• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selin_as, Sememm793 ve ene bulutu:)))

çirkin suratlı işte o sebeple sakliy zemuszemus zemuszemus

evet çok çirkinim oyuzden makkajda YAPMAMISTIMM dermişimmmm
kzımmmm çok güzeldık hepimiz mkaajlarımı krediden aldıklarımı sürdüm :dilcikar:ve fastan gelen orcinal sürmemi çektım kıskanmayınnn:dilcikar:nazar alırız diye koymadık yüzümüzü:dilcikar::delphin::roflol:

yedirtme lan bana kişisel hakkını :delphin:
çeneyi daha önce gördük, o isteginde haklı olabilir
ama sizi görmedik semeylen
böyle de bi poh annaşıldıgı yok

orda burda hava atmayı biliyon öyle güzelim şöyle güzelim
aç da görelim gül cemalini :delphin:

hay agzindan opemŞeniz

buluşmada kapanmazdı hiç. o yüzden şaşkınlığımızı mazur görün. çünkü buluşma fotoğrafları bu, bugün ne giydik bölümü değilki...
bu bölümde 2 nci bu. ha kapamışsınız ha hiç koymamışsınız . hiç farketmemiş ki arkadaşlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
buluşmada kapanmazdı hiç. o yüzden şaşkınlığımızı mazur görün. çünkü buluşma fotoğrafları bu, bugün ne giydik bölümü değilki...
bu bölümde 2 nci bu. ha kapamışsınız ha hiç koymamışsınız . hiç farketmemiş ki arkadaşlar...

Bebegim yeni basladi bu furyada, bulusma resimlerini yuzunu karala koy
o halde en mantikli en uygun topik bugun ne giydin cekde gorek topigi:1closedeyes:

gene en yakisani o topik illa koymak istedilerse, yanlis topige baslik acilmis yani:umursamaz:

cnm biz nereye hangı bölüme topık açacağmızı bilirizzemuszemus
burda seme ve ben istemedık aslında çene çok istedi ama olmadı işte
fotoları çok güzel karaladım akşam çok uykum vardı ama yine burda paylaşmak için koydukopuyorumnanaktan
bu kadar tepkiye gerek yokzemuszemus

Kaşınız gözünüz pek gözel
Saçlarınız elbiseleriniz pek gözel deel :kedi:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Şakası bi yana dostluğunuz daim olsun.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Çenebaz Kayseri'ye de cağırıyom gelecen mi :jeyyar:

annem bizde hatıra kalsın diye çekıldıkhihoyyytçokda güzel bir gündü hatıra olarak kalsın istedik zemuszemus
ayrıca gurbık bir laf daha edersen yolcam seni her halta muhalefet olma:mymeka::mymeka:

len olm bi sus sen de curuk elma çıktın
bi daa sağda solda afrodit edasıyla gezersen yolarım haberin olsun :smiley-cool:

evet ya
zaten buluşma haberlerine misafir kullanıcılarr giremiyor ne gerek var yüzleri karalamaya sultanahmet buluşmasıyla bu buluşmada saklanmış bir tek

artık yavaş yavalş yayılır bu furya yayılıyor da zaten

Kaşınız gözünüz pek gözel
Saçlarınız elbiseleriniz pek gözel deel :kedi:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Şakası bi yana dostluğunuz daim olsun.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Çenebaz Kayseri'ye de cağırıyom gelecen mi :jeyyar:

saol canım fikrini belirtmen yeter
biz her halımızle güzelızzzemuszemus

ben de olsaydım keşke yaaa... selin hatunu ben de çok merak ediyordum... hala daha ediyorum tabii -tatlicadiarzu-

ben de olsaydım keşke yaaa... selin hatunu ben de çok merak ediyordum... hala daha ediyorum tabii -tatlicadiarzu-

yawrımm bende seni çok merak edıyordum ama gördüm buluşma resimlerinden
cesaretimizi toplayamadık semeylenzemuszemus
keske sende olsaydın konustuk hatta senden felandazemuszemusinşşşş beraber yinr görüşürz yaa çok eğlendık birbirimizi yıllardır tanıyor gibiydikzemuszemus

Back