• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

selin dilem isim hakkında yorumlarınız ?

tombulpatates

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
16
8
88
Kocaeli
Merhabalar,
5 aylık hamileyim bi kızım olcak Rabbim nasip ederse eşimin ismi selim kızımıza isim eşim selin olsun istiyo ezelden beri sölerdi zaten kendi ismiyle aynı diye 2 isim koymayı düşünüyoruz 2 isim hakkı benim ismime uyumluda dilem var :) selim dilek kızı selin dilem nasıl sizce biraz fazla görgüsüzce mii ?yada selin ismine uyumlu olan bi isim var mı?:3:

Merhabalar,
5 aylık hamileyim bi kızım olcak Rabbim nasip ederse eşimin ismi selim kızımıza isim eşim selin olsun istiyo ezelden beri sölerdi zaten kendi ismiyle aynı diye 2 isim koymayı düşünüyoruz 2 isim hakkı benim ismime uyumluda dilem var :) selim dilek kızı selin dilem nasıl sizce biraz fazla görgüsüzce mii ?yada selin ismine uyumlu olan bi isim var mı?:3:

anne babalar 2 isim koyuyor ama çocuk için çok zor oluyor. hem yazması uzun sürüyor hem de kullananlar üşenip genelde ilk isimle hitap ediyorlar :ssz: yani diğer isim süs gibi kalıyor. tek isim koymanızı tavsiye ederim.

Bende 2iki isimden hoslanmayanlardanim ben kizima tek isim koydum. Ama bu iki isimden selin guzel

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back