- 26 Ağustos 2012
- 5.277
- 30
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
1 ay içinde 2. röflem olduğu için kuaförde kendi kendime dedim ki; " tamam trianka saçlarınla vedalaş kesin kopacak, kopmazsa bile eski ışıltısı canlılığı kalmayacak... "
kuaförüm: " korkma bana güven ışıl ışıl çıkacaksın buradan " dedi...
içimden " klasik kuaför lafları " dedim ama....
bakımdan sonra ( bakım dediğim de Amminoyu ıslak saçlarıma sürdü taradı streçledi ve 20 dakika boyunca fön makinası tuttu kafama ) röflesiz saçlarımda bile görmediğim ışıltı canlılık ipeksilik... Ammaan Allahım dedimm... bu nası bişeydir... Bu canlılık neredeyse 4 / 5 yıkamaya kadar kaldı saçımda... bayıldımm inanın ki..
hemen kremin adı alındı ve netten araştırma başladı..
24 Tl ye bir sitede buldum cumartesi sipariş verdim, bugün pazartesi az önce kargom geldi... akşamı sabırsızlıkla bekliyorum...
bunları öğrendiğim iyi oldu ben de bi ara sipariş edeyim..çok teşekkürler
canm her topicte karşılaşıyoruz
sinemakiyle keratin maskesini bir kullansam sorun olur mu acaba?
tuzlu suyla iyi değilmiş
bemıksle bir kötü etkileşime girmesin
evetttt..ilk mesaj benden olsun:)
az önce yazdığım mesajda içgüdülerimden bahsetmiştim sana :)
bu ürünü doğru kullanıyormuşum..içgüdülerime saygılar sevgiler sunuyorum buradan.
ikinci şeklini kullanıyorum ben zaman zaman..
nemlendirip,streçleyip gece boyunca bekletiyorum..
10 saat kadar kalıyor saçımda.. (bodrumda bir kuaförün, 45 dakikadan sonra etkisini yitirdiğini söylemesine rağmen )
bir kullanım şeklim daha var kiiiiii
evlere şenlik :)))
ondan bahsetmeyeceğim tabi ki
1 ay içinde 2. röflem olduğu için kuaförde kendi kendime dedim ki; " tamam trianka saçlarınla vedalaş kesin kopacak, kopmazsa bile eski ışıltısı canlılığı kalmayacak... "
kuaförüm: " korkma bana güven ışıl ışıl çıkacaksın buradan " dedi...
içimden " klasik kuaför lafları " dedim ama....
bakımdan sonra ( bakım dediğim de Amminoyu ıslak saçlarıma sürdü taradı streçledi ve 20 dakika boyunca fön makinası tuttu kafama ) röflesiz saçlarımda bile görmediğim ışıltı canlılık ipeksilik... Ammaan Allahım dedimm... bu nası bişeydir... Bu canlılık neredeyse 4 / 5 yıkamaya kadar kaldı saçımda... bayıldımm inanın ki..
hemen kremin adı alındı ve netten araştırma başladı..
24 Tl ye bir sitede buldum cumartesi sipariş verdim, bugün pazartesi az önce kargom geldi... akşamı sabırsızlıkla bekliyorum...
canım kuaför tam olarak nasıl uyguladı anlatabilirmisin? bende aldım ama tam nasıl kullanılıyor anlamadım. 20 dk ürünü sürüp, makina tutup beklettikten sonra yıkıyor mu tekrar saçı yoksa öyle kalıyor mu saçında?
Evet tatlım, ıslak saça yedirdi kremi, ardından streçle sardı komple kafamı... sonra fön makinası tuttu ve ardından yıkadı.. sadece su ile... herhangi bir şampuan vs kullanmadı...
ben 15 günde - ayda bir evde kendimde uyguluyorum, " SAÇ DİPLERİME DEĞDİRMEYEREK " saç kremi gibi, sadece saç uclarıma, 3 / 5 dakika bekliyorum ( o arada vucudumu keseliyorum vs) ardından yıkıyorum.
işim gereği devamlı maşa / düzleştirici / fön uyguladığım için saçıma bu kremle yıpranmayı bir nebze azalttığımı düşünüyorum.
vakit oldukça bekleme süresini uzatıcam bende. dün ilk denememi yaptım gayet güzel yumuşattı ama benim saçlarım aşırı kuru yani.şuan uçlarıda gayet güzel ama bakalım etkisi ne kadar sürecek. saç dibime sürmedim bende ama sürdükten sonra taradım iyice yayılsın diye o zaman biraz değmiş olabilir diplere. bi sorun olmaz dimi
şimdilik bir sorun yaratmadı ama doğru söylüyorsun dikkatli kullanmak lazım.bende saç dökülmesi yapıyor maalesef...