Hem yürüyüş hem pilates bence işe yarar canım ben 9 gündür yapıyorum 1 cm incelmişim bıgün gördüm çok mutlu oldumBende 1 sene boyunca plates yaptım kullanmadigim krem yağ kalmadı o bacaklar streclere sarılı saatlerce bekledim o kadar çok para döktüm ki şimdi çok üzülüyorumhepsi boşa gitti ne bacak inceldi ne selulit gitti ne yapacağımı da bilmiyorum eylulden sonra yürüyüşe başlayacağım hem yürüyüş hem plates inş bu sefer ise yarar ictiginiz bitkisel çay falan var mi
IHem yürüyüş hem pilates bence işe yarar canım ben 9 gündür yapıyorum 1 cm incelmişim bıgün gördüm çok mutlu oldumdarısı başınıza inşallah ve selülitlerde çok az bir azalma var selülit savarla inşallah daha da azalır. Yok arada yeşil çay içiyorum o kadar başka bir şey içmiyorum
çocuklarla zor olur tabi spor yapmak. nerdeyse aynı sayılırız bende 1.68 boy 58 kiloyum benimde çok kilom yok asıl sorunum bacak basen ve selülitler ve çok yumuşağım bunlardan dolayı dahada kilolu gösteriyorumÇok sevindim senin adına ben iki çocuk annesiyim ikiside küçük çok vakit bulamıyorum aslında dışarıdan görüldüğü zaman çok kilom yok aslında 1.67 boy 62 kiloyum ama bacaklar çok kalın ve selulit var inş onlarda gider
Aynen Inşallah geçer bu sene umitliyim :)çocuklarla zor olur tabi spor yapmak. nerdeyse aynı sayılırız bende 1.68 boy 58 kiloyum benimde çok kilom yok asıl sorunum bacak basen ve selülitler ve çok yumuşağım bunlardan dolayı dahada kilolu gösteriyorum
Lastiği bağlayıp bileklere geçirip dışa doğru açma ve dizi döndürüp kendine doğru çekip uzatıyorsun bunları için etkili diyor ebru şallı.Iç bacak icin en etkili hareket hangisi
Sen fark ediyor musun var mı bir değişiklikEvet selülit savarın 5. Günüde bitmiş bulunmakta 1 hafta bitsede fark var mı gösterse kendini
Simitler gitti azcık basenlerde incelme var selülitlerde çok çok az azalma varSen fark ediyor musun var mı bir değişiklik
İnşallah canım sende istediğin sonuçlara ulaşırsınDarısı benim başıma inş okul biran önce baslasada bende başlasam :)
AEvet selülit savarın 5. Günüde bitmiş bulunmakta 1 hafta bitsede fark var mı gösterse kendini