çirkin suratlı işte o sebeple sakliy zemuszemus zemuszemus
ne kapadınız nan suratınızı :mymeka:
yedirtme lan bana kişisel hakkını
çeneyi daha önce gördük, o isteginde haklı olabilir
ama sizi görmedik semeylen
böyle de bi poh annaşıldıgı yok
orda burda hava atmayı biliyon öyle güzelim şöyle güzelim
aç da görelim gül cemalini
buluşmada kapanmazdı hiç. o yüzden şaşkınlığımızı mazur görün. çünkü buluşma fotoğrafları bu, bugün ne giydik bölümü değilki...
bu bölümde 2 nci bu. ha kapamışsınız ha hiç koymamışsınız . hiç farketmemiş ki arkadaşlar...
Bebegim yeni basladi bu furyada, bulusma resimlerini yuzunu karala koy
o halde en mantikli en uygun topik bugun ne giydin cekde gorek topigi:1closedeyes:
canım ne giydinede konmaz bu fotolar.
kıyafetler belli değil ki zaten...
Dostluğunuzun ömür boyu sürmesini dilerim kızlar.
gene en yakisani o topik illa koymak istedilerse, yanlis topige baslik acilmis yani:umursamaz:
madem kapicaktınız ne foto cekildiniz olm
okyptem haklı
annem bizde hatıra kalsın diye çekıldıkhihoyyytçokda güzel bir gündü hatıra olarak kalsın istedik zemuszemus
ayrıca gurbık bir laf daha edersen yolcam seni her halta muhalefet olma:mymeka::mymeka:
buluşmada kapanmazdı hiç. o yüzden şaşkınlığımızı mazur görün. çünkü buluşma fotoğrafları bu, bugün ne giydik bölümü değilki...
bu bölümde 2 nci bu. ha kapamışsınız ha hiç koymamışsınız . hiç farketmemiş ki arkadaşlar...
len olm bi sus sen de curuk elma çıktın
bi daa sağda solda afrodit edasıyla gezersen yolarım haberin olsun :smiley-cool:
Kaşınız gözünüz pek gözel
Saçlarınız elbiseleriniz pek gözel deel :kedi:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Şakası bi yana dostluğunuz daim olsun.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Çenebaz Kayseri'ye de cağırıyom gelecen mi :jeyyar:
ben de olsaydım keşke yaaa... selin hatunu ben de çok merak ediyordum... hala daha ediyorum tabii -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?