Kızlar,bu kez kremi duştan çıkıp sürdüm ve zor dayanıyorum alev alev yakıyor resmen zor dayanıyorum.
Adet dönemimde aynı zaman da onunla da ilgili mi bilemedim ama normalde sürdükten 5-10 dk sonra başlardı bu kez sürer sürmez yanmaya başladım.Yıkadığım halde parmaklarım bile yanıyor hala...Oyhhhh çığlık atasım var : )
vay canına bu ürün cayır cayır yakıyooooişe yarayacağı burdan belli valla, resmen alev alev sürdüğüm yerler, ben böyle bişey görmedim
Ben bugün başladım kullanmaya,az önce sürdüm bacaklarıma ve karnıma,cayır cayır yanıyorum şu anda...insanın sinirlerini bozan bir acısı var, dayanamadım balkona çıktım serinleyeyim diye...inşallah işe yarar bakalım...
Hawana'nın Dükkanı'na mutlaka uğrayın :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu krem gerçekten işe yarıyor. Bence yanıp yanmamasına çok takılmayın benide yakmıyor.
Ben sürüyorum akşamları sonrada kabak lifiyle masaj yapıyorum sertçe.
Selülitlerimde aşırı iyileşme var. Ki benim selülitlerim vücudumdan bağımsızlığını ilan edecek kadar çoktu.
tamamen geçmiştir inşallah
durumunu paylaş cnm almadan pişman olmak istemiyorum :18:
azalma var canım ama sıfırlanmadı çünkü son bir hafta hiç kullanmadım,bugün tekrar başlayacağım bırakmamak üzere :)
ben etkisini gördüm ,ama önemli olan düzenli kullanmak.ben bir süre düzenli kullandım sonra aklıma estikçe.sonra ikinci kutuyu aldım.malum önümüz yaz bikaç gündür kullanmaya başladım yine bakalım. ben her akşam duştan sonra sürüyorum feci yakıyor :) kullandıktan sonra ellerinizi güzelce yıkamayı unutmayın. bu arada bol su,şeker ve undan uzak durma,birazcık spor gibi şeyleri ihmal etmeyin. callanetics'i öneririm spor olarak ,forumda bi araştırın
Geçen sene matrigen kremle kurtarmıştık seneyi ama bu sene o kadar para harcamak istemiyorum.
bu krem gerçekten işe yarıyormu fiyatı uygun ama.
gerçekten kullananlar ve sonuca ulaşanlar mesaj yazabilr mi
kaç gün kullandınız? kaç tüp bitirdiniz? ne kadara mal oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?