selinin yeni gelin bembeyaz evi:)

beyaz aşığı biri olarak evini çok beğendim...halıların pier cardinmi canım.?..salon halılarımız aynı gibide ..bende yeni evime 1 hafta oluyor alalı..bende senin gibi koridorları,yatak odasını ve halılarını beyaz aldım..kullanışılarını soracaktım nasıl diye..temizliğini dert etmiyorum zaten göze aldımda,tüğlerinde basılma oluyormu halıların onu merak ettim canım...evinde doğacak olan bebeğini sağlıkla büyüt inşallah..
:emir_bebek::nazar:

beyaz aşığı biri olarak evini çok beğendim...halıların pier cardinmi canım.?..salon halılarımız aynı gibide ..bende yeni evime 1 hafta oluyor alalı..bende senin gibi koridorları,yatak odasını ve halılarını beyaz aldım..kullanışılarını soracaktım nasıl diye..temizliğini dert etmiyorum zaten göze aldımda,tüğlerinde basılma oluyormu halıların onu merak ettim canım...evinde doğacak olan bebeğini sağlıkla büyüt inşallah..
:emir_bebek::nazar:

evet canım ben kullanalı bir sene oluyo ve ciddi anlamda ilk aldığım günki gibi diiller ve yıkamaya gidip geldikten sonra daha bi fARKlı oldu eğer imkanın varsa değiştir bence şimdiki aklım olsa daha farklı beyaz bi halı alırdım

Cok hos gorunuyor evin rabbim huzurla oturmayi nasip etsin...bende suan ev doseme asamasindaym fikrim de beyaz var hep ama bir yandanda tum beyaz bunaltirmi diyorm dogrusu . Memnunmusun suan icin?

Allah sağlıkla, huzurla, mutlulukla, aşkla ve tabii bebişlerinizle oturmayı nasip etsin inşallah :16: çok güzel olmuş :17:

Mobilyana bayıldım tatlım yemek odası, yatak odası, koltuk takımı hepsi çok güzeller acaba nerden almıştınız_?

Back
X