- 15 Şubat 2008
- 1.507
- 0
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasılsın gözdecik hayırdır niye canın birşey istemiyo bugün bakim hastamısın yoksa..
canım hasta değilim ama dişim ağrıyo o yüzden keyfim yok
kızlar iyi geceler demeye geldim =)
bugün toplantı vardı geç çıktım işten bide kapmışım şifayı ekinezya falan kesmedi yanii bugün annem ilaçla vitamin almış şimdi birer tane içip yaatıcam öptüüm hepsiğinizii opuyorumnanaktan
canım valla heralde çürük var ama iç kısımdan en arkada ki dişim gözle görünmüyor pazartesi doktora gitcem bakalım ne diycek çekmezler inşallah
bitanem gecmis olsun kuzumm hayirdir curuk falanmi var omu agri yapti guzel gelinim/?
geçmiş olsun canım iyice terlemeden geçmez gece iyice bi terle yarın da izin günündür heralde kalkıp bi duş alır kendine gelirsin sarı şeker yerimsenibenkızlar iyi geceler demeye geldim =)
bugün toplantı vardı geç çıktım işten bide kapmışım şifayı ekinezya falan kesmedi yanii bugün annem ilaçla vitamin almış şimdi birer tane içip yaatıcam öptüüm hepsiğinizii opuyorumnanaktan
ben varııııımm koy çayları başlayalım gelen katılsın bize cokacimcoookcokacimcoookkahvaltiya kimler gelioo?
canım valla heralde çürük var ama iç kısımdan en arkada ki dişim gözle görünmüyor pazartesi doktora gitcem bakalım ne diycek çekmezler inşallah
geçmiş olsun canım iyice terlemeden geçmez gece iyice bi terle yarın da izin günündür heralde kalkıp bi duş alır kendine gelirsin sarı şeker yerimseniben
ben varııııımm koy çayları başlayalım gelen katılsın bize cokacimcoookcokacimcoook
canim gozdemm eger curuk yirmilik disinse cekiolar ama sakin korkma cekimde sorun yok hayatim uyusturuolar bisey anlamiosun tatlim
dişçiden korkmam canım hiç 20lik de 3 tane çektirdim ben hiç bişey anlamıyosun ama yanak davul gibi şişiyo :1shok: