- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
- Konu Sahibi kalinkaselin
evin çok güzel cnm allah mutlu günlerde oturmayı nasip etsin![]()
saol tatlım çok teşekkür eder,m
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evin çok güzel cnm allah mutlu günlerde oturmayı nasip etsin![]()
selincim daha önce yazdım mı bilmiyorum ama evin çok güzel çok beğendim
her yer bembeyaz insanın içi açılıyor
ama genelde temzilik yaptıgına diar mesajların dikkatimi çekiyor üstelik daha yeni ev yeni eşyalarla
acaba beyaz renk oldugu için mi çok sık temizlik yapma ihtiyacı hissediyorsun kullanımı öyle mi gerektiriyor yoksa mis gibi tertemiz mi olsun isityorsun
kendi evime geçince mobilyalarımı değişitireceğim bu da benim için ön araştırma oluyor
süper süper süper:)
Çok hoş eviniz:) güle güle oturun:)) yemek odasını cok begendim:))
yemek odasının pırıltıları çok hoş gerçekten.
heryer bembeyaz iyi hoş da temizliğiyle nasıl başa çıkılır,hele bir de çocuk geldikten sonra:)
kolay gelsin valla..
canım herşey çok hoş çok ferah gerçekten güle güle otur mutluluk sağlıkla inşallah, yalnız ufal bişi slemedn edemicem, banyon çok şrin çok tatlı ama o makinanın üstndekiler braz gözeüme battı, çok kalabalık :bide örtü makinanın üstüne olmamış, ama çok hoş örtü masanın üstünde falan hoş olur.. bunun dışında evini çok bependimm.... :))
duruşu görünüşü çok güzel ama ama ama kullanımı sıfır hatta sıfırn altında dşyebilirim o pırıltıların içine bişe damlamayagörsün öldürüo temizliği kulak çöpleriyle kürdanla temzile allah temzile