selülit savar

Bende 1 sene boyunca plates yaptım kullanmadigim krem yağ kalmadı o bacaklar streclere sarılı saatlerce bekledim o kadar çok para döktüm ki şimdi çok üzülüyorum :KK43: hepsi boşa gitti ne bacak inceldi ne selulit gitti ne yapacağımı da bilmiyorum eylulden sonra yürüyüşe başlayacağım hem yürüyüş hem plates inş bu sefer ise yarar ictiginiz bitkisel çay falan var mi
Hem yürüyüş hem pilates bence işe yarar canım ben 9 gündür yapıyorum 1 cm incelmişim bıgün gördüm çok mutlu oldum :-) darısı başınıza inşallah ve selülitlerde çok az bir azalma var selülit savarla inşallah daha da azalır. Yok arada yeşil çay içiyorum o kadar başka bir şey içmiyorum

Hem yürüyüş hem pilates bence işe yarar canım ben 9 gündür yapıyorum 1 cm incelmişim bıgün gördüm çok mutlu oldum :-) darısı başınıza inşallah ve selülitlerde çok az bir azalma var selülit savarla inşallah daha da azalır. Yok arada yeşil çay içiyorum o kadar başka bir şey içmiyorum
I

Çok sevindim senin adına ben iki çocuk annesiyim ikiside küçük çok vakit bulamıyorum aslında dışarıdan görüldüğü zaman çok kilom yok aslında 1.67 boy 62 kiloyum ama bacaklar çok kalın ve selulit var inş onlarda gider

Çok sevindim senin adına ben iki çocuk annesiyim ikiside küçük çok vakit bulamıyorum aslında dışarıdan görüldüğü zaman çok kilom yok aslında 1.67 boy 62 kiloyum ama bacaklar çok kalın ve selulit var inş onlarda gider
çocuklarla zor olur tabi spor yapmak. nerdeyse aynı sayılırız bende 1.68 boy 58 kiloyum benimde çok kilom yok asıl sorunum bacak basen ve selülitler ve çok yumuşağım bunlardan dolayı dahada kilolu gösteriyorum:KK43:

Ayne
çocuklarla zor olur tabi spor yapmak. nerdeyse aynı sayılırız bende 1.68 boy 58 kiloyum benimde çok kilom yok asıl sorunum bacak basen ve selülitler ve çok yumuşağım bunlardan dolayı dahada kilolu gösteriyorum:KK43:
Aynen Inşallah geçer bu sene umitliyim :)

Merhabalar kızlar bende dün başladım selülit savar 15 gün diyor 1. günü atlattım bugün 2. günüm olacak ama vücudumun her yeri dökülüyor. Benim şikayetim zaten basenlerim. Şimdilik evde yapacağım sonra spor salonuna gidip devamlılığını getirmek istiyorum.

merhaba video süresi çok uzun diye hatırlıyorum o video mu acba bende link alabilir miyim? selülitler çok çok azaldı diyince heveslendim=)

X