- 20 Aralık 2017
- 399
- 250
-
- Konu Sahibi taktak9293
bende 1 ay boyunca kullandım ilk günler baş ağrısı oluyo mide bulantısı oluyo ve iştahsızlık oluyo baş ağrısı ve mide bulantısı bir haftaya geçiyo ama iştahsızlık kalıyo kullanmaya devam et değişimi göreceksin bende yan etkisi şuydu sürekli dişlerimi kasıyodum sıkıyodum uyurken uyanıkken
bıraktınız mı şuan? 1 ay kısa bi süre degil mİ?
iyimisiniz peki şu an nasıl etkiledi sizi beynen?evet öyle
iyimisiniz peki şu an nasıl etkiledi sizi beynen?
bende kasım ayından beri kullanıyorum aynı sizin problemlerinizi yaşadım sürekli geçmişle alakalı şeyleri düşünüp kendimi üzüyor nişanlımdan soğuyordum bana bunu söyledi bunu yaptı kendimi mahvettim yaşlandığımı hissetmeye başlamıştım en son çare doktora gittim ve bu ilacı verdi başlarda etrafımdaki insanların yorumlarından korkmuştum ancak iyiki başlamışım diyorum şuan kendimi daha rahat hissediyorum ve umursamıyorum ilk zamanlar hiç değişmemişti ve çok mide bulantım oluyordu ancak uzun süreli kullanımda faydasını gördüm bir gün içmediğim zaman başım çatlıyordu bir ara kendimi denemek için ara verdim 10 gün kadar içmedim ilk günler iyi olduğumu kullanmayı bırakabilirm düşüncesine kapıldım ama hiç öyle değilmiş gene eskiye döndü herşey nişanlımın başını yemeye başladım sürekli ağlamaya başladım eskisi gibi kullanmaya devam ediyorum uzun süre sonunda daha iyi sonuç alacağımı düşüyorum rabbim herkese acil şifalar versin insanın kafası dolu olunca mümkün değil mutlu olmak umarım şifa buluruz..26 gün oldu su an...
iyiyim gün gün...eskiden taktıgım seylere takılmıyorum . amann şimdi eşime söylesem ne olacak tadımız kaçmasın tartışmayalım diyorum..
Eşimin gereksiz ailesini dee takmamaya başladım 2 aya yaklaştık nerdeyse arayıp sormadılar bende aramayı düşünmüyorum. Artık onların bize yaptıklarını da düşünmüyorum.
İyi geliyor galiba ... iç daralmalarım vardı hapın başında onlarda geçti.
teşekkür ederim yorumunuz için.bende kasım ayından beri kullanıyorum aynı sizin problemlerinizi yaşadım sürekli geçmişle alakalı şeyleri düşünüp kendimi üzüyor nişanlımdan soğuyordum bana bunu söyledi bunu yaptı kendimi mahvettim yaşlandığımı hissetmeye başlamıştım en son çare doktora gittim ve bu ilacı verdi başlarda etrafımdaki insanların yorumlarından korkmuştum ancak iyiki başlamışım diyorum şuan kendimi daha rahat hissediyorum ve umursamıyorum ilk zamanlar hiç değişmemişti ve çok mide bulantım oluyordu ancak uzun süreli kullanımda faydasını gördüm bir gün içmediğim zaman başım çatlıyordu bir ara kendimi denemek için ara verdim 10 gün kadar içmedim ilk günler iyi olduğumu kullanmayı bırakabilirm düşüncesine kapıldım ama hiç öyle değilmiş gene eskiye döndü herşey nişanlımın başını yemeye başladım sürekli ağlamaya başladım eskisi gibi kullanmaya devam ediyorum uzun süre sonunda daha iyi sonuç alacağımı düşüyorum rabbim herkese acil şifalar versin insanın kafası dolu olunca mümkün değil mutlu olmak umarım şifa buluruz..
