Merhabalar.. Ben yıllar önce selectra 25 mg kullandım ama 1 paket bitmedi. Yıllar içinde pek çok travma yaşadım,özellikle son 4 yıl.. 2 sene önce cipralex 10 mg kullandım 5, 6 ay.. Ama geçen sene başlayayım dedim alerji yaptı ki astım alerji yüzünden cabral ve dolorex alerjisi de olmuştum.. Neyse çok ama çok taktığım, hazmedemediğim, etkisinden kurtulamadığım eski konular var.. Çok saçma bunları tekrar tekrar düşünmek biliyorum fakat düşünmeyi artık engelleyemiyorum.. Alışkanlık yaptı sanki. Ağır değildi dr ların yorumları. Sadece merkezi bir yerde yaşamıyorum. Sürekli Dr a gidip gelmek te mümkün değil.. İlaç ta kullanmak istemedim. Eskiye nazaran çok daha iyiyim fakat yapacak hiçbir aktivite de yok. Şehirde arkadaşlarla takılmak, yürüyüş vs yapmak iyi geliyordu. Kpss ye de kısa süre var. Gece en çok o kaygı ile defalarca uyanıyorum. Çok istememe rağmen yaşadıklarımı düşünmekten ders çalışamıyorum. Bu süreçte selectra etkisini bilmediğimden danışmak istiyorum. Geçmişe takıntı son buluyor mu? Bana kpss ye çalışacak kadar odaklanma sağlar mı?. Sınav bitse, atansam tüm her şeye sünger çekeceğim biliyorum ve hissediyorum. Fakat şimdi sorumluluklarım da varken çekilmiyor ne yazık ki
şimdilik aklıma ilaç kullanma düşüncesinden başka bir şey gelmiyor çünkü.. Uzattım, kusuruma bakmayın ama selectra 1, 2 ay içinde rahatlatır ve geçmişi hatırlamamı engeller mi?