Merhabalar, ben de yaklaşık olarak 3 aydır 50 mg selectradan 2 adet içiyorum. Teşhisim panik bozukluktu. Sürekli kendime, aileme bir şey olacak korkusu, kaygı, çarpıntı, nerdeyse her gün panik atak geçiriyordum. İlaç ilk hafta bende baş ağrısı yaptı ve uykusuzluk yaptı. Gecenin üçünde dördünde, 8 saat uyumuş kadar dinç uyanıyordum. Fakat ikinci haftayla birlikte olumsuz etkiler bitti. Şu an ilaçtan çok memnunum. Kaygılarım, çarpıntılarım, panik ataklarım bitti. Yalnız bir noktaya daha değinmek istiyorum. Burda çoğu arkadaşın ben 1 ay kullandım bıraktım, 3 gün içmeyeyim bakiyim nolacak dedim şeklinde paylaşımlarını gördüm. Arkadaşlar bu çok çok yanlış. Bu tür ilaçlar ağrı kesici gibi sadece semptomlar şiddetlendiğinde alınıp, azaldığında bırakılmaz. En az bir sene düzenli kullanım gerektirir aksatmadan kullanacaksınız. Bu hataya daha önceki lustral kullanımımda ben de düştüm. 4. Ayda kafama göre azaltarak bıraktım ilacı ve rahatsızlıklarım kısa süre içerisinde artarak geri döndü. Bu ilaçları kullanmanız gerekenden kısa sürede bırakmak ya da aksatarak içmek tedaviden ziyade zarar verir. Herkese sağlıklı, kaygısız günler diliyorum.