merhabalar kızlar
acilen yardıma ihtiyacım var
17 temmuzda düğün ve ertesi gün antalyaya tatile gideceğiz
oralarda selülitli dolaşmamak için (malum turistler, kıskancımda :) ) acil yardımınıza ihtiyacım var.
geçen hafta termal şort+tuz, bu hafta da cellules vakum ve xtragel krem aldım fakat ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. şu kalan zamanımda hangisi en çabuk inceltir acaba? tamamen incelemem tabi ama hiç değilse azçok bi düzgün görünüm kazansın
sorunum şu: selülit var ortaya yakın derecede ondan ayrı bi de basenlerimde yanlara doğru genişleme var biraz
inceltmem lazım. kollarda ve bacaklarda da biraz kalınlık var. ben bunların tümünü nasıl hangisiyle inceltebilirim ki :S hadi kolları bacakları geçtim de bari şu basenlere çare bulsam
termal şort+tuz u 1 haftadır kullanıyorum, diğerlerini bu hafta aldım daha başlamadım. termal şort güzel, spor yapınca iyi geliyor. iyi terletiyor. 1 haftadır yürüyüş yapıyorum yarım saat, çok iyi geldi pürüzsüzleştiriyor falan ama uzun vadede yarar sağlayan bişey bu sanırım. benim zamanım çok kısa. 1.5 ay :S
diyorumki cellules vakum selülitleri çekip inceltmede yarar sağlar heralde ama ondan da korkuyorum:S ya morarma yaparsa kılcal damarlara zarar verirse
böyle bişey olur mu kızlar :S yada bunu önlemek için bi yağ ile beraber mi bu vakumu kullanmam lazım :S
xtragel de krem sonuçta çok da kesin çözüm diye düşünemiyorum ama belki vakumun ardından onu sürmek falan etkili olur diyorum:S
kafam çok karışık
bütün sene içtiğim nescafeler yediğim tostları şimdi nasıl yok etmeli :) bu saydığım şeylerden kullanıp 1 ay kadar kısa sürede baya etkisini gören varsa ne olur cevaplasın. kızlaaar gerçekten bi akla ihtiyacım var