Saç Bakım Ürünleri Selective Professional / Protek Ammino Keratin Saç Bakım Maskesi Hakkında Herşey

sonunda benim selectivimde geldi internetten kargo ücretsiz olarak 23 tl ye aldım . ilk uygulamamı dun yaptım pek bısey anlamadım acıkcası 20 dakıka sıcak havluyla beklettım. bugun tekrar yaptım 2 saattır ssacımd aradada ısı verıyorum umarım toplar sacımı cok umutluyum okuduklarımdan. su anda berbat durumda cunku saclarım banyoda ıstedıgım kadar kremleyım kesınlıkle acılmıyor saclarım buda ıse yaramazsa makas yolları gozuktu demektır bır bucuk yıldır uzatmak ıcın canım cıktı bu sacları umarım kestırmek zorunda kalmam

Kestirmek yerine brezlya fönü veya keratin yükleme yapabilirsin maske yeterli gelmezse, araştır canım.

Kestirmek yerine brezlya fönü veya keratin yükleme yapabilirsin maske yeterli gelmezse, araştır canım.

dün yıkadıktan sonra baktımda eskisine göre biraz daha iyiydi umarım bırkac kullanıma daha ıyı olacak inancım yuksek :) brezılya fonu daha once yaptırmıstım ama pek sevemedım ama keratın yukleme hakkında bılgı verebılırsen deneyebılırım :) ama bu maske ılac olacak hıssedıyorum :)

Sen kullanmaya devam et, toparlayacak gibiyse zaten gerek kalmaz, yok istediğin etkiyi alamazsan zaten bununla alakalı bir konum var canım, profilimden bulabilirsin :)

Sen kullanmaya devam et, toparlayacak gibiyse zaten gerek kalmaz, yok istediğin etkiyi alamazsan zaten bununla alakalı bir konum var canım, profilimden bulabilirsin :)
m

peki sence ne kadar süre sonra etki eder su ana kadar 5 defa kullandım. biri uzun süre tuttum diğerlerinde yarım saat ısı vererek ama cok bırsey farketmedı gibi sanırım kestirme yolları gozukuyor bana

:26:

m

peki sence ne kadar süre sonra etki eder su ana kadar 5 defa kullandım. biri uzun süre tuttum diğerlerinde yarım saat ısı vererek ama cok bırsey farketmedı gibi sanırım kestirme yolları gozukuyor bana

:26:

Saçının durumuna bağlı, şu kadar defada toparlar diyemeyiz zaten bunu sana kimse söyleyemez... Kestirmek yerine bunu kullanmaya devam et ve yazdığım diğer seçenekleri araştır...

bende denedim bu ürünü gayet güzel bir ürün, saç uçlarındaki kırık görüntüsünü ortadan kaldırıyor ve saça parlaklık veriyor. ilk yıkamam da fark etti aksamdan yapıp sabaha kadar bekledim. sabah duş aldım ve iyi geldi :)

Son düzenleme:
kızlar ambalaj değişikliği olmuş şimdi kuaförstore den ücretsiz kargo ile siparişimi verdim. Umarım sorun yaşamam ve memnun kalırımm

Kırıkları temizlettiğinde yeniden kırık oluşmasını engelliyor esas güzelliği burada

Ürünü nerden sipariş verebilirim kızlar

kızlar ambalaj değişikliği olmuş şimdi kuaförstore den ücretsiz kargo ile siparişimi verdim. Umarım sorun yaşamam ve memnun kalırımm

Ambalaj değişeli 2 sene olacak sanırım, inşallah sende bizim kadar memnun kalırsın.

