Saç Bakım Ürünleri Selective Professional / Protek Ammino Keratin Saç Bakım Maskesi Hakkında Herşey

bunları öğrendiğim iyi oldu ben de bi ara sipariş edeyim..çok teşekkürler

bunları öğrendiğim iyi oldu ben de bi ara sipariş edeyim..çok teşekkürler

canm her topicte karşılaşıyoruz

sinemakiyle keratin maskesini bir kullansam sorun olur mu acaba?
tuzlu suyla iyi değilmiş
bemıksle bir kötü etkileşime girmesin

canm her topicte karşılaşıyoruz

sinemakiyle keratin maskesini bir kullansam sorun olur mu acaba?
tuzlu suyla iyi değilmiş
bemıksle bir kötü etkileşime girmesin

ben kullanmadım henüz keratini ama birbirleriyle alakalı değiller canım..bemiks sadece c vitamini ve yakıcı da değil zaten kullananlar vardı bizim topikte onlara bi danış istersen sorun olacağını sanmıyorum keratini haftada 1 yada 2defa kullan

Kızlar ben kullandım bi ara bu kremi evet iyiydi yani memnundum şuan da son olarak karar kıldıgım ve hayatımda kalan bir ürün değil .. Ama yanidaha uygun fiyatı son kullandıklarıma göre.. O yüzden tercih ediceksin evet güzel bir maskedir.

Hintkınası üzerine deneyen var mı? Hintkınası siyahını çok seviyorum parlak oluyo ama saçı kurutuyo

Bu sayfayı okuyup heycanla protek aldım ama beceremdim tam sanırım bilemedim saçlarm hala tel tel, o yöntemi de söyleseniz, saçlarınızdan ipeklik eksik olmasın diye dua ederim

maske olarak selective profesyonel ammino keratin muhteşem bir ürün deneyip memnun kalmayan yok sanırım. keratin proteini sayesinde ilk bakımdan itibaren fark oluyor. fiyatı da kerasteslere oranla çok uygun. saçım 2 kere röfle 8 kez boya işleminden sonra çok acayip bi hal almıştı. uçlarından dibe doğru yanıktı. ama bu şampuan ve maske sayesinde ve kesimle toparlandı. bu ürünleri bulana kadar denemediğim ürün kalmadı gerçekten artık bıkmıştım hayatımı kurtardılar. buradaki topik tavsiyelerle buldum ben de kapsamlı araştırmalarım sonucunda saçlarıma en iyi gelen şampuanın otacı canlandırıcı şampuan olduğunu söyleyebilirim. bitkisel ve yumuşatıcı özellikte ve düzenli kullanımda uzatıyor. bu ikili güzel bir kombin oldu :))) ilk kullanımda mutluluktan ağlayabilirsiniz o derece bir kalite <3

kızlar ben uniq one marka sıvı saç kremi kullanıyorum duştan sonra. aşırı memnunum ama turkıye fıyatı 60 tl biraz fazla. gramajı da kucuk. selective mavi su nasıldır sizce aynı performansı gosterır mı? uniq one kadar memnun kalırmıyım?

Ne zaman bu ürünü kullanmayi biraktim saclarim mafoldu ama bu ürünü kullandigimda duzlestrsem bile yanmiodu saçlarım kadikoyde boganin orda sila parfumeri var orda otuzlira ama baska biyer buldum orda yirmi beş lira hala en kisa zamanda alicam sacima argan yağlı ürünler bile surdum hepsi tirt

canım kuaför tam olarak nasıl uyguladı anlatabilirmisin? bende aldım ama tam nasıl kullanılıyor anlamadım. 20 dk ürünü sürüp, makina tutup beklettikten sonra yıkıyor mu tekrar saçı yoksa öyle kalıyor mu saçında?

Evet tatlım, ıslak saça yedirdi kremi, ardından streçle sardı komple kafamı... sonra fön makinası tuttu ve ardından yıkadı.. sadece su ile... herhangi bir şampuan vs kullanmadı...

ben 15 günde - ayda bir evde kendimde uyguluyorum, " SAÇ DİPLERİME DEĞDİRMEYEREK " saç kremi gibi, sadece saç uclarıma, 3 / 5 dakika bekliyorum ( o arada vucudumu keseliyorum vs) ardından yıkıyorum.
işim gereği devamlı maşa / düzleştirici / fön uyguladığım için saçıma bu kremle yıpranmayı bir nebze azalttığımı düşünüyorum.

vakit oldukça bekleme süresini uzatıcam bende. dün ilk denememi yaptım gayet güzel yumuşattı ama benim saçlarım aşırı kuru yani.şuan uçlarıda gayet güzel ama bakalım etkisi ne kadar sürecek. saç dibime sürmedim bende ama sürdükten sonra taradım iyice yayılsın diye o zaman biraz değmiş olabilir diplere. bi sorun olmaz dimi

bende saç dökülmesi yapıyor maalesef...

