Saç Şekillendiriciler Selektive Saç Spreyi Mavi Suyun yararları

sarıkız nerede satılıyor kızlar marketler de mi kozmetikçilerde mi?onun da rengi mavi mi:eek:

ben geçen gün saçımı kestirdim kuaför saçım hem döküldüğü için tararken birde açamadığı için sarı kız adlı mavi sprey sıktı ve fönledi çok güzel oldu ve hemen açıldı az önce parfümeride gördüm 10 küsür

kızlar nerdn satın alabılırız bu mavi suyu ve fiyatı ne kadardır ??

foryou larin bazilarinda satiliyor kizlar :)

selective protek ve sarıkız mavi su ikisi de güzel fakat ben protek in kokusunu hiç beğenmedim.sarıkız kullanıyorum.daha çok toptancı gibi,kuaför malzemeleri de satan yerlerde ve kuaförlerde bulunuyor.fiyatlarına gelince ben istanbul da selective protek mavi suyu 13 tl ye sarıkız ı da 7 ye almıştım.fakat dediğim gibi sarıkız hem daha ucuz hem de kokusu daha hoş.

selective'i 2005 yılında 45 milyon liraya almıştım. saçlarım çok uzun du taramakta zorluk çekiyordum. çok memnun kalmıştım. şu anda fiyat uçmuştur diye hiç almadım tekrar.çok ucuzlamış. şaşırdımm

Selective gerçekten pahalı, ayrıca arkadaşın dediği gibi sarıkız daha hoş kokuyor bence

Ben de gecen gün sarıkız aldım 15ytl.Satıcı kadın sakın kuruyken de bunu kullanabilirsin dedi. sabah sacım kuruydu sıktım elımle dagıttım sacım kıvırcık olmasına ragmen yumusadı sımdılık memnunum...

Ben selective de sarı kız da kullandım.2 yıldır sarıkız kullanıyordum ama bir hafta önce bir parfümeri de yeni bir marka ke$fettim adı MAGICARE. Arkada$lar bu su muhte$em.Saçları yumu$acık yapıyor çok kolay taranıyor. Kokusu mis gibi ye$il elma kokuyor ben bayıldım üstelik fiyatıda çok uygun 14 tl

nası 15 lira mıı :s
kuaförler35e satıo izmirdee bide bze gelişi 30 diolar way adiler wayyy :eek:klava:

Cnm kuaförden değil parfümeriden al ozaman..hem diğerleriyle de kar$ıla$tırabilirsin yani ba$ka markalarda görebilirsin

Arkadaşlar benim nişanlımda kuaförlere falan satıyor bundan isteyen olursa temin etmede yardımcı olurum.
Hemde toptan satış yaptığı için kuaförlerin aldığı fiyattan alırsınız. Burada arkadaşlar hep gelip benden istiyorlar :) kuaförlerden ve mağazalardan kazık yememek için. Bende var kullandığım bi tane totex duo phasette marka. Kesinlikle tavsiye ederim. Sarıkızı kuaförler çok iyi bilir piyasada satılan en alt seviye ve saça en fazla zararı olan markadır bu yüzden de ucuzdur dikkat ettiyseniz o yüzden onu tavsiye etmem. ısteyen olursa bana mesaj yazarsa yardımcı olurum.

bende geçen gün kuaföre gittim...kuaför saç kremi yada kremli şampuan kullanmamamı onun yerine selective mavi su almamı kullanmamı söyledi...30 lira dedi pahalı geldi bana almadım ama internetten baktım 15-20 civarı....ayrıca sarıkız diye bi marka var sakın onu alma saçın mahvolur dedi..kardeşim kuaförde çalışıyo ona söylicem getirsin..inşallah iyi gelir...

Arkadaşlar nedir bu mavi su saç spreyi mi yoksa ısıya karşı koruyuculardan falan mı adını bayaı duydum ama ne olduğunu hiç araştırmadım

ben 6 m,lyona alıyorum 400 ml yi siz çok pahalıya alıyosunuz

Bu sitede fiyatları var ama ne kadar güvenilirdir bilemiyorum bende almak istiyorum bide şehrimdeki tükanlara bakııym çok fark yoksa burdan alırım yerimseniben

Mavi Su(Fön Öncesi)

ya bu gliss in spreyleryle mavi su aynı işlevi görür mü :uhm:

Gliss mi yoksa mavi su'mu tavsiye edersiniz arkadaşlar.
Saçlarım ince telli ve cansız, boyalı ayrıca.
Önerilerinize ihtiyacım var...

aaa bundan bende de var ama kullanmıyodum :KK43:(
demek fön öncesi için...
kullanim bare kaydirigubbakcemile2

X