Selülit Selülit için Krauterhof Anti Cellilute kullanan var mı?

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
bu işler malesef ki kremle spreyle geçecek gibi değil.

1-banyodayken vücut peelingi yapmalı ve kendinizi aşağıdan yukarıya doğru keselemelisiniz.

2-Yemenize dikkat etmeniz en önemli etken burada. Şimdik çok tatlı çok tuzlu çok baharatlı gıdaları yedik mi selülit yapışır kalır bakınız ben 15 yaşındayım ben kendimi bildim bileli selülitliydim. (aslında hala var ama gözle görünür şekilde değil mühim olan bu!)
Evet ne dedik öncelik boğazdan geçiyor. Bol bol su içelim.

3-Spor. Spor dediysek yani gidipte fitness a kaydolmamız gerekmiyor. Neredeyse her mahallede bi park ve parkda da spor aletleri bulunmakta. Bunlarda düzenli olarak çalışsanız dipçik gibi olursunuz. Ya da şöyle ebru şallıyı izleyin biraz evde serin yere bi ince örtüyü üzerinde tepinin. özellikle bacak incelten hareketlere yoğunlaşın.

huh benden bu kadar. gerisi size kalmış bayanlar.

Pek selülitim yok ama bu ürünü aldım, yağları yakmasından ötürü inceltici etkisini duydum o yüzden almak istedim, bacak içlerim hafiften toparlansa yeter bana, 7 gün önce aldım, ilk 4 gün kullandım, son 2 gün adet olduğumdan dolayı kullanmayı bıraktım (hem sancı hem de onun ısıtıcı etkisi çekilmezdi) bu akşam yine devam etcem inşallah ağrım sızım geçti çünkü. 4 gün boyunca eldivenle uyguladım, koluma ve göbeğime de uyguladım, alt bacağıma da uyguladım. ilk 3 gün her gün için farklı eldiven kullandım, 4. gün hadi israf olmasın diye 3.gün kullandığım eldiveni taktım, ve kısa bir süre içinde kremi elllerimin üstünde hissettim resmen, ellerim yandı tutuştu sanki içten, eldivene bile işliyor sonuçta bu ürün eldivende de ele, yani kötü birşey değil bu aksine işe yaradığını gösteriyor bu kutuyu bitirdikten sonra bir kutu daha kullanmayı düşünüyorum etkili sonuç alayım, buraya da yazarım inşallah bende ne derece işe yaradığını.

gerçekten gözle görülür derecede faydasını gördüm tek kullanımda bile büyük fark yaratıyor, düzleştiriyor ve sıkılaştırıyor deriyi. ama çok yakıyor yaa.

gerçekten gözle görülür derecede faydasını gördüm tek kullanımda bile büyük fark yaratıyor, düzleştiriyor ve sıkılaştırıyor deriyi. ama çok yakıyor yaa.

faydası olsunda yakıcılığına dayanırız elbet, aslında kışın kullanmalı bu kremi, sıcacık tutar valla

kızlar kremin siparişini verdim. bende kullanmaya başlıycam önümüzdeki hafta. ama bunun yanında spor da yapmayı düşünüyorum. çünkü tek başına bir işe yarayacağını sanmam. Gelişmeleri size bildiririm.

Kizlar urunu aldim ve az once uyguladim 15 dk dir alec alev yaniyorum. Valla hic bu kadarini beklemiyordum. Surup yatmayi planliyordum ama bildigin oldurucu yahu bu tam kislik valla. Bu krem seluliti birakin gercekten inceltir. Keske olculerimi alsaydim neyse artik yarin alirim cok merak ediyorum inceltir mi acaba

göbek bölgesine uygulayan var mı acaba

Merhaba kizlar. Bu kremi ayin 8 sinden beri kullaniyorum. Ilk bes gun hergun uyguladim sonra haftada 2-3 anca oldu ama sunu soyleyeyim gerceten gozle gorulecek derecede azaldilar. Suan sadece popomu sikinca olusuyor. Daha da devam ediyorum. Ama bununla birlikte gunde 2 lt su ictim en az. Ve haftada 2-3 kez banyoya girdigimde kabak lifi ve yosun sabunu kullandim. Ardindan 3 cay kasigi kahveye cok az limon yada elma sirkesi ve zeytinyagi
Damlattim. O karisimla ovdum bacaklarimi ve popomu. Sonra bu kremi surdum ve yanmasi azalinca yattim. Incelme yok ama eskisinden gercekten daha siki ve cok az sekulitli suanda bacaklarim. Hee birde puruzsuz :) gercekten tavsiye ediyorum. Ozellikle yaz aylarina girerken bir kutu bitirmekte yarar var :)

