şeyler değil sonrasında varislere sebep olabiliyor. Hele ki bacakta.

3 ay içerisinde selülit oranınız da bir değişiklik yoksa demek ki yerleşik dokuda yağ kitlesi oluşmuş. Bunun en etkili çözüm LPG. İstanbul'da yaşıyorsanız Üsküdar'daki merkezimize ücretsiz vücut analizi için bekleriz. İnternete nail standard yazmanız yeterli. Oradan Estetisyenimiz Arzu hanımdan bilgi alabilirsiniz.

Benimde başımda bu dert vardı lpg yaptırdım özel clnc medilife da yiyeceklerime dikkat ettim yanı sıra bol su tükettim öyle fazla değil ama arada yürüyüşe çıktım memnun kaldım sonuçlardan öneririm.

X