Saç Şekillendiriciler Selektive Saç Spreyi Mavi Suyun yararları

I

izmirliii

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi izmirliii
kızlar saçlarına mavi su kullanan ve bu suyla ilgili bilgisi olan var mı?

• Konu Sahibi izmirliii
Selective'in saç spreyi diyosan çok iyidir fönden önce ve saçları ışıl ışıl yapıyor saçlar hemen açılıyor ben bu spreyi sıktıktan sonra tarayabiliyorum ancak çünkü saçlarım çok karışıktır sonra da fön çekiyorum bence en iyi fön öncesi ürün:hooray:

• Konu Sahibi izmirliii
Evet cnm onu diyorum.Peki bu spreyin başka ne gibi yararları var saça biliyo musun?Bir de bu spreyi kullanırken saç kremi kullanmamak gerekiyomuş diye duydum doğru mu?

• Konu Sahibi izmirliii
fön için süper bişey ama saçı yatıştırmak parlamasını sağlamak falan dışında bir yararı olduğunu sanmıyorum, saçın hızlı uzamasını sağlamak beslemek falan gibi. Sonuçta doğal bir şey değil. Ama kesinlikle fönün zararlı etkilerinden bi nebze de olsa koruduğu gerçek. Bunu sıkmadan fön çektirmiyorum. saç kremi kullanmamak gerektiğini hiç duymadım. Ama zaten bunu sıkınca saç kremi kullanmaya gerek kalmıyor.

• Konu Sahibi izmirliii
Kızlar böyle bir ürüne ihtiyacım vardı.Sağolun.Hemen edinmem gerek.Demek bunu kullanınca saç kremine ihtiyaç ta olmuyor.Tam olarak adı nedir arama motoruna baktım selective'in saç için çok ürünü var.:enbuyukkk:

• Konu Sahibi izmirliii
Selective pro-tek due phasette MAVİ SU.Tam olarak adı bu cnm.

• Konu Sahibi izmirliii
bende 1 seneyi aşkındır kullanıyorum.Bir şişe hergün banyo yapmama rapmen 1 seneden fazla gitti.Şimdi yenisini boyalı saçlar için olanı aldım ama henüz kullanmadım.Banyodan sonra yani hem şampuan hemde kremden sonra iyice duruladıktan sonra bazenden saçlarım hafif nemliyken sıkıp saçımı tarıyorum hem parlaklık yumuşaklık veriyor birde miss gibi kokuyor saçlarım.Fön çok çabuk çekiliyor.Yanlız ist.dışında fiyatlara dikkat edin bizim burda 16 ytl Konyada aynısı 40 ytlydi bayramda gördüm.

• Konu Sahibi izmirliii
arkadaşlar bende istiyorum ama nerden bulablirim fiyatı hakknda bilgisi olan var mı???

• Konu Sahibi izmirliii
arkadaşlar bende istiyorum ama nerden bulablirim fiyatı hakknda bilgisi olan var mı???

cnm bu ürün büyük kuaförlerde satılıyo genelde.Benim bi kuaför arkadaş var ona sordum 25 milyon civarındaymış

• Konu Sahibi izmirliii
cnm bu ürün büyük kuaförlerde satılıyo genelde.Benim bi kuaför arkadaş var ona sordum 25 milyon civarındaymış
Arkadaşlar kuaförlerden almayın PAHALI satıyorlar.Büyük kuaför ürünleri satan yerlere bakın fiyatı 15 ytl civarı.Buarada mavisu tutulunca bunun boyalı saçlar için,zayıf saçlar için diye başlayan birsürü değişik renklerinide çıkardılar ama arkadaşlar kokusu,saça verdiği parlaklık ve yumuşaklık için sadece MAVİ oalnı seçin .tecrübeyle sabittir.

• Konu Sahibi izmirliii
ewet gaziantepte de bi arkadaşım 40 ytl ye aldı 15 ytl lik ürün anca bu kadar kazık atılır yani yuhhhh,ben de alıcam mavi su araştırıyorum netten flan da baktım genelde 15 ytl

• Konu Sahibi izmirliii
heryerde var sarıkızda çıkarıdı bundan ben ikisinide kullandım farkyok sarıkız daha uygun ondanda alabiilrsiniz

• Konu Sahibi izmirliii
Sarıkızın fiatı ne kadar? Ama selective 400 ml yani bi büyük ve 15 ytlymiş

• Konu Sahibi izmirliii
valla ben sarıkızı kullanıyom çok memnunnm öbürnden fark göremedim

• Konu Sahibi izmirliii
ben de kullaniyorum turkiyede kuaforler satiyor en son 25 e almistim. benim sacim banyodan sonra cok zor taraniyor boyali oldugu icin. kesinlikle iyi geliyor.

• Konu Sahibi izmirliii
bende yeni aldım saçımı açamazdım düğüm düğüm oluodu gerçekten benm saçımı bile açtı tam aradığım ürünmüş meğersem hem kremler saç döküoo mavi su süper tam arayıpta bulamadığım şeydi kuaförüme anlatınca direk bunu verdi ve şimdi çok memnunum

• Konu Sahibi izmirliii
kullandığım bakım kremlerinin yanısıra bu ürünü uzun zamandır araştırıyorum hangi marka almalıyım diye fisfisfis düzleştiriciler saçı mahvediyor çünkü....sanırım kararım sarıkız olacak :uhm: şu an en iyisi ve fiyat açısındanda uygun olanı bu..bir marka daha var magicare çok övdüler fakat her yerde yok:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…