selectra kullananlar...

Selectra yı iki sene kullandım çok iyi geldi ama bırakınca eski halime döndüm şimdi yeniden başladım geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun.
Yani takıntılar, ve odaklanma sorunu kesin olarak çözülüyormu kullanıldığında? Yoksa düşünüyorken sakinleştiriyor mu sadece?

Merhabalar, ben de yaklaşık olarak 3 aydır 50 mg selectradan 2 adet içiyorum. Teşhisim panik bozukluktu. Sürekli kendime, aileme bir şey olacak korkusu, kaygı, çarpıntı, nerdeyse her gün panik atak geçiriyordum. İlaç ilk hafta bende baş ağrısı yaptı ve uykusuzluk yaptı. Gecenin üçünde dördünde, 8 saat uyumuş kadar dinç uyanıyordum. Fakat ikinci haftayla birlikte olumsuz etkiler bitti. Şu an ilaçtan çok memnunum. Kaygılarım, çarpıntılarım, panik ataklarım bitti. Yalnız bir noktaya daha değinmek istiyorum. Burda çoğu arkadaşın ben 1 ay kullandım bıraktım, 3 gün içmeyeyim bakiyim nolacak dedim şeklinde paylaşımlarını gördüm. Arkadaşlar bu çok çok yanlış. Bu tür ilaçlar ağrı kesici gibi sadece semptomlar şiddetlendiğinde alınıp, azaldığında bırakılmaz. En az bir sene düzenli kullanım gerektirir aksatmadan kullanacaksınız. Bu hataya daha önceki lustral kullanımımda ben de düştüm. 4. Ayda kafama göre azaltarak bıraktım ilacı ve rahatsızlıklarım kısa süre içerisinde artarak geri döndü. Bu ilaçları kullanmanız gerekenden kısa sürede bırakmak ya da aksatarak içmek tedaviden ziyade zarar verir. Herkese sağlıklı, kaygısız günler diliyorum.

Slm bende obsesifim emziriyom selektra 25 kullandim yan etkileri azdi elliyi kullanmak istiyorum iyi gelmis anladigim kadariyla

Kızlar bana selectra 25mg yazdı, iştahımı kesti tamamen mide bulantısı yapıyor, başına gelen var mı?

iyi günler selectra 50 mg kullanıyorum hala korku carpinti ellerimde titreme oluyo başıma birden uyuşma karıncalanma kafamin içinde birsey varmış gibi his oluyor etkisini nezamn göre bilirim daha önce cipralex kullandım 1 ay oldu ama ise yaramadi hala kafamda sağ tarafta bianda bişey oluyor ellerde ayaklarda titreme korku ne kadar sürede etki eder

iyi günler selectra 50 mg kullanıyorum 27.gunum ama hala korku carpinti ellerimde titreme oluyo başıma birden uyuşma karıncalanma kafamin içinde birsey varmış gibi his oluyor etkisini nezamn göre bilirim daha önce cipralex kullandım 1 ay oldu ama ise yaramadi hala kafamda sağ tarafta bianda bişey oluyor ellerde ayaklarda titreme korku ne kadar sürede etki eder

Ben 50mglık kullanmıştım. İlk zamanlar barut gibiydim, hem çok sinirliydim hem da aşırı uykum vardı. Beden uyum sağlayana kadar zorlanıyorsunuz. Endişelenmeyin. Bu tip şeyler aklınıza geldiğinde mümkünse uyumaya çalışın. Ben bırakmaya kalkışmıştım ama iyi ki bırakmamışım. Lütfen sabırlı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…