selülit savar

sismankiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
353
140
merhabalarrr. bugün itibariyle ebru şallı selülit savar videosuna başlamayı düşünüyorum var mı bana arkadaş olacak birileri acaba

konu görüntülenmiş ama kimse cevap yazmamış ben az önce selülit savarın 1.gününü yaptım baya ter attım geri kaldı 20 gün inşallah güzel sonuçlar alırım

geldim bende tatlim hadi bakalim bende baslayalim bugun ilk gunum hem selulit savarin 1. gununu hemde plates 1. gunumu yapayim

bulamadm tatlim ya ama ilk olarak platesle baslayip sonra selulit savara gecmek istiyorum mantikli dimi
mesajla attım canım bencede ikisinide aynı anda başlama hiç yapmadığın için zor gelebilir bende bir haftadan sonra başladım selülit savara. o ikinci attğım videodan gün gün gidebilirsin hem orda ilk hafta hiç bir aletide kullanmıyor

tamamdir saol bebegm

can valla senn sayende platesede basladm ama bi skntim var senn yolldgn ikinci linkde gun gun dedn ya tarihleri benmi yazcm yoksa farkli tarihler var altta

Selülit savarım ikinci gününüde tamamlamış bulunmaktayım yine ter içinde kaldım evett geriye kaldı 19 güncük

Merhaba aranıza yeni katıldım size birseyler sormak istiyorum.
Hareketleri yaptıktan sonrada yanma devam ediyor mu?
Sporu bitirdikten sonra ne yiyip iciyosunuz

Bende pilates yapicammmm babada link atabilir misiniz :)
özelden atıyorum hemen burdan link veriliyor mu çünkü bilmiyorum.
Merhaba aranıza yeni katıldım size birseyler sormak istiyorum.
Hareketleri yaptıktan sonrada yanma devam ediyor mu?
Sporu bitirdikten sonra ne yiyip iciyosunuz
merhaba hoşgeldin. yok canım yani bende yanma devam etmiyor baya ter atıyorum ama ilk yaptığım zamanlar kaslarımın ağrısından zor yürüyordum. spordan sonra normal besleniyorum ben evde ne varsa onu yiyorum tabi dikkat etmek koşuluyla abur cubur yemiyorum bol bol su içiyorum

Bende 1 sene boyunca plates yaptım kullanmadigim krem yağ kalmadı o bacaklar streclere sarılı saatlerce bekledim o kadar çok para döktüm ki şimdi çok üzülüyorum hepsi boşa gitti ne bacak inceldi ne selulit gitti ne yapacağımı da bilmiyorum eylulden sonra yürüyüşe başlayacağım hem yürüyüş hem plates inş bu sefer ise yarar ictiginiz bitkisel çay falan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…