Arkadaşlar, ben dayanamadım ve biraz da dalgaya düşüp bir kutu sipariş verdim. Verir vermez pişman oldum ama hadi neyse, bunda da bir hayır vardır, dedim. Neyse, henüz 2. günüm dolayısıyla etkisi hakkında ileride yazabileceğim ama birinci düş kırıklığım şu: 200 ml kutu geldi ve en azından yarısı boş. Daha ilk kullanışımda tüp hava doluydu. Zaten dünyanın parasına, ne bir testi olan, ne sağlık bakanlığı onayı olan bir şey satıyorlar, onun da içini doldurmamışlar. Hadi bari inşallah işe yarar. Ama ille de alacaksanız, aklınızda olsun o parayı 200 ml değil, 100 ml için veriyorsunuz. İnsanlar nasıl dolandırıcı oldular, inanılır gibi değil. Kardeşim, sen yat kalk dua et, insanların boş umutları sayesinde ne olduğu belirsiz bir karışımdan para kazanıyorsun, bari bununla yetin de tüpü dolu gönder. Bu nasıl bir açgözlülüktür artık... Bakalım, şikayet edeceğim ama tazmini konusunda hiç umudum yok. Aklınızda olsun. Ammaaa verdik paraları iki lokma kokulu jele, kullanayım bari diyorum. İşe yararsa yine yazacağım :)