TABİ MEMNUNİYETLE :)teşekkür ederim yorumunuz için.
ilerleyen zamanlarda da burdan durumumuzu paylaşalım olur mu ?
Yapıyor ne yazikkiArkadaşlar ateş basması yaptı mı sizde birde nabız dşüklüğü
Ölecem sıkıntıdan yeminle gece uyutmadı saat 4 te uyandırdı deli etti beni çok korkuyorumYapıyor ne yazikki
Nabız düşüklüğü?Yapıyor ne yazikki
Bende yapmadi.bi yere kadar sıkıntı yapıyor.sonra geçiyor.Nabız düşüklüğü?
bende kasım ayından beri kullanıyorum aynı sizin problemlerinizi yaşadım sürekli geçmişle alakalı şeyleri düşünüp kendimi üzüyor nişanlımdan soğuyordum bana bunu söyledi bunu yaptı kendimi mahvettim yaşlandığımı hissetmeye başlamıştım en son çare doktora gittim ve bu ilacı verdi başlarda etrafımdaki insanların yorumlarından korkmuştum ancak iyiki başlamışım diyorum şuan kendimi daha rahat hissediyorum ve umursamıyorum ilk zamanlar hiç değişmemişti ve çok mide bulantım oluyordu ancak uzun süreli kullanımda faydasını gördüm bir gün içmediğim zaman başım çatlıyordu bir ara kendimi denemek için ara verdim 10 gün kadar içmedim ilk günler iyi olduğumu kullanmayı bırakabilirm düşüncesine kapıldım ama hiç öyle değilmiş gene eskiye döndü herşey nişanlımın başını yemeye başladım sürekli ağlamaya başladım eskisi gibi kullanmaya devam ediyorum uzun süre sonunda daha iyi sonuç alacağımı düşüyorum rabbim herkese acil şifalar versin insanın kafası dolu olunca mümkün değil mutlu olmak umarım şifa buluruz..
Selectra yı iki sene kullandım çok iyi geldi ama bırakınca eski halime döndüm şimdi yeniden başladım geçmiş olsunMerhabalar.. Ben yıllar önce selectra 25 mg kullandım ama 1 paket bitmedi. Yıllar içinde pek çok travma yaşadım,özellikle son 4 yıl.. 2 sene önce cipralex 10 mg kullandım 5, 6 ay.. Ama geçen sene başlayayım dedim alerji yaptı ki astım alerji yüzünden cabral ve dolorex alerjisi de olmuştum.. Neyse çok ama çok taktığım, hazmedemediğim, etkisinden kurtulamadığım eski konular var.. Çok saçma bunları tekrar tekrar düşünmek biliyorum fakat düşünmeyi artık engelleyemiyorum.. Alışkanlık yaptı sanki. Ağır değildi dr ların yorumları. Sadece merkezi bir yerde yaşamıyorum. Sürekli Dr a gidip gelmek te mümkün değil.. İlaç ta kullanmak istemedim. Eskiye nazaran çok daha iyiyim fakat yapacak hiçbir aktivite de yok. Şehirde arkadaşlarla takılmak, yürüyüş vs yapmak iyi geliyordu. Kpss ye de kısa süre var. Gece en çok o kaygı ile defalarca uyanıyorum. Çok istememe rağmen yaşadıklarımı düşünmekten ders çalışamıyorum. Bu süreçte selectra etkisini bilmediğimden danışmak istiyorum. Geçmişe takıntı son buluyor mu? Bana kpss ye çalışacak kadar odaklanma sağlar mı?. Sınav bitse, atansam tüm her şeye sünger çekeceğim biliyorum ve hissediyorum. Fakat şimdi sorumluluklarım da varken çekilmiyor ne yazık kişimdilik aklıma ilaç kullanma düşüncesinden başka bir şey gelmiyor çünkü.. Uzattım, kusuruma bakmayın ama selectra 1, 2 ay içinde rahatlatır ve geçmişi hatırlamamı engeller mi?