Selülit Selülit için Krauterhof Anti Cellilute kullanan var mı?

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

deymil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
184
6
46
İstanbul
Ben malesef daha önceli yeme içme alışkanlıklarımdan dolayı erken yaşta selülitle tanışmış biriyim,her yıl atlatıp ohh be geçti diye yelkenleri suya indiriyorum malesef ve yeniden tekrarlıyo,kısa bi süre önce tekrar oluşmaya başladı ben de bi gün alışveriş yaparken krauterhof anti cellilute jeli gördüm,sanırım alman ya da isveç markasıydı bi kaç ürününü kullanmıştım ve beğenmiştim görmüşken alıyım dedim çok da pahalı değildi 27.5ti sanırım,bir haftadır gece yatarken otacı anti selülit masaj yağını sürüp terletmesi için de termal sauna şort giyiyoyum sabah kalktığımda da kraterhof sürüyorum,ısıtıcı etkisi var çok fena yaktığını hissediyosunuz en başta,sabah erkenden kalkıp işe ya da okula gidicekseniz üşümeden yol alırsınız o derece diyim sonra geçiyo ısıtıcı etki,bi haftadır deniyorum ve gözle görülür azalma oldu,daha önce de bi kaç konuda yazmıştım,yememe içmeme kötü alışkanlıklarıma dikkat ediyorum ve elimden geldiğince günde 2-3 km yürümeye gayret ediyorum,yoksa malesef kremlerle yağlarla olmuyo,paylaşmak istedim kızlar sadece,gelişmelerden haberdar edeceğim.

kimseden ses yok ama durum iyiye gidiyor,sigarayı da bırakmamın etkisiyle daha zinde ve daha özgüvenli geçiriyorum son günlerimi.bi kaç gündür oldukça yorgun olduğumdan yürüyüş yapamadım yarın 3-4 km yürümeyi planlıyorum selülit yağımı sürüp sauna şortumla.banyoda sıcak-soğuk su şoku sonra da küveti doldurup himalaya tuzuyla biraz uzanıp dinlenmeyi planlıyorum,hem çok rahatlatıcı hem de ovuyorum bacaklarımı tuzla,çıkınca bi de kraterkof kremimi sürer misler gibi yatarım.bu arada bol bol su içmeyi,şekerden tuzdan uzak durmayı da ihmal etmiyorum tabi,iyi geceler dilerim herkese

ben de geçenlerde alış veriş yaparken gördüm bahsettiğin kremi bir kaç sitede de denk gelmiştim aldım. dün akşam kullanmaya başladım ilk kez. acayip ısıtıcı etkisi var. herhalde yanıyorum diye düşündüm ilk başlarda ama sonradan geçiyor.. 34 yaşındayım ve 2 yıldır selülit problemi yaşıyorum. Etilerde bir güzellik salonunda selülit masajına gittim ilk başladığı zamanlar selülitler, ayrıca spor yapıyordum ama hiç bir işe yaramadı harcadığım onca paraya ve zamana yazık oldu. Ben de kremlerle geçirmeye çalışıyorum vichy aqua destock 2in1 kullandım fena değil azalma oldu. Ev tipi bisiklet aldım, sporu onunla yapıyorum. Geçenlerde bonie selülit bantı diye bir ürüne rastladım onu da deneyeceğim
Bu görüntüden tam anlamıyla kurtulamayacağımı biliyorum, kullandığım ürünler azalma sağlasa bile yetecek artık yapacak bişiy yok

selülit için ben krem falan kullanmadım hiç bi ara portakal kabuğu kremi mi ne öyle bi şey kullandım plates yaparken ama o da çok uzun sürmedi
ben nisanın 5 inden beri dukan diyeti yapıyorum
tuzu çok çok azalttım ve protein odaklı besleniyorum
selülitlerim de tamamen gitti desem yeridir ki bacaklarım bayaaa kalın ve yağlı yani bıngıl bıngıl şu anda sıkılaştırmam lazım
dukan diyeti topic ine bakın isterseniz orda selülitlerinden kurtulan bir sürü kişi var kremsiz

Arkadaşlar, ben 4 gündür Krauterhof kullanıyorum. Daha önce Ünt ve Extragel kullandım. Ünt gerçekten işe yarıyordu. Cildim oldukça düzelmişti ve ipek gibi olmuştu. Ayrıca güzel kokuyordu..Yurtdışından kozmetik yasaklandığından alamıyorum artık. Extrageli biliyorsunuz ( hayal kırıklığı.Krauterhofta oldukça etkili. Uygulayacağınız bölgeyi temizleyip öyle uygulayın. Yanmayı hissedeceksiniz :)) Cildinizin rengi bile değişiyor, kendine geliyor :)) Alman ürünü. 4 günde bile değişti cildim. Bol bol su içmeyi unutmayın. Ben gg den aldım. 22 TL + 4.5 TL kargo.