Geçen yıl bu başlıktan görüp almıştım.2-3 kez kullanıp bir fayda göremediğimi düşündüğümden bir kenara attım.öyle 20 dk fln bekletmedim, 5-10 dk beklettim ama bu şekilde kullananlar bile çok memnun.bir bana mı yaramadı bilmiyorum ki bi ara bi şans daha vereyim bari, bu defa daha uzun bekleteyim.

sanırım benımde saçıma yaramadı gerçi karsılastırmak anlamsız ben ıkı senedır sacımı kestırmıyorum artık toplanamaz halde belkı o yuzden kestırıp devam etme ararı aldım ne yazıkkı

Tabii tabii 2-3 uygulamada fayda eder o maske tabiii Saç boyun şu an kaç cm bilmiyorum pisiciğim ama yıllardır o saç telleri tahrip oluyor çeşitli sebeplerle bir maske o saçlardaki yıpranmayı 2-3 kullanımda nasıl toparlasın... H,ç yoktan saç kremi olarak kullanmaya devam et sen bence

Yani sende 2 sene hiç kesme sonrada maskeden medet um ama yahu, maske serum vs bunlar mucize yaratmaz ki kırıklarda :)

Ben şu an kullanmaya devem ediyorum, bir etkisi var gibi görünmüyor ama biliyorum ki bırakırsam saçlar canlılığını kaybedecek mesela... Saçımda sorun varkende o eğri büğrü uçları pekala yola koydu, o yüzden bence sen saçları bir anda 10 cm kesmek yerine, yavaş yavaş 2 cm falan almaya başla, hem boyu çok gitmesin hem yavaş yavaş toparla, bu arada maskeyide hiç bir şey yapamıyorsan bile saç kremi niyetine kullan derim...

kesinlikle maskeyi kullanmaya devam edicem artık vazgeçilmezim o benim zaten yazın hergun duas alıyorum 30 dak bekletmek hıc sorun olmaz maalesef kısın sac kurtma makınesı mecbur kullandım ama artık oda olmayacagına göre guzel saclara merhaba :)):) bugün kestırıyorum artık hem bır model verdırmıs olurum sacmasapan modelsız dolanıp duruyordum en azında duzgun uzasınlar :)

Ben saç kurutma makinesini her daim kullanırım yaz kış, o kadar dert etmiyorum esasında sonuçta fön çekmediğim için pek bir zarar verdiğini söyleyemem... Yeni saç kesimin hayırlı olsun canım.

Yakmış mıııı :S nasıl olmuş aşırı ısı mı verdi acaba :S ben bir yıldır normal maske gibi kullanıyorum, şampuandan sonra boylara ve uçlara yedirip başımın üstüne tokayla tutturup vücudu yıkama topuk törpüleme gibi işleri halledene kadar bekletip duruluyorum işte normal.takribi 5-10 dk acelem olup olmamasına göre işte.öyle sıcak havlu bone ısı fln uğraşmıyorum yani.ben çok memnun kaldım, ,hayatımın maskesi diyebilirim.lolita nasıl kullanmış, bir maske nasıl saçı yakar bilemedim.arayıp bulayım mesajlarını.

Bu arada bugün hayatımın saç kremini bulmuş olabilirim :) Lee strafford poker straight saç kremi.saçlarımı daha düz, daha yumuşak yaptı, elektriklenme sıfır, pürüzsüz görünüyor,ağırlık hissi yok.ki hep belirttiğim gibi çok işlem görmüş bir saçım var.serum da sürmedim etkisini gözlemleyebilmek için.sadece kokusunu çok sevmedim, ama rahatsız da etmedi, çam terebentin gibi kokuyor, herkes hoşlanmayabilir.ilk kullanımımda etkisi muazzam, yağlanmayı da hızlandırmazsa arayışlar-buluşlar-kayboluşlar son buldu demektir.

Dkh şampuan kullandığımdan dolayı şampuanını almamıştım, ama kremi o kadar beğendim ki sanırım tüm seriyi alacağım.bir de hayatımın şampuanını bulsam sonunda süper olur :)

Bende var, geçen ay almıştım dediğin gibi kokusu sıkıntılı, beni cidden rahatsız etti ve kullanamadım Etkisini de sadece 1 kere kullanabildiğim için anlayamadım. hair growth kremini de almıştım onun kokusu büsbütün ağır onu da kullanamadım.Şampuan için önce deneme boyunu al istersen beğenirsen büyüğünü alırsın.

Son düzenleme:

Sana bir teklifim var o halde :) sen bana poker straighti gönder, ben de sana ammino protek i :)

Cnm ben ilk kullanımda gördüm farkı, senin saçın zaten düz, elektriklenmeyen bir saç olduğundan fark görememişsindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…