aman aman Allah muhabbetinizi arttırsın... arada gösteriyo işte sende ne dalga geçiyosun adamla :)))
canım ben çıkıyorum azcık ders çalışıyım aralarda gelirim... diğer kızlarda gelir inşallah da sohbet ederiz özledik ne zamandır konuşamıyoruz toplu bir şekilde
selam hatunlar ...
ekran kartım bozulmuş, bilgisayarıda 4 kere çöktürdüm, yakında yeni kart gelecek o zamana kadar kendinize iyi bakın hepinizi özledim :)))
selam hatunlar ...
ekran kartım bozulmuş, bilgisayarıda 4 kere çöktürdüm, yakında yeni kart gelecek o zamana kadar kendinize iyi bakın hepinizi özledim :)))
ne oyunu kızz çabuk söyle
bende şu FAVORİ nin yeni çıkardığı sevgililer gününe özel yüzüğü varya ona bakıyodum çok beğendim aklinialirimsmile keşke benimkide alsa ne sevinirim valla delikafaduldendelikafadulden
şimdi bizim sevgililer gününde almasada olur aslında çünkü nisandada evlilik yıldönümümüz ondada alsa olur yanii alsında razıyım :kedi:
İnternet başından kalkarkene
O sayfayı açık unut sempatiksalakcinni
Belkim bi çağrışım yapar enişteye
PRENSESLE ZOİADA şimdi gelir heralde ee haydin çabuk olun hep beraber iki lafın belini kırak dimi SAHRUD boshayallersmile
kaydirigubbakcemile5 İYİ FİKİR TATLUM BENİM olumunekankayizsmile DENİYELİM BAKALIMM CADIARZUCADIARZU