Selin_as, Sememm793 ve ene bulutu:)))

yerimsenibençenebaz yine buluşmuşsunnnnn...........
kızlar yüzünüzü göremesekte şakkıdıkeyifli bir gün geçirdiğiniz:sm_cool: belli............
çeneyi artık saçından tanıyoruza.s, dostluğunuz daim olsun kızlar..........

selin cadisi ben sana demedimmi tepki alırız diye
bak işte bunu demek istemiştim annem
tamam yavriler üstüne gitmeyin selinimin
yavrıcaklarım çekingenler ablaları
alışacaklar zamanla :roflol:

diloom kayseriye davet etmişsin delikafadulden
ne zaman nasıl kaçta buluşuyoruz :teytey:
ayrıca kayserinin özel bi yeri de vardır benim için :gitme:

Sen ne zman gelirsen ozman ben elemanları toplarım
Yer önemli mi senin için :jeyyar:
Senin için bi suit ayarlarım.kaydirigubbakcemile3

daha çok bugun ne giydim topici gibi olmuş baktığımda :roflol:

Bilmiyormussun demek ki bu kadar tepki aldin

nan çeneyi bütün kk kullanıcıları , buna ilave bütün misafir kk kullanıcıları taniyo
yüzü eskiycek kıscaasın o yüzden sansür çekmiş olabilir

kızlar geç oldu ama bende geldimm, çünkü tatildeydim ayıptır söylemesi :lepi:

çok güzel birgündü, çenem ve selinim birlikte keyifli saatler geçirdik, beni istanbulda gezdirdi hatunlarrr zemuszemus

sayfalaraı okumadım henüz, sabırsızlandım bi yazayım dedim öncee kaydirigubbakcemile2

yolculuk iyiydi şekercimmm, pazar sabahı 06:40 gibi izmire indimm
geldim ama izmir kaynıyor yeminlenn, o ne sıcaktı öyle sandım kıyamet günü yeminlenn

bu arada sayfaları okudum şuan 5. sayfadayımm, unutmadan arkadaşlara teşekkürlerimi iletmek istiyorumm

whiterose yi ayrıca yolmak istiyorummm, mannak karı sanki popomun dibinde izmirde de bi görüşmek istemiş gibi, kıskanççç şeyy nolcekkkk

strawberry35 arkadaşım bende seni öpüyorum çok çok opuyorumnanaktan
ve diğer tüm arkadaşları öpüyorum çok çok opuyorumnanaktan

kızzz ortiii sen bu aralar beni boşladın bide ben tatile çıktım işe çıkmaylı çok oldu, bi ara çıkak belki bişeyler denk gelirr alkisalkisalkis

ayrıca yüz kapatma olayına tepki veren arkadaşları anlayamadım bi türlü, nedir bu tepki, nedir bu tartışma ortamı yaratma merakı anlayamadım doğrusu. İnanın kişisel cevaplar verip gereksiz konuşmalar yapmak istemiyorum ama o yorumları yazan arkadaşlarıda şaşkınlıkla okudum :1shok:
bu kişisel bir tercih sonuçta, biz yüzümüz görünsün istemiyoruz :1ninca:, bu kadar net aslında :jeyyar:

neyse ben okumaya devam ederim ara ara yazrım yine çünkü yoktum bu konu açıldığında, yazmassam çatlarım :roflol:

yürüüüüüüüüüüü beee
kzmmm kimse yoktu çenede beni tek bıraktı ogün kalakaldımmmmm
herkeze cvp vermekden bıktım
tek başıma muhalefet oldumm anlayacağınzemuszemus

üstesinden geldinm merak etme bebem

okudum şimdi hepsini, öncelikle gurbik karısı yolcam seni kaydirigubbakcemile
kızım sen nasıl göstertmiyon yüzünü ahanda işte bizde ööle göstertmedik gül cemalimizii zemuszemus

güya o gün fön felen çektircektim nerdeeeee
ulen girdim banyoya, sular gittimi hemide saçımı ıslattım şampuanı döktüm bi güzel köpürttüm suyu bi açtım anam akmıyo suuu, artıkın su ısıttık felende ööle durulandımm, çok özendim pok oluyodu nerdeysee :roflol:

ama güzel bir gündü gerçektenn, herne kadar yolda zaman geçsede, arta kalan zamanlarda çok ama çok keyifli saatler geçirdik, çenemm en yakın zmanada izmire bekliyorummopuyorumnanaktan

oyyy ben burayı yeni gördüm. çenem vay be, sen de mi. iyiki seni tanıyorum. neysem eğlendiğinize sevindim. en yakın zamanda izmire bekleniyorsun unutma. burada resimlere sansür yok ama. sen yeterki geliyorum de. öpüyorum seni. opuyorumnanaktan alkisalkisalkis Şeniz :1hug: a.s.

pişşştttt sende kimsin bakemm arkidişimmm zemuszemus
bende izmirliyimde ondan sorduydumm

dostluğunuz daim olsun her ne kadar yüzlerinizi göremesemdeopuyorumnanaktan​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…