• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selülit Selülit için G5 masajı yaptıran var mı?

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

Portakalprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
15
2
86
Adana
Kızlar merhaba
Aranızda selülit için G5 yaaptıran var mı? Bu konuyla ilgili pek bilgi bulamadım. Zayıf bir insanım ama selülitlerim son 1 yılda felaket çoğaldı yaz geliyor ve ben gerçekten bu durumdan rahatsızım. G5 dışında da sonuç aldığınız bir çözüm var mıdır acaba?

Kızlar merhaba
Aranızda selülit için G5 yaaptıran var mı? Bu konuyla ilgili pek bilgi bulamadım. Zayıf bir insanım ama selülitlerim son 1 yılda felaket çoğaldı yaz geliyor ve ben gerçekten bu durumdan rahatsızım. G5 dışında da sonuç aldığınız bir çözüm var mıdır acaba?
Merhaba

ben normal yağlarla selülit masaj aletleri ile yarın saat 4 gündür masaj yapıyorum
Tabi streç filmle türk kahvesi ile sarıyorum
Tavsiye ederim her türlü masaj selüliti yok ediyor
Ama mutlaka yemene içmene dikkat edip DETOX a başlarsan hızlı sonuç alacaksın tavsiye ederim

Ben yaptırdım aynı zamanda detox spor fln da yaptım incelme oldu biraz azaldı ama geçmiyor ya :KK43: zayıfım ama benide deli ediyor valla sınır oluyorum varsa başka çözüm bulan yazsın ❤

Ben yaptırdım aynı zamanda detox spor fln da yaptım incelme oldu biraz azaldı ama geçmiyor ya :KK43: zayıfım ama benide deli ediyor valla sınır oluyorum varsa başka çözüm bulan yazsın ❤
Dermaroller ile selülitlerinden kurtulanlar varmış ne kadar işe yarar bilmiyorum araştırmak lazım

Back