selinin yeni gelin bembeyaz evi:)

selincim daha önce yazdım mı bilmiyorum ama evin çok güzel çok beğendim
her yer bembeyaz insanın içi açılıyor
ama genelde temzilik yaptıgına diar mesajların dikkatimi çekiyor üstelik daha yeni ev yeni eşyalarla
acaba beyaz renk oldugu için mi çok sık temizlik yapma ihtiyacı hissediyorsun kullanımı öyle mi gerektiriyor yoksa mis gibi tertemiz mi olsun isityorsun
kendi evime geçince mobilyalarımı değişitireceğim bu da benim için ön araştırma oluyor

Herseyy cook guzel canimmm tam yeni gelin evi ozene bezzene hazirlanmis belli.Rabbim icine huzur mutluluk agiz tadi ve booll askkk versinnn ins.kavga gurultu tatsizlik olmasin icinde hic amiiinnnn..

Canım benim evin çok güzel, çok sıcacık :)
Umarım eşin ve çocuğunla birlikte bir ömür sağlıklı, mutlulukla dolu ve huzurlu yaşarsınız :)

selincim daha önce yazdım mı bilmiyorum ama evin çok güzel çok beğendim
her yer bembeyaz insanın içi açılıyor
ama genelde temzilik yaptıgına diar mesajların dikkatimi çekiyor üstelik daha yeni ev yeni eşyalarla
acaba beyaz renk oldugu için mi çok sık temizlik yapma ihtiyacı hissediyorsun kullanımı öyle mi gerektiriyor yoksa mis gibi tertemiz mi olsun isityorsun
kendi evime geçince mobilyalarımı değişitireceğim bu da benim için ön araştırma oluyor

ah benim kafam ah bana dedilerdi beyaz halı alma senin neyine beya halı o kadar detliyimki 5 aydır evliyim 2 kere yıkamya gitti ferakmı evet işten geldiğimde oh diyomuyum evet ama temizliği beni çıldırtıyo resmen koltuk neysede sakın hlıyı beyaz alma bide bende heryer mis gibi koksun hastalıgı var temiz hissetmek istiorum onun için yapıorum temizlik zevk alıorum yapmaktan ama halıda uzak dur beyazdan:)

Çok hoş eviniz:) güle güle oturun:)) yemek odasını cok begendim:))

duruşu görünüşü çok güzel ama ama ama kullanımı sıfır hatta sıfırn altında dşyebilirim o pırıltıların içine bişe damlamayagörsün öldürüo temizliği kulak çöpleriyle kürdanla temzile allah temzile

yemek odasının pırıltıları çok hoş gerçekten.
heryer bembeyaz iyi hoş da temizliğiyle nasıl başa çıkılır,hele bir de çocuk geldikten sonra:)
kolay gelsin valla..

yemek odasının pırıltıları çok hoş gerçekten.
heryer bembeyaz iyi hoş da temizliğiyle nasıl başa çıkılır,hele bir de çocuk geldikten sonra:)
kolay gelsin valla..

ben evde şu anda derli toplu titiz sayılabilcek bi erkekle başedemiorum dikkat etmesine karşın çocugu düşünemiorum elimde bez sürekli dolanır dururum artık deli danalr gibi:)

canım herşey çok hoş çok ferah gerçekten güle güle otur mutluluk sağlıkla inşallah, yalnız ufal bişi slemedn edemicem, banyon çok şrin çok tatlı ama o makinanın üstndekiler braz gözeüme battı, çok kalabalık ::( bide örtü makinanın üstüne olmamış, ama çok hoş örtü masanın üstünde falan hoş olur.. bunun dışında evini çok bependimm.... :))

canım herşey çok hoş çok ferah gerçekten güle güle otur mutluluk sağlıkla inşallah, yalnız ufal bişi slemedn edemicem, banyon çok şrin çok tatlı ama o makinanın üstndekiler braz gözeüme battı, çok kalabalık ::( bide örtü makinanın üstüne olmamış, ama çok hoş örtü masanın üstünde falan hoş olur.. bunun dışında evini çok bependimm.... :))

saol canım çok teşekkür ederim çeyiz serilirken annemler sermişlerdi orayı şimdi ben düzenledim hepsini:)

duruşu görünüşü çok güzel ama ama ama kullanımı sıfır hatta sıfırn altında dşyebilirim o pırıltıların içine bişe damlamayagörsün öldürüo temizliği kulak çöpleriyle kürdanla temzile allah temzile

Aaa dogru. o kadar begendim ki onun farkına varmadım. Güle güle kullanın inşallah.

canım öncelikle hayırlı olsun ,
genelde evini beğendim ama ayrıntılara takıldım biraz,
mesela öncelikle yatak odası fon perdelerinden hoşlanmadım ,
rengi çok kötü geldi bana ,bu odaya daha soft yumuşak bir pembe ,pudra veya krem tonu olabilirdi..

yatağın üzerindeki tablo da hiç hoş gelmedi gözüme ,rengi tamamen uyumsuz ,oraya da yine pastel renklerde yağlı boya bir kadın figürü ne hoş olurdu ,

yemek odandaki siyah tül mobilyanın ağırlığı altında ezilmiş çok basit kalmış ,kırık beyaz bit tül çok asil dururdu

ben şundan pek hoşlanmıyorum ,yemek odası ve yatak odası mobilyasının tek tip olması beni cezbetmiyor ,her oda ayrı bir tema olsun istiyorum ben hep..

ayrıca antre çok uzun fakat sen 3 parça kısa yolluk kullanmışsın olmamış oraya tek veya 2 parça aralarda çok boşluk kalmayacak şekilde olmalıydı bana göre .

fakat antredeki konsolu çok beğendim ,yerini çok güzel bulmuş çok hoş.

banyodaki rezervuar üstü aksesuarlarda çok hoş .

salonun konsepti harika fakat eifel kulesi temasından hoşlanmadım ,tv ünitene bayıldım salon tülleri çok zevkli ,aksesuarda sadelik çok hoş

güle güle otur hep mutlu ol..:16:

seliiiiin :1: forumda bikaç kez evinin fotolarının olduğu topiğin olduğunu duymuştum ama araya kaynamıştı hep bakamamıştım.
evin çok güzel canım bembeyaz özellikle salon çok hoşuma gitti. gülel güle sağlıklı huzurlu günlerde otur inşallah...

selin evin çok güzel güle güle hep sağlık mutluluk ve huzur içerisinde oturun bitanemmmmmmm:nazar::nazar::nazar::48::48::48::48:

Back
X