Selenimo ve Cankuşlarıyla Her Telden

öhhööö nerdesiiniz kızlarr yaa :KK43:

Son düzenleme:
günaydın can kuşlar nasılsınız...
ekran kartı geldi çok şükür 2 günle garanti süresini geçirince yenisini aldık çok şükür geldim sonunda ...
yarı yıl tatili nedeniyle beni oğluş evde ya bana neti zor bırakır:))))

hosgeldinnn ekimcimmm nerlerde kaldin tatlim ya cok ozledimm seni gulumm
nasilsin gorusmeyeli?

kızlar,
İlknur dişçiye gitmiş anammmeyvahedigeldismile
ben çok korkarımm,
en son bayıldım dı valla.
arka üstte var bi tene azı dişim artık havamı alıyo et çekildi kökü yukarımı çıktı bilmem.
korkudan gitmiyorum valla.

kiyamam sana benimde disci fobim vardi mehmet bey sayesinde yendim cok sukur

öhhööö nerdesiiniz kızlarr yaa :KK43:

cow-dance.gif

sarisekerimmm ben geldim

prensesiim tartılmıyom kızz ben artık alıyorum veriyoruum peeh bıraktrım artık kilo işlerinii =)
buarada sıcak çikolataa ne güzel giderdii ohh

iyigeceler kızlarr ıLKNUR GEÇMıŞ OLSUN CANIM
selenimo abla nasılsın görüşemiyoruz...
ZOıA PRENSES nasılsınız şekerler...

prensesiim tartılmıyom kızz ben artık alıyorum veriyoruum peeh bıraktrım artık kilo işlerinii =)
buarada sıcak çikolataa ne güzel giderdii ohh

zaten kus kadar kaldin sarisekerim tartilsandan o gunun siskinligi falan cikabilir bunyende zayifladi aman yemene icmene dikkat et hastaniosunn sonra kuzummm
sana bi corba yapayim hemenn sarisekerim
domates_corbasi.jpg

leylacımm hoşgeldin cnmm
prensesim valla kuş gibi kalmayı bırak ama burnum çok fena olduu he çeşmeler tutmuyoo heheh iğrenciim :p

canlar ben çıkıyoruum iyii gecelerr öptüm sizii acuukk gripliyiim ama idare ediveriinn kaydirigubbakcemile3

canlar ben çıkıyoruum iyii gecelerr öptüm sizii acuukk gripliyiim ama idare ediveriinn kaydirigubbakcemile3

canim benimm kirmizi burunlum sarisekerim benimm iyi bak kendine duzel bi an once sanaldanda iyi bakamiomki seni iyiles bi an once gulum

slm millet
ablam gelmiş sonunda misafiler gitti
görüşürüz inşallah
bugün dişim ağrıyo
sanırım dişçiyle randevum olacak bugün
ekimde gelmiş hoşgelmiş
sevgiler

hoşbulduk:))) geçmiş olsun ilknurum, bende bu ay 2 kere dişçiyi ziyaret ettim, inşallah senin dişinin sorunu büyük değildir..

Ekim bacıya hoşgeldin diyeyimmm,
bacıııı nassın,iyisin?

hoş gördük sağolasın ben iyiyim de sen nasılsın, galiba biraz rahatsızlanmışsın...dişçiyi erteleme, bayılsanda ayılsanda git sonra seni çok uğraştırır, eziyeti çok olur, diş hiç ihmale gelmiyor...

hosgeldinnn ekimcimmm nerlerde kaldin tatlim ya cok ozledimm seni gulumm
nasilsin gorusmeyeli?

hoşbulduk canım, sorunu anlayıp çözene kadar ve yeni ekran kartının gelmesini beklerken bu zaman oldu gülüm, geç olsun temiz olsun demi:))) yarı yıl tatili olunca benim oğluşla uğraşıyorum canının sıkıntısı bir türlü geçmiyor, benim kalkmamı bekliyor, oyun sitesine girip oyun oynayacakmış birde beraber oynayalım diyor anlayacağın okulun açılmasını dört gözle bekliyorum..sen nasılsın, ananene gidip gelmişsin...

X