Son düzenleme:
ben her gece sürüyorum kutu bitene kadar sürmeye devam edicem yumuşacık olması dışında başka bir etkisi olmadı henüz

Merhaba;
Ben de yeni başladım kullanmaya,Gratiste şuan kampanya da 21 TL'ye aldım.
İnternette okuduğum tüm yorumlar olumluydu,bakalım : )
Benim sıkıntım evet ısınıyor,yanıyorsunuz ama kutusunda 15-20 dk yazıyor ben tam 1 saattir yanıyorum : ))
Beni rahatsız eden kısmı kimse yazmamış bir tek ben demi oldu bilmiyorum ama çok kaşındırıyor allahım dericiim : )
Şu an bu kremi bir kaç yöntemle beraber eş zamanlı kullanıyorum,eğer sonuç alırsam hepsini toplu olarak size açıklıyor olacağım : )

Kızlar,bu kez kremi duştan çıkıp sürdüm ve zor dayanıyorum alev alev yakıyor resmen zor dayanıyorum.
Adet dönemimde aynı zaman da onunla da ilgili mi bilemedim ama normalde sürdükten 5-10 dk sonra başlardı bu kez sürer sürmez yanmaya başladım.Yıkadığım halde parmaklarım bile yanıyor hala...Oyhhhh çığlık atasım var : )

Bayanlar bir sorum olacak, şimdi ben kremi sanırım 2 haftadır kullanıyorum. Çok düzenli değil fakat. Bakamadım da bir etki etmiş mi etmemiş mi sorum bunlar değil tabi. Ya hu ben bazen yanıyorum bazen yanmıyorum, bazen bi tarafım yanıyor öteki taraf yanmıyor az mı sürüyorum ? siz mi çok sürüyorsunuz nedir ((=

Ben kullanmaya başlayalı 3 gün oldu. Sabahları Nivea Q10 selülit kremini, akşamlarıda bu kremi sürüp kabak lifiyle masaj yapıyorumm bacaklarımın canına okuyorum
2 Hafta düzenli kullanıp sonuçlar gözükmeye başladı mı yazarım

merhaba kızlar ben de 4 gündür kullanıyorum. duş almadan sürdüğümde hiç yanma hissetmedim. o yüzden spordan sonra duş alıp öyle sürüyorum ve sanki ateşe oturmuş gibi hissediyorum :)) umarım etkili olur. bugun 5. defa sürücem. ilk kutu bitince gelişmeleri yazarım :)

bende burda görüp aldım. bir haftadır fln kullanıyorum. yalnız baya popüler bi krem olmuş. kaç yere sordum hep bitmiş. en son öylesine girdiğim bi yerde buldum.

banyodan sonra sürünce daha çok yaktığı doğru. gözenekler açılıyor sanırım, o zaman daha iyi etki ediyor.

ben azda olsa yavaş yavaş etkisini gördüğümü söyleyebilirim. ama daha çok kısa süredir kullanıyorum.

bu kutu bitince tekrar alabilirim..

anladığım kadarıyla yakıcı özellik gösteren her krem işe yarıyor, aynı işlevi yerine getiriyor. kan dolaşımını hızlandırıyor. genellikle kremlerin içeriğinde ortak bulunan maddeler kafein ve zencefil gibi yakıcı özellikteki maddeler. bu kremlere ek olarak masaj yapmak da etkisini daha da artıracaktır. watsons, gratis gibi yerlerde selülit masajı aleti oluyor. onlarla birlikte bu kremleri uygulamak lazım.

Yahu bi saat önce aldım bu kremi ama hiç yanma olmadı 20dk önce sürmeme rağmen gidip değiştirsem geri alırlarmıki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…