erkuldan kraterhof fakat yaktığı için pek kullanmadım her yerde okudum çok etkiliymiş banyoda duruyor yıne başlıycam yarın salı gunude otacı selülit yağı aldım platese başlamadan önce yağı sürücem sabahta krauterhofu gelişmleri yazıcam galenic elency yeşil tüp jel vardı hatta 4 cm incelme garantili ama oda duruyor yarıs bitmişti onada çok mükemmel deniyor bir arkadaşımın annesi almıştı ta ben 18 yaşındayken kadının selülitleri komple gitmiş arkadaşım demişti galenic diye çok iddalı marka o yukarıya resmini ekledim ama krauterhofu deniycem yıne galenici o bitsin sonra kullanıcam 2 side yarım çünkü birini önce bitirmem lazım

Son düzenleme:
Ben bu kremi nereden alabilirim? İnternetten mi sipariş ediliyor yoksa varmı bi satş yeri mağza vs. :26:

vay canına bu ürün cayır cayır yakıyoooo işe yarayacağı burdan belli valla, resmen alev alev sürdüğüm yerler, ben böyle bişey görmedim

Ben de almıştım ama çok yaktığı için kullanamadım, tekrar başlasam mı diyorum selülitler de aldı başını gidiyor ama krem de çok fena yakıyor

üç gündür kullanıyorum bu kremi ilk gün yakmıştı sadece o da öyle dayanılmayacak gibi filan değil sonraki iki günde hiç bi yanma ısınma gibi bi etkisi falan olmadı nerde yanlış yapıyorum acaba:44:

Bu jel gerçekten çok etkili ve çok faydalı ben geçen sene bir kutu bitirmiştim..çok faydasını gördüm jeli sakın elinizle sürmeyin eldiven kullanın iyice sürüp masjla bölgeye yedirin ....selüliti bırakın inceltiyor bile..ben jeli sürdükten sonra streç film sarıp yürüyüşe gidiyordum.çokta faydasını gördüm...Alman markası ve fiyatı oldukça ucuz diğer selülit ürünlerine kıyasla...bu firmanın diğer ürünleride çok güzel ,ve tresan da bu markaya ait...

Ben bugün Niveanıngood bye cellulites ürününü aldım, eğer işe yaramazsa bahsettiğiniz ürünü alabilirim. Mutlaka sonuçları yazın arkadaşlar.

Merhaba arkadaşlar ben de kremi dün alıp kullanmaya başladım, dün gece duştan hemen sonra kurulanıp sürdüm, ilk 2-3dk bişi olmadı ama sonraki 15-20 dk. cayır cayır yandı, hem sıcaklık hissi veriyor hemde acı biber gibi bi acısı var teninizde. sonra acısı geçmeye başlayınca masaj aletimle tüm bacaklıarıma 30-45dk. masaj yaptım, size şunu söylemek istiyorum, ben aşırı derecede ödem problemi yaşayan bir insanım, normalde sabah uyanınca ayak bileklerim ve dizlerim sızlar, ama sabah uyandığımda o sızlamalardan eser yoktu, ve hafiflik hissettim baldırlarımda, yakıcı etkisinden korkmasam kollarıma ve el bileklerime de sürücem, sanki o masajla beraber fazla sıvıyı attım...

bende bugün aldım kremi. akşam gittiğimd euygulamak istiyorum fakat korkuyorum çünkü benim derim çok ince ve yükske ısıdan kaynaklı acaba kılcal damarlarımda artma yada kızarıklık olurmu diye? siz böyle bir problem yaşadınız mı?

Hayır yaşamadım, cildin rengi değişmiyor bile. sadece çok fazla karıncalandığını ve biber gibi yaktığını hissediyorsunuz.etkisi geçince de hiçbir iz leke yada damar görüntüsü yok. krem kan dolaşımını aşırı hızlandırıyor bu yüzden kaşınma hissi oluyor sakın kaşımayın. birde bölgelere ayrı ayrı zamanlarda sürün ben kollarıma göbeğime bacaklarıma aynı anda sürdüm :) delircektim ya yerlere atcaktım kendimi :) bide ilacın etkisi geçene kadar suyla yıkamaya calışmayın fayda etmiyor. ellerinize eldiven takın dürerken mazallah gözünüzü kaşıasınız hastanelik edecek kadar yakıyor...

keşke önce burayı okusaydım ya az önce elimle sürdüm, yanıyor bacaklarım ellerim :))

keşke önce burayı okusaydım ya az önce elimle sürdüm, yanıyor bacaklarım ellerim :))

bende aynı hatayı yapmıştım ama eldivenlerimle sürüyorum artık, krem cidden etkili, şu an selülitlerimden kurtuldum diyemem daha 10 gün oldu ama bacaklarımda çok düzelme var, bunun yanında sporda yapıyorum tabiki... bende yanma hissi 1-1.3 saat sürüyor valla... hani şiddeti azalıyor tabiki ama o his az da olsa devam ediyor... belki çok sürüyorumdur kremi:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…