Saç Şekillendiriciler Mavi su kullananların yorumları

hangi marka aldın cnm? bide bu mavi su tam olarak ne işe yarıyo saça yumuşaklık parlaklık vermek? beslemek? ısıdan dolayı yıpranmayı azaltmak?fisfisfis

hangi marka alacağız kızlar?
ben sarıkızı beüenmedim..selektive ve protek var galiba ..hangisi iyidir ki :26::26::26::26::26:

Ben totex kullanıyorum memnunum...Kokusu mükemmel.

e-kuaför sitesinden alıyprum canım..

harıka bı sey 2 fıs yumusacık saclar.. parlak fönn:KK64::KK64::KK64::KK64:

Ben sarıkızın mavi suyunu kullanıyorum.Sadece saçlarımı yeni yıkayıp yattıysam sıkıyorum.O zaman çok karışık oluyor çünkü.İlk başlarda biraz yağlandırdı ama sonra alıştı sanırım acıtmadan tarıyorum saçlarımı.Az kullanıyorum ben belk çok kullansam iyi olmaz.

bende kuaförüme sipariş verdim getircek çok tavsiye etti bakalm kullandıkça yorum yazarm

ben sarıkız kullanıyorum. saçlarım çok gür ve dalgalı. saçımı yıkayıp suyunu aldıktan sonra kullanıyorum, hem rahat açılıyor hemde yumuşacık oluyor saçım. bu arada saçımı hc şampuan ile yıkadığımı da belirteyim onunda etkisi var pamuk gibi oluyor :):KK34:

benim saçlarım çok kötü bzı yerlerde okudum menun kalmayanlarda var.işe yarar mı acaba

ben pro-tek selective kullanıyorum,ama saç kremimi sürmeyide ihmal etmiyorum. Saçlarımı banyodan sonra hiç açamazdım bu ürünle işim oldukça kolaylaştı.

her fönden önce kuaförüm kullanır saçlarıma baya etkili totex...ısıya dayanıklığı artırıyormuş vede yumuşacık yapıyo saçları :79::79:

kızlar bu totex in mesela 3 rengi var sarı pembe mavi ne farkları var renk olarak

Renkler saç tiplerine göre değişiyor. Mavi normal saçlar için olanı. Diğerleri de ince telli, kuru yıpranmış vs. saçlar içindir.

totex in saç serumunu almayı düşünüyorum o yuzden sormuştum 5 tane renk var beyaz,sarı,yeşil,pembe,mavi hangisi ne için onu bilmediğim için alamadım danışayım dedim :26:

Bende kullanıyorum saçlarım kıvırcık bide çok yanıklar zor taranıyodu ama onun sayesinde maşaallah öyle bi sorunum kalmadı :KK75:

bende mavi su kullanma gafletinde bulundum gayet sert ve sevimsiz bi hale geldi saçım. bende gittim glissin sıvı saç kremini aldım.
9 lira fiyatı ve gerçekten çok memnun kaldım pudramsı bi kokusu var saçı hem parlak daha canlı gçsteriyo hemde banyodan sonra ıslak saçınıza sıktığınızda kolay taranmasını sağlıyo.
ben hem ıslakken taramadan önce sıkıyorum hemde kurutup şekil verdikten sonra parlak görünmesini sağlamak için 1 2 kez daha sıkıyorum saçıma.
mavi suyu kesinlikle tavsiye etmiyorum hiç gerek yok

Bende Totex mavisu kullanıyorum. Son derece memnunum. Bir kere kokusu çok güzel, saçlarım permalı kolayca açılıveriyor vede saçlarıma çok güzel şekil verebiliyorum. Schwarzkopf Glıss kullandım. Kokusu çok esanslı çok ağır. Ben hiç beğenmedim.

omega plus mavi su ve serumdan baska tanimam hemde mavi su 8 tl serum 8 tl en ekonomik hemde argan yagli

Annem bugün kuaförden almış bana ama mor su. Mavi değil.
Mor olan daha iyi demişler bunu vermişler. Markası Morfose.
Saçlarım çok ama ince telli. Bu yüzden tararken zorlanıyorum.
Morfose mor suyu sıktım bende. Kokusu harika. Anında açtı saçlarımı.
Ama merak ediyorum hepsinin kokusu farklı mı acaba. Bittikçe diğerlerini de denemek istiyorum.
Saçları taramaktan yana şikayeti olan varsa alıp kullansın.:KK23:

X