Şampuan ve Saç Kremleri Mavi su nedir? Mavi su nasıl kullanılır?

kızlar kozmetikçilerde mi satılıyor mavi su?

bazılarında var ben çok gezdim 2 yerde bulabildim.genelde bizde olmaz diyolar kuaför malzemesi olan yerlere yönlendiriyolar.hobby nin de bulunuyo genelde ama mavi su değil fön suyu yazıyo üstünde..

bi yerde flexi marka gösterdiler ama camsil şişesine koymuştu satıcı ve aynı yumuşatıcı gibiydi kıvamı koyuydu bu su katılmamış hali o yüzden böyle diğerleri sulu olur dedi banada tuhaf geldi almadım 8 liraydı kocaman şişe aslında
kuaförlere bidonlarla satıyorum ben onlar başka markanın şişesine koyup kullanıyolar dedi ama almakta kararsız kaldım almadım, bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum öyle koyu kıvamlı kullanan oldu mu,flexi marka ya da ??

eveeettt =) mavi su veyafön suyu olarak sorabilirsin....

Ben de aLdm ama nasıL kuLLanıcaımı biLmiorm :KK43: Bi de bnmki marjinal marka

sarıkız-mavi su brnimki çeşitleri var birsürü boyalı saçlar için olanı felen fişman. soda gibi kokuyor saça fasla bi etkisini görmedim.

benimde kuaoförüüm kullanıyo kokusu cok hoş saça yumuşatıyo

mavi su :
saç ıslakken sıkılıyor saça ama diplere degil yaglanma olur tabi
saçı nemlendiriyor ve banyoda çıkışta saçın kolay taranmasını saglar..zemuszemus

bende bir kac yikamadir kullaniyorum.Artik sac kremi ihtiyaci hissetmiyorum röfleden yipranmis saclarima. Bakalim uzatmayada yarayacakmi . kokusu cok agir ama ya, asiri parfümlü

moonshine canim sen yurt disinda nerden buldun

bende alıcam bundan herkes çok memnun çevremdede bir fırsat bulup sipariş veremedim :KK43: uzattığınıda duydum ..

benim sacımı uzattı kuaförümde onayladı zaten ama burda uzatmıyor diyen arkadaslar var ki bakımlı sac zaten cabuk uzarmıs

arkadaşlar ben de saclarıma röfle yaptırdım.ve kuaförüm de bana totex mavi suyu tavsiye etti.30 muş 25 tl ye verdi bana.siz kaça aldınız bana biraz fazla geldi de??:sm_confused::sm_confused::sm_confused:

arkadasım bodrumda verdı bana kuaforden almıs 20 liraya sanırım ya da 25 bılemıcem neyse kullandım ve sok rofleli saçım saten gibi oldu ne agırlık var ne bırsey asırı hacımlı saç hastasıyım artık.neyse bu bıttı ben bunu ara ara hataydayım cunku en sonunda fırmayı arayıp sordum yenı bır urunmus sımdılık kuaforlere ımıs ama dagıtılcamıs dedı adam bu kadar nazık olamazlar sırf ben magdur oldum dıye bana bedava yolladılar saclarım saten gıbı parlak ve dogal duruyor asla vazgecmem ınsallah dagıtım agı genısler kızlar sızde faydalanırsınız kı belkıde vardır bulundugunuz sehırde kullanınca benı hatırlayın ıcınızden tesekkur edın not:saç hastasıyım neredeyse btun sac urun ve markalarını kullandım :))))

çok pahalı vermıs arkadasım 11 lıraya almıstım ben onu hem de buyuk

arkadaşlar saçlarım röfleli çok zor açılıyor mavi su kullanmayı düşünüyorum sizce saçlarımı çabuk yağlandırır mı?
kullananlardan bilgi istiyorum mesela ben saçlarımın kabarmasını çok severim bu özelliği var mı lütfen bilgi:Saruboceq:
Hayır canım saç diplerine sıkmayacağından yağlandırmaz,saçlarda ağırlaşmış hissi bırakmaz tek bıraktığı hoş kokusu :KK49: Proteki tavsiye ederim

Merhaba kızlar mavi suda sıze onerıcegım gıttıgıdıyorda satılıyor pureshine dıye aratın etıler tarafında gıttıgımde ordakı kuaforlerdede rastladım ıyı urun sacı cok guzel acıyor roflelı ve boyalı saclar ıcınde sarı su cıkarmıslar

X