pessimist Guru Kayıtlı Üye 23 Nisan 2010 807 3 316 İstanbul 22 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pessimist #1 bu ürünü duyan bilen kullanan varmı kuaför malzemeleri satan yerdeki adam baya bi övdü:)
A aysemmm_55 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Eylül 2009 8 0 86 37 Samsun 22 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pessimist #2 ben bakır kahve gibi bi renge boyadım ama boya bayat çıktı iyi muhafaza etmemişler heralde, resmen turuncu oldu. o yüzden cesaret edemem bir daha :)
ben bakır kahve gibi bi renge boyadım ama boya bayat çıktı iyi muhafaza etmemişler heralde, resmen turuncu oldu. o yüzden cesaret edemem bir daha :)
pessimist Guru Kayıtlı Üye 23 Nisan 2010 807 3 316 İstanbul 22 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pessimist #3 aysemmm_55 .!.: ben bakır kahve gibi bi renge boyadım ama boya bayat çıktı iyi muhafaza etmemişler heralde, resmen turuncu oldu. o yüzden cesaret edemem bir daha :) Genişletmek için tıkla... hadi yaa banada küllüleri çok güzel dedi bnde 8.1 numarasını aldımm bişe yaparmıki saçıma:)
aysemmm_55 .!.: ben bakır kahve gibi bi renge boyadım ama boya bayat çıktı iyi muhafaza etmemişler heralde, resmen turuncu oldu. o yüzden cesaret edemem bir daha :) Genişletmek için tıkla... hadi yaa banada küllüleri çok güzel dedi bnde 8.1 numarasını aldımm bişe yaparmıki saçıma:)