kızlar merhaba. bende yıllardır saçlarımdaki kuruluktan muzdaripim. saçlarımı istediğim gibi uzatamadım bir türlü bu sebepten. çünkü cansız ve kuruluktan ne taranıyordu ne de kırıklarla baş edebiliyordum. o sağlıksız görünümdense kestirmeyi yeğledim çünkü dökülmede çoğaldı. keratin bakımı araştırdım, yaptırmaya karar verdim. fakat kuaförüm önermedi. onun yerine bana bu maskeden getirtti. bunun yanında bir de taramada güçlük çektiğimi söylediğim için suprise marka keratin&milk durulanmayan sıvı saç kremi de getirtmiş. ayrıca toplamda 4 adet olmak üzere her hafta loreal powerdose ve loreal power kera-recharge uygulaması yapıyor kuaförde. ammino keratini bugün ilk kez denedim saçlarım yumuşak evet ama tam etkisini kuruduğunda fark edeceğim sanırım. gelişmeleri paylaşırım umarım bana da iyi gelir. hepimize mutlu saçlar :))

Bu maskeyle ilgili hep çok iyi yorumlar okuyorum.ben de aldım, birkaç kez kullandım ve bi numarasını göremedim ne yazık ki.normal maske gibi kullandım ben.öyle streçler, fönler falan uğraşmadım.kendi sitesinde de yıkadıktan sonra saça sürün 5-10 dk bekletin yazıyor.bir kez de atkuyruğuma sürdüm geceden,sabaha kadar bekledi.basit maskelerin bile bi kullanımda etkisini görüyordum, ama bunu göremedim.acele mi ediyorum acaba? Zamanla görür müyüm faydasını? Benim kullandığım en iyi maske magicare in keratinlisi bu arada.

yaklaşık iki senedir bu ürünü kullanıyorum yanlış hatırlamıyorsam ilk bu konuda duymuştum zaten :). ürünü ben biçok şekilde kullandım hepsinde de yumusacık yaptı ve perişan saçımı toparladı. 1. kullanım şeklim banyo sonrası saçımın ıslaklıgını alıyorum ve dip hariç tüm boya ceviz büyüklüğünden biraz daha fazla olucak sekılde yediriyorum kimi zaman yarım saat kimi zaman 2 saat bekletiyorum ister saçımı topuz yapıyorum istersemde havlu sarıyorum. 2. kullanım şeklim ( bunu da yeni uydurdum kendi kendime :) ) banyo öncesi yarım çay bardağı zeytinyağının içine yine ceviz buyuklugunden bıraz daha fazla olucak sekılde bu kremı sıkıyorum karışımı komple saçıma yediriyorum diplerde dahil olmak üzere. bu şekilde bi gece yaptım sabah yıkadım ve pammuk gibi saçlarla 2 gün gezdim.
ayrıca aldıgım kuafor malz. saten dukkandakı kız gecen aylarda bana sac dıplerıme de surmem gerektıgını ve az da olsa fön ısı tutmamı bıkac saat bekleyıp oyle durulamamı onerdi. zaten bunu ondan duyunca içim rahat bi şekilde zeytinyagıyla karıstırıp bir gece beklettim ve gercekten sonuc yıne cok guzeldi.
son bir şey daha internetteki bir satış dukkanında kullanım şeklinde dıplerede surulmesı gerektıgınden bahsetmiş çünkü diplerde hücreleri hareketlendiriyormuş emin değilim ama gordugum için bunu da paylasmak istedim

Başka bir konu hakkında araştırma yaparken şans eseri yine bu konuya denk geldim zaten konuyu açan benim.Haliyle yorumları okuyunca yine gözlerime inanamadım...

BU SAÇ MASKESİNİ KAFA DERİNİZE SÜRMEYİN! HİÇ BİR SAÇ MASKESİNİ, DOĞAL OLMAYAN HİÇ BİR ŞEYİ KAFA DERİNİZE SÜRMEYİN!

Konuda bunu defalarca belirttim, hala kafasına sürüp saçım döküldü diyen var, hala bilmem nerede kafa derisine sürmek gerektiği yazıyor diyen var. Dökülür tabii, zilyon tane kimyasal var içinde...Yapmayın, kullanım şekli ilk sayfada belirtildi, buna uyun lütfen...Burada yanlış bir şeyi paylaştığınızda bir çok hanım o yapmış bende yapayım mantığı ile hareket edip yanlışa katkıda bulunuyor bu yüzden yaptığınız bilgi paylaşımlarına dikkat edin...

2 sene sonra yine uyarı yapmak üzere foruma girmek paha biçilemez tabii...

Beni sorarsanız ben kullanmaya devam ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…