Merhaba arkadaşlar ben de kremi dün alıp kullanmaya başladım, dün gece duştan hemen sonra kurulanıp sürdüm, ilk 2-3dk bişi olmadı ama sonraki 15-20 dk. cayır cayır yandı, hem sıcaklık hissi veriyor hemde acı biber gibi bi acısı var teninizde. sonra acısı geçmeye başlayınca masaj aletimle tüm bacaklıarıma 30-45dk. masaj yaptım, size şunu söylemek istiyorum, ben aşırı derecede ödem problemi yaşayan bir insanım, normalde sabah uyanınca ayak bileklerim ve dizlerim sızlar, ama sabah uyandığımda o sızlamalardan eser yoktu, ve hafiflik hissettim baldırlarımda, yakıcı etkisinden korkmasam kollarıma ve el bileklerime de sürücem, sanki o masajla beraber fazla sıvıyı attım...
bende bugün aldım kremi. akşam gittiğimd euygulamak istiyorum fakat korkuyorum çünkü benim derim çok ince ve yükske ısıdan kaynaklı acaba kılcal damarlarımda artma yada kızarıklık olurmu diye? siz böyle bir problem yaşadınız mı?[/QU
OTE]
MERHABA
ISITICI VE YAKAN URUNLERI VARISLI VE KILCAL DAMARLARI OLANLAR KULLANMAMALI.DAMARLAR ISINDIGI ICIN DAHA FAZLA DOLASIM BOZUKLUGU OLABILIYOR.DIKKAT EDIN!!!
bende bugün aldım kremi. akşam gittiğimd euygulamak istiyorum fakat korkuyorum çünkü benim derim çok ince ve yükske ısıdan kaynaklı acaba kılcal damarlarımda artma yada kızarıklık olurmu diye? siz böyle bir problem yaşadınız mı?
keşke önce burayı okusaydım ya az önce elimle sürdüm, yanıyor bacaklarım ellerim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?