selectra kullananlar...

bıraktınız mı şuan? 1 ay kısa bi süre degil mİ?

ben bir sene ve üstü kullandım.tüm antidepresanlar beyin yapısını geri dömülmeksizin değiştirir. tabi bu değişimle daha kötü olursunuz demiyorum.fakat bir vaka ilerlemeden 6 ay birsene kullanmaya müsaitte uzun kullanımlarda bedenin ne tepki vereceğine emin olduklarını sanmıyorum.selectra erken boşalma yaşayan erkeklere de verilir hemen yapıştırılır hatta.erkeğin panik takıntılı halinin cinsel hayatına yansımasına karşı.bunun harici takıntılı insanlara verilir takıntıya karşı kişiyi,duyarsızlaştırmak için bir nevi yapay gamsızlık odunluk yapıyor insanda.hatta sizin bedeniniz böyle tepki vermesine rağmen.doktorların şak diye ilacı kesmesine kızılmasına rağmen en zararsız antidepresan.benim kendi bünyem zamanında 1,5 sene içinde tamamen yan etkilerine duyarsızlaşmıştı.bırakıp 2. kullanımımda terleme yan etkisi çıktı.yine de diğer yan etkili antidepresanlardan kat ve kat iyidir.bağımlılık yapıp keşe döndürmez insanı.

16 gün oldu benim başlayalı.
ilk 3-4 gün baş agrısı mide bulantısı yaptı.
Şuan yan etkileri azaldı. İlk haftalarda takıntım devam ediyordu. Ama şu an iyiyim . İlaç kullanmdan önceye göre daha az düşünüyorum. Eskiden yaşanan tüm olayları beynim tekrar yasıyordu resmen.
Çok yorulmuştum düşünmekten , insanlara bi şey diyememekten, içime atmaktan...
belli bi süre vermedi doktor.Aile terapistine gidiyorduk ayrıca kendim için bu ilaçı verdi..
öncesizde prozac kullanmıştım o beni 3 haftanın sonunda mahvetmişti. aglama krizleri .. salak gibi olmuştum.50 mg kullanıyorum bu arada. prozac 20 mg dı

26 gün oldu su an...
iyiyim gün gün...eskiden taktıgım seylere takılmıyorum . amann şimdi eşime söylesem ne olacak tadımız kaçmasın tartışmayalım diyorum..

Eşimin gereksiz ailesini dee takmamaya başladım 2 aya yaklaştık nerdeyse arayıp sormadılar bende aramayı düşünmüyorum. Artık onların bize yaptıklarını da düşünmüyorum.
İyi geliyor galiba ... iç daralmalarım vardı hapın başında onlarda geçti.

bende kasım ayından beri kullanıyorum aynı sizin problemlerinizi yaşadım sürekli geçmişle alakalı şeyleri düşünüp kendimi üzüyor nişanlımdan soğuyordum bana bunu söyledi bunu yaptı kendimi mahvettim yaşlandığımı hissetmeye başlamıştım en son çare doktora gittim ve bu ilacı verdi başlarda etrafımdaki insanların yorumlarından korkmuştum ancak iyiki başlamışım diyorum şuan kendimi daha rahat hissediyorum ve umursamıyorum ilk zamanlar hiç değişmemişti ve çok mide bulantım oluyordu ancak uzun süreli kullanımda faydasını gördüm bir gün içmediğim zaman başım çatlıyordu bir ara kendimi denemek için ara verdim 10 gün kadar içmedim ilk günler iyi olduğumu kullanmayı bırakabilirm düşüncesine kapıldım ama hiç öyle değilmiş gene eskiye döndü herşey nişanlımın başını yemeye başladım sürekli ağlamaya başladım eskisi gibi kullanmaya devam ediyorum uzun süre sonunda daha iyi sonuç alacağımı düşüyorum rabbim herkese acil şifalar versin insanın kafası dolu olunca mümkün değil mutlu olmak umarım şifa buluruz..

teşekkür ederim yorumunuz için.
ilerleyen zamanlarda da burdan durumumuzu paylaşalım olur mu ?

Arkadaşlar ateş basması yaptı mı sizde birde nabız dşüklüğü

Bende kullanmaya başlayalı 1 ay olmadı daha ama iyi gelecek mi hiç umudum yok. Her seyi kafama takan bir tipim. Eşinle geçmişte yasadıgım bir takım sorunları kendi içimde bir türlü çözemedim kendime ve ona sürekli eziyet ediyorum hıncımı alamadım çünkü. Bi faydası oldu mu tabii ki hayır ne ettiysem Ke dime ettim. Aile danışmanına gittim ağlamaktan konuşamadım beni psikiyatriste gönderdi ilaç şart diye. İçiyorum ama umuyorum ki faydasını görürüm. Bir yan etki hissetmedim sabahları mide bulantısı oldu başta ama simdi yok. Ayrıca 2 gün içmesem dedim ama düzelmeyi çok istiyorum yaşama hevesimi kaybettim içimdeki gülme isteği gitti yaşamayan anlamaz ama iç huzursuzluğu şüphe gerçekten kötü Allah kimseye yaşatmasın. Bide kimseyle konusamıyorum eşim dısında o da dinlemekten ve her seferinde başa sarıp tartışmaktan sıkıldı artık ona da anlatmıyorum... Çaresizlik cidden kötü!

Merhabalar.. Ben yıllar önce selectra 25 mg kullandım ama 1 paket bitmedi. Yıllar içinde pek çok travma yaşadım,özellikle son 4 yıl.. 2 sene önce cipralex 10 mg kullandım 5, 6 ay.. Ama geçen sene başlayayım dedim alerji yaptı ki astım alerji yüzünden cabral ve dolorex alerjisi de olmuştum.. Neyse çok ama çok taktığım, hazmedemediğim, etkisinden kurtulamadığım eski konular var.. Çok saçma bunları tekrar tekrar düşünmek biliyorum fakat düşünmeyi artık engelleyemiyorum.. Alışkanlık yaptı sanki. Ağır değildi dr ların yorumları. Sadece merkezi bir yerde yaşamıyorum. Sürekli Dr a gidip gelmek te mümkün değil.. İlaç ta kullanmak istemedim. Eskiye nazaran çok daha iyiyim fakat yapacak hiçbir aktivite de yok. Şehirde arkadaşlarla takılmak, yürüyüş vs yapmak iyi geliyordu. Kpss ye de kısa süre var. Gece en çok o kaygı ile defalarca uyanıyorum. Çok istememe rağmen yaşadıklarımı düşünmekten ders çalışamıyorum. Bu süreçte selectra etkisini bilmediğimden danışmak istiyorum. Geçmişe takıntı son buluyor mu? Bana kpss ye çalışacak kadar odaklanma sağlar mı?. Sınav bitse, atansam tüm her şeye sünger çekeceğim biliyorum ve hissediyorum. Fakat şimdi sorumluluklarım da varken çekilmiyor ne yazık ki şimdilik aklıma ilaç kullanma düşüncesinden başka bir şey gelmiyor çünkü.. Uzattım, kusuruma bakmayın ama selectra 1, 2 ay içinde rahatlatır ve geçmişi hatırlamamı engeller mi?

Selectra yı iki sene kullandım çok iyi geldi ama bırakınca eski halime döndüm şimdi yeniden başladım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…