hoşgeldinn canımgeldim bende tatlim hadi bakalim bende baslayalim bugun ilk gunum hem selulit savarin 1. gununu hemde plates 1. gunumu yapayim
bulamadm tatlim ya ama ilk olarak platesle baslayip sonra selulit savara gecmek istiyorum mantikli dimihoşgeldinn canımhadi bakalım hayırlısı olsunn şimdiden iyi yanmalar video bulamazsan yardımcı olurum tatlım
mesajla attım canım bencede ikisinide aynı anda başlama hiç yapmadığın için zor gelebilir bende bir haftadan sonra başladım selülit savara. o ikinci attğım videodan gün gün gidebilirsin hem orda ilk hafta hiç bir aletide kullanmıyorbulamadm tatlim ya ama ilk olarak platesle baslayip sonra selulit savara gecmek istiyorum mantikli dimi
tamamdir saol bebegmmesajla attım canım bencede ikisinide aynı anda başlama hiç yapmadığın için zor gelebilir bende bir haftadan sonra başladım selülit savara. o ikinci attğım videodan gün gün gidebilirsin hem orda ilk hafta hiç bir aletide kullanmıyor
ne demek tatlım hadi bakalım inşallah faydasını görürsün sendetamamdir saol bebegm
Sağ kısımda çıkıyor canım aşağı doğrı indikçe hepsi var zaten ordacan valla senn sayende platesede basladm ama bi skntim var senn yolldgn ikinci linkde gun gun dedn ya tarihleri benmi yazcm yoksa farkli tarihler var altta
Sende süpersin canım tebrik ediyorumsupersin tatlim bebde platesi yaptm 2. gun btti
özelden atıyorum hemen burdan link veriliyor mu çünkü bilmiyorum.Bende pilates yapicammmm babada link atabilir misiniz :)
merhaba hoşgeldin. yok canım yani bende yanma devam etmiyor baya ter atıyorum ama ilk yaptığım zamanlar kaslarımın ağrısından zor yürüyordum. spordan sonra normal besleniyorum ben evde ne varsa onu yiyorum tabi dikkat etmek koşuluyla abur cubur yemiyorum bol bol su içiyorumMerhaba aranıza yeni katıldım size birseyler sormak istiyorum.
Hareketleri yaptıktan sonrada yanma devam ediyor mu?
Sporu bitirdikten sonra ne yiyip iciyosunuz
Bende 1 sene boyunca plates yaptım kullanmadigim krem yağ kalmadı o bacaklar streclere sarılı saatlerce bekledim o kadar çok para döktüm ki şimdi çok üzülüyorumözelden atıyorum hemen burdan link veriliyor mu çünkü bilmiyorum.
merhaba hoşgeldin. yok canım yani bende yanma devam etmiyor baya ter atıyorum ama ilk yaptığım zamanlar kaslarımın ağrısından zor yürüyordum. spordan sonra normal besleniyorum ben evde ne varsa onu yiyorum tabi dikkat etmek koşuluyla abur cubur yemiyorum bol bol su içiyorum
önemli değil umarım pilatesle istediğin sonuçları alırsınLink için TSK